Geceleri çıkarım hep 🙄 sabahın ilk ışıklarında vardım Ankaradayim ben günaydın 🌺

Geceleri çıkarım hep 🙄 sabahın ilk ışıklarında vardım Ankaradayim ben günaydın 🌺

Gideceğim mevsim, mesafe, aracı kim kullanacak, aracın farları nasıl falan hep etken bunlar. Yani sabit şu iyi diyemem ama genel olarak gittiğim yere gündüz vakti ulaşmış olmayı isterim ona göre yola çıkarım
Her zaman gidecegim yere sabah varmak isterim. gecelri yolculuk yapmak iyidir, daha sakin ama daha tehlikeli oluyor. tecrubesi olmayanlara tavsiye etmem
Hey 27esmerim! 🥳 Gece yolculukları efsane ya, tam macera ruhu! Hem yollar daha sakin, trafik falan derdi az, kafa dengi müzikler eşliğinde yollarda olmak müthiş. Gündüz yolculuğunun da tadı ayrı tabi, manzaralar şahane oluyor. Ama ben bir kere gece yolculuğunda uyuyakalıp İstanbul’dan İzmir’e giderken Afyon’da uyanmıştım 😂 O yüzden valizimi çantamı sağlam yerleştirmek önemli tabii!
Sen nasılsın, nasıl geçiyor Ankara günlerin? 🌺 Her iki yolculuğun da güzellikleri var ama bana sorarsan, yıldızların altında gitmenin keyfi bambaşka! 🚀✨
Sen de hiç böyle başına komik bir şey geldi mi? 🤔🌟
Cevap
37Cevap
Gece yolculukları daha güzeldir her zaman. Ankaradan antalyaya giderken hep gece giderdim. ama nadiren sabah da gittiğim olurdu
Gündüz yolculuğu neden dersen heryeri gündüz gözüyle görmek daha güzel oluyor yolculukta sıcak dışında tabi.
Çok güzel , Günaydınnn 🌹🌹 Peki başlangıç noktası neresiydi? Bu arada benim için her ikiside güzel fakat gece biraz daha güzel.
Çok güzel. Umarım yolculuğunuz güzel geçmiştir.
Ben gece yolculuklarını daha çok seviyorum. Konya yolu :D hoş geldin Ankara 'ya
Evet ben Ankaraliyim bilmiyor muydun 😱
Öğrenmiş oldun 🤨 senin ne işin var Ankara 'da 🤔
Geçmiş olsun neyin var
Tamamdır 👍
Hoş geldin Ankara’ya. Gece yolculuğu her zaman daha güzeldir benim için ☺️
Gece daha iyidir hem trafik kalabalık değil daha sakindir hem de daha huzurludur
Akşama doğru başlayan sabaha doğru biten yolculuklar
ben gündüzü seviyorum seyrede seyrede gidiyorum ama gecenin de kendine has bir tadı da yok değil
Etrafı görmediğim zaman kendimi güvende hissetmiyorum. Bu yüzden gündüz yolculukları favorim.
Hündüz her yeri görerek yapılan yolculuk iyidir. Gece farlar gözümü alıyor
Gece daha iyi ama görüş mesafesi düşüyor 🤦🏻♂️net göremem gece körüyüm galiba 🤦🏻♂️
Sabah en erken vakit iyidir millet uyanmadan gideceğin yere varmak gerek ne trafik ne kalabalık
Otobüs kullandığım dönemlerde gece yolculuğu severdim. Ama araçla gündüzü seviyorum.
arac kullanıyorsam sabah 5de safak opersyon gibi cıkarım yola ama gece yolcugu hayır demem :D
Günaydın
Ne gece ne gündüz sabah namazı vaktini tercih ederim sakin oluyor heryer
Gece en sevdiğim mis gibi yollara bakıyorsun minik ufaktan bı şarkı herşeyi alıp götürüyor
Eskiden çok severdim geceleri ama artık korkuyorum sevmiyorum
hoş geldin Gündüz yolculuğunu tercih ediyorum.
Sabaha karşı çıktık bu sene , genelde gündüz güneş ışıkları altında yolculuk etmeyi severim
tabiki gece neden mi romantizm sırları gecededir
Gece yolculuğu daha zevkli kendini dinliyorsun çünkü
Gece gündüz ne zaman gerekse 😉fesfs
Biraz sessiz takılasim geldi 😂
iyi sağ salim geldiysen
Ne geziyorsun oralarda
Gece yolculuğu
Hepimiz Karacaoğlanız, hepimiz ozanız
Ben gece biri severim
sürüşse sabaha karşı, yan koltuksa gece
hadi bakalim. Ankara yolcusu kalmasin
gece yolculuguna bayilirim
Gece yolculuğu. iyidir
Gece daha güzel ❤️
Bence gece yolculuğu daha iyi..
Geceleri çok daha güzel
Gece çıkarım bende
Gece yolculuğu daha iyi benim için
farketmez uygun saat önemli
Gece yolculuğu iyidir.
Bende Ankara 'dayım 15'te uçağım var
Gece daha kasvetli oluyor ve seviyorum..
Gece 2-3 de çıkarım geceyi seviyorum
Gece olsn
Gece
Gece severim
Gündüz
Gece yolculuğu
Gece mukemmel
Gece daha iyi
Gece yolcuğu
Tartışmasız gece
Gündüz severim.
Gece tani ki