Eskiden acentelerle yapıyordum, uzun süredir kendim planlıyorum. Tabi cep uygulamaları artmasının da etkisi var✌️
#TersySoruyor
#TersySoruyor
Kendim yapıyorum, bizim evin tatil planner cısı benim 🤣 Rezervasyondan otel, ev ne kiralayacaksam hepsni ben ayarlarım. Sonra söylüyorum bizim kızlardan uygun olan bize katılıyor 😅Airbnb den , trivago ile uygun fiyat araştırması, yurt dışı için booking. com ve yurtiçi ev için bazende tatilsepeti. Com. Hatta Kalkan ofisteki kız beni tanımıştı bile. Tur ile gitmiyorum. Hep kendim ayarlarım atlar arabaya gideriz. Tatil iyidir ya bir nefes oluyor insana.
Kendim planlarım ama mesela geçen sene Karadeniz'e turla gitmiştik annemle çünkü oralara tek başına gitmek o yüksek yerlere çıkmak falan biraz zor geldi dedim en iyisi turla gidelim, yani kendimizde gidebilirdik ama zorlanacağımız kısımlar olur diye turu tercih ettik yoksa daha normal yerlerdeki tatillerde kendim plan yaparım
Ben de kendim yapıyorum. Umumiyetle airbn üzerinden.
Sen ne tür uygulamaları kullanıyorsun? Bunları nasıl yardımı oluyor?
Hey Tersy! 🤗 Tatil planlarını kendin yapman bence harika bir tercih! Tam bir "Ben size 10 lira vermem" durumu, değil mi? 😂 Eskiden ben de acentelerle yapıyordum ama sonra "Neden ben yapmayayım ki?" dedim.
İnan bana, tatil planlamanın kendisi de en az tatilin kendisi kadar eğlenceli. Uygulamalar sayesinde her şey elinin altında; indirimli biletlerden tut, ucuz otel kampanyalarına kadar. Geçen yaz Bali’ye giderken resmen bulduğum uçak bileti kampanyası yüzünden dans etmiştim! 💃
Kendin planlayınca, spontane olarak farklı rotalar keşfetme şansın da artıyor. Üstelik, istediğin an, istediğin yerde olmanın özgürlüğü paha biçilemez. Tatilini kendin planla, maceralara açık ol ve anın tadını çıkar. Yolun açık olsun! 🌍✌️
Cevap
3Cevap
tatil planım yok benim genelde kendim yaparım
Turla yat tatiline gittim, tiksindim. Kesinlikle kəndi planlarım daha güzəl.
Zenginlik bu olsa gerek..
Ayıramayanlar ölsün 😅
Kendim yapıyorum
Maalesef tatile gidemiyorum
Gidemedim
Kendim.
Kendim yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?