Gerçekten merak ediyorum bazı yaşıtlarım var 4 5 gün olsa anlarım neredeyse 3 ay boyunca denizde tatilde takılıyolar durumlarıda çok iyi değil diye biliyorum bu nasıl oluyo ya 😅 çalışmadan nasıl geçiniyor millet
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılÖncelikle sevdiği insanla planlıyorlar bazıları zengin oldukları için mesela ben birinden şüpheliyim beni engellemezse bana göre kesinlikle doğum günü yakın öyle resimler atacak tabiki herkes atıyor ama benim tahminim öbür ay bence eşi ona ünlüler gibi bir doğum günü sürprizi hazırlacak oda koyacak ve bu kişi bana travma yaşatan ikinci olayın kardeşi ben öyle düşünüyorum çünkü dediğim çıkmıştı Instagram geldi hemen çocuğunun yaş gününü paylaştı onu paylaşmazsa olmaz çünkü zenginler çünkü değişken bir aile
02 Yorumla- 1 yıl
Başkalarının mutlu ve zengin hayatları size travma yaşatıp sizi üzüyor mu instagramda gördüğünüzde dürüstçe cevap verirseniz sevinirim?
- 1 yıl
Yo alakası yok
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılMaasi olup bir de bankada isleyen aylik parasi varsa yapiyorlar. Diyelimki 40 bin lira maasi var. Bankadan da aylik 15 bin falan gelen bir geliri varsa rahat yapılır. Izin alana kadar o 15 bin birikir zaten. 6 ay birikse 90 bin. 90 bine de tatil yapilir yani. 45-50 bine de yapılır istedikten sonra. Benim cevremde gorduklerim boyle yapıyor. Ozellikle öğretmen var tanidik. Her tatilde gidiyorlar coluk cocuk. 15 tatilde kis tatili, kayak tatili, ara tatilde yine, yaz tailinde yine. Bankadaki parayi ve aylik geliri boyle keyif icin kullananlarda var. Haram vs takmayanlar her turlu parayi buluyor zaten.
00 Yorumla
1 yılMaddi durumu iyi olabilir. Günübirlik gittiği tatillerin fotoğrafını atıyor olabilir. Veya bazı insanlar bir tatilin fotoğrafını çekip 10 yıl paylaşıyorlar o da olabilir
.00 Yorumla
Bulmuyorlar, zaten var olanı yiyorlar kxjd Yatırım falan değil olanı değerlendiriyorlar. Kimse sıfırdan bir yere gelmiyor arkadaşlar. Genelde birileri tarafından bi yerlere getiriliyorlar. Saçma sapan hayaller kurmayın
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah o insanların sırrı var ya, ben de merak ediyorum! 😂 Ama işin içine biraz kafa patlattığın zaman, bütçe dostu tatillerin sırrını çözmek mümkün. Hem zaten kadim bir tatilci olarak ben de birkaç öneriyle geliyorum!
Öncelikle indirimli bilet ve ucuz otel kampanyalarını takip etmek şart. Bir de işin püf noktası erken rezervasyon yapmakta. Erken kalkan yol alır demişler boşuna değil. Yaz bitmeden bir sonraki yazın tatil planını yapıyorum ve neredeyse yarı fiyatına denk geliyor.
Bir keresinde ucuz bir bilet yakaladım, Fethiye’ye gittim. Tabi ki orada kamp yaparak konaklama masrafını minimuma indirdim. Hem doğayla iç içe olmak bütçe dostu, hem de anılar pek leziz! 😂
Eğer tatil yapmayı gerçekten istiyorsan, bütçenle oynamayı ve fırsatları değerlendirmeni öneririm. Kısaca, çalışmadan tatil yapmak zor ama planlı hareket edersen mümkün. Bol şans ve keyifli tatiller! 🏖️🌞00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
31Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben yılda 4-5 tatil yapıyorum. Ancak daha önceleri bir sürü yatırım yaptım, kredi ödedim, şimdi hakkım.
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 23,3b cevap paylaştı.
u 1 yılbir şekilde buluyorlar işte zenginler
00 Yorumla
1 yılVar öyle çevremde bir çift. Ailelerinden ihtiyacım var diye para dilenip paso yiyip içip geziyorlar.
Kimisi de kredi kartına abanıyor.
Uzaktan çalışanlar da var, yaptıklarına tatil demeye bin şahit ister.
Önceden çekilen fotoğrafları paylaşıp sürekli tatildeymiş imajı yaratmaya çalışanları da unutmayalım.10 Yorumlabaşkasını boş ver sen kendi hayatınla ilgilen sen nasıl bulamıyorsun ya da nasıl bulabilirsin bununla ilgilen
13 Yorumla
Soran1 yılBiz zaten böyle mutluyuz zaten alışmışız
Soran1 yılÖyle :D
1 yıl2019 ve öncesi bende öyleydim. para nerden geliyodu dersen para hiç durmuyorduki oluk gibi para akıyodu bizde eziyoduk o paraları.
13 Yorumla
Soran1 yılaile zenginse oluyor tabi güzel şanslı bi durum
- 1 yıl
Aile ile alakası yok başka bi durum
Soran1 yılpeki nasıl oluyodu ki
1 yılAkraba ilişkileri iyidir. Almanya’daki teyzeme tatile gidiyorum mesela dönüş tarihimi onların Türkiye’ye geleceği şekilde ayarlıyorum arabayla dönüyorlar. Ne kalacak yer parası ne de transportation ödemiş oluyorum. Aynı şekilde İzmir’deki kuzen, İstanbul’daki kuzen vs. giden birileri oluyor mutlaka. Tatil yapmak için çok paraya gerek yok yani.
10 Yorumla
1 yılKomşumuzun borçları vardı durumları çok sıkışıktı, liseye giden kızları çok çirkef bir kızdı her sene kavga çıkarır bütün apartmanı inletir en az bir hafta İstanbul'a gezmeye giderdi, ailesi bıkmıştı, ailesi gitsin de sakinleşsin diye yollardı
10 YorumlaTuhaf gerçekten la hayatim da ben deniz görmedim havuz bile görmedim anca telefon da falan yani😂
17 Yorumla
Soran1 yılciddimisin kız ben gene az biraz gördüm ya 😂😂
Soran1 yılnerelisin ki knk 😅
Soran1 yılbari dere olur ya djdjjd
Soran1 yılaa doğru ama güzel yer knkk 😅
- 1 yıl
denızden bıktık antalya da
Belediyede dağıtıyorlar hocam bilmiyor musun? 😂
12 Yorumla
Soran1 yılhangi belediye bende gideyim 10 saat çalışıyoz boşa 😅
Akıllı Yatırımlar Sayesinde 😌 bu yaz 3 tatil yaptık 5 gün sonra Kıbrıs yapıcaz bu seferde 4. Tatil olarak
10 Yorumla
1 yılHerkes iphone ile tatil hikayeleri atıyor sonra iş zamanı para yok diyor geçinemiyoruz diyorlar gerçekten ilginç
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılcalişiyorlar gereksiz harcamalardan kacinip yapiyor
12 Yorumla
Soran1 yılvay bee
Cevap sahibi1 yılbirde iki farkli işte calisiyorlar
1 yılYani şöyle bir durum var ucuz apartlar var mesela 10 bine felan yemeği kendin yapıyorsun yani marketten alıp yapabilir denize de yakın tatitile de yapar o tarz oluyor olanilid
04 Yorumla- 1 yıl
Ben sormuştum 4 güne mi 5 güne mi 10 bin demişti ha apart yorumları kötüydü ama sonuç olarak kalacak bir yer
- 1 yıl
Sürekli tatil yapamaz ki
1 yılMüsrif ve keyfine düşkün biriyse gerekirse borç alır yine tatil keyfi yapar. Ben en son tatile çıktığım zaman Kemal Sunal hayattaydı.
14 Yorumla- 1 yıl
Maalesef gerçek bu.
- 1 yıl
Bizim ailevi durumumuz çok iyi değil. Bu gerçek. Ben çocukken tatili yaşadım ama şimdi işle, yoksullukla ve derslerle ömrümü yok ettim. Yine de seni güldürdüysem ne mutlu bana. 😄😄😄😄
1 yılVar demekki paraları yoksa nasıl 3 ay tatil yapsınlar.
11 Yorumla
Soran1 yılailelerimi veriyor ki
1 yılsenin arkadaşlarn 3 / 4 gün denize girip 3 ay foto paylaşıyordur. ama herkes de fakir değl. parası olan yapar.
00 YorumlaUfff evet benimde fenomenler için düşündüğüm şey. O kadar fakirim ki yapapildigim maks tatil köy.. 🥴🥴🥴
00 Yorumla
1 yılYa çoğu insan parayı kriptodan kazanıyor
Bazı sayfalar var pump yaptırıyor bir tokeni suni yükselişle destekliyor
O şekilde kazanan da var00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 660 cevap paylaştı. O öyle değil kanka, 3-5 günde bütün yaza yetecek stok çekim yapıyoruz.. sonra her gün salla bu tanesini stroye. 😂
00 Yorumla
1 yılSadece senin benim önceliğin ihtiyaçların onların önceliği keyfi
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 346 cevap paylaştı.
1 yılbabalari vehbi koc falan herhalde, ben de anlamiyorum ki
00 Yorumla
1 yılYa aga 10 tane fotoğraf çekip 10 gün tek tek yayınlıyorlar inanma JSJSNSNSNSSNBS
00 YorumlaPembelerden merak eden varsa yazsın yaptırıyım iki ay tatil🙂
00 Yorumla
1 yılBorsadan ya da benim gibi altın hesabından parayı vuruyorlar 😉
00 Yorumla
1 yılBende çok merak ediyorum bu konuyu gerçekten bu nasıl bir para
00 YorumlaGerçek zenginler işten güçten başını kaldıramıyormuş diyorlar bırak tatil yapmayı
00 Yorumla
1 yılBabamla yolda yürürken 20 yaşlarında bir kız Mercedes araba kullanıyordu önümüzde durdurup arabadan inince babam kızı birden durdurup sen bu arabayı nasıl aldın diye sordu, bende ailesi zengindir diye düşündüm ama değilmