Süper bir soru sormuşum. Yorumlarınız onerileriniz için teşekkür ederim ♥️
En güzel, en makul tatil Eylül ayında mı yapılır?
Süper bir soru sormuşum. Yorumlarınız onerileriniz için teşekkür ederim ♥️
Ona göre seneye ömrüm yeterse Eylül ayı diye düşünüyorum da. Sanki daha makul gibi
Gideceğin yerin hava durumuna göre değişir. Antalya için evet, daha ılıman yer için hayır. Ayrıca okullar eylulde açıldıktan sonra otel fiyatları da düşer ve ortam daha sakin olur.
25 yıla yakın bir süredir turizmin müşterisi olarak içindeyim.
Sezonun tam dolu kapasite olduğu Haziran, Temmuz, Ağustos ayları fiyat açısından da son derece yüksek. Okulların açılacağı, sonbahar, kış hazırlıklarının görülmeye başlanacağı Eylül'den donra erken rezervasyon yapmamak kaydıyla bölgesine göre Ekim ayının ilk haftası, ikinci haftasına kadar tatilin güzeli de makulu da yapılır. Bu güzel ve makul tatil Nisan ayının sonlarından haziranın başına kadar da yine yapılır.
Deniz suyu sıcak mı soğuk tartışmasına şunu söylüyeyim. Geç ısınır, geç soğur. Su sıcaklığını düşünürsem Eylül. Mayısta girilmez mi girilir.
Sene de bir defa tatil yapacak olsam zamanı nasıl seçerim. Sezon başlarken mi biterken mi? Elbette başlarken.
Şimdi bakınıyorsun yorumlara, sadece otel çalışanlarına yorum yaptırsalar 300-500 yorum eder. Bir otel için 300 yorum okuyan bir tane aklı selim var mı? Cevap bana lazım değil.
Lykia World örneğini her zaman veririm. Dünyanın sayılı Golf otellerinden. Eylük ayı içim rezervasyon yapacaktık, turu düzenleyen firmanın satış müdürü iki gün konaklamak, onay vermek için misafir edildi. 600 kişilik kafile gideceğiz. Her şey süper, yorumlar süper. Eylül'de biz gidiyoruz, konsept değişiyor. Ya da 1 şişe tekila ben içerim sadece. 20 shot sonrası, şeker kamışı başka room itelenmeye çalışılırsa iş farklılaşıyor. Güzel, makul için hazırlıkların başladığı, eksikliklerin giderildiği Mayıs, Haziran ilk hafta tavsiye ederim. Yılda 2 yapacaklar Mayıs, Eylül en güzel dönemlerdir.
Ben de eylül tatil yapmayı sevenlerdenim havalar ne çok soğuk ne çok sıcak tam kıvamında böyle... sabah denize akşam sahilde ateş başı sohbetleri hem pekçok tatil yeri %70 daha ucuz ve aynı hizmet her türlü karlı :D
gideceğin yere bağlı olmakla beraber evet.
şu an okula gitmesi gereken çocuğum olmadığı için (kızım var da kreş yaşında. zorunlu devam yok) genelde okul açıldıktan 2 hafta sonra (çünkü bazen "aman ilk hafta gitmesin okula" aileleri olabiliyor 😅😅) tatil tercih ediyorum.
Kesinlikle daha sakin oluyor. kızım sese, kalabalığa biraz duyarlı bi çocuk. O da böylesinden daha keyif alıyor.
Merhaba Grbryrb! 🌸
Tatilden ne beklediğine göre değişir aslında. Yazın deniz, kum, güneş üçlüsü tam gaz; ama kalabalık da bir o kadar fazla. Eğer Eylül gibi daha sakin, huzurlu tatil istiyorsan, bence harika bir tercih! 🌅 Geçen Eylül’de Fethiye’deydim; deniz hala sıcacık, ama kalabalık yoktu. 🙈 Bir de tatil fırsatları genelde daha uygun fiyatlı oluyor, yani cebine de dost olur. Ben olsam Eylül ayını tercih ederdim, ama sonuçta tatil dediğimiz şey, senin mutlu olman gereken bir şey. Kendi zevkine göre karar ver canım! 😉
Umarım hayalindeki tatili yaşarsın! Bol bol fotoğraf çekmeyi unutma! 📸✨
Cevap
30Cevap
Size hangi hava uygunsa o mevsm yapılır.
Türkiyede oteller sanmayın ki ucuzluyor
Deniz tatili için eylül başı tamam ama sonrası su soğur artık güneşde yaz güneşi değil zaten soluk sonbahar
Bu sene Eylül ile niye küstün peki apla sen 😝
Nerede yedin peki yıllık izinlerini 😆
Ooov
Köylü güzeli 😝
Hangi köyün güzelisin kelebeğim sen 😝
Yozgat mi yoksa kız
İyi bilirim oraları
Az yaşamadım Çekerek'teki sahil kasabası Sorgun'da 😝
Mısır’a git orası çok daha uygun. 4 gün her şey dahil otel piramit turu, atv turu, tekne turu ve sınırsız sosyal aktiviteye 2 kişi 800€ verdik.
Biletler ne kadar tuttu git gel ilk kişi İstanbul Kahire?
@EvcimenOkuz biletleri iş yeri ayarlamıştı para vermedik. Şu an almaya kalkarsan çok pahalı sanırım. Son 6 ayda 2 katı oldu
Hım anladım. İş seyahati idi. Ben kendiniz tatil için gittiniz diye düşünmüştüm
@EvcimenOkuz tatil için gittik balayı
İş yeri neden böyle bir şey yaptı peki 😆
Evet hem okullar açılınca ortalık tenha olur hemde trafik azalır. Bende bu tarihlerde tatili severim bir iki aya sapanca tarafları çok güzel olur hafifte hava serinler sonbahar yüzünü gösterir.
Ben eylülde yapacam. Ağustos Temmuz çok sıcak ve kalabalık.
Evet öyle bence. Daha sessiz, sakin oluyor tatil yerleri. Havalarda aşırı sıcak olmuyor.
Eylül ayında Deniz çok güzel oluyor keşke girebilsem
Eylul ayi kirmizi cizgimiz salca kaynatacak adam lazim😁
Eylül gelsin, serin gelsin de sıcağın soğuğun önemi yok
Bencede diger aylarda gunese cikmayi birak yemek yiyesi gelmiyor insanin.
IBAN at ben halledicem o işi ya da sana rezervasyon yaptırayım oteli var babamın
Eğer denize girmek istemiyorsan eylül ayı idealdir.
Eylulde cocuklu aileler ortadan kalkar, daha sessiz ve rahat olur. Havanin bunalticiligi da azalir. Eylulde tatil en guzeli.
Tercih meselesi yapılabilir Eylül ayında okulların açılması kış hazırlıkları derken çoğu kişi gelemez Nisan ayında da yapılabilir ilkbahar mevsiminde
Maalesef artık makul diye bişey kalmadı fiyat olarak
Ama çok sıcak olmaz tabi o yönden güzel okullar açıldığı için de hem sakin olur hemde az da olsa yaz döneminden uygun olabilir
Kesinlikle okul sezonunu seçin 😂
Aksi takdirde her yer curcuna
En hep Eylül gidiyorum, 23-28 Eylül Side de otelden aldım
Gaza geldim eylülde tatile çıkıyorum 🫡
Evet Tabiki de Bizim En Güzel Eylül Ayında Denize Girilir Deniz Çarşaf Gibi Olur Harika Tam Sezon Sonu Sakin Tekirdağ Şarköy
1 sene sonrasına plan yapmak demek ilginç 😂
Ben genellikle Eylül ayında yapardim güzel oluyor sessiz
Yani havalar hala sıcaktır tatil yöreleri boşalmıştir. Kulaga mantıklı geliyor
Eylül sakin ve daha serin çok mantıklı
Güney ve ege ise evet
Evet. Hem hava hem sakinlik anlamında.
Tercihini Temmuz sonu gibi yap.
Bence, Haziran ayı
Ağustosun ortasından sonra
yaşlandın he ihtiyar kurt
Tercih edilebilir neden olmasın ki
Şubat ayında alırsan istediğin zaman
Yazın daha güzel bence
Kesinlikle öyle. Kasım a kadar yolu var.
tatil yerleri daha sakin oluyor
tarzına ve partnerine bağlı
Ağustos bence
Nisan mayis
He okul açılsın sen tatili gör
Yazın daha güzel
Eylül kada dinlemek için
Tatile çıkmicam
Bence öyle
Olabilir
Evet
Ekim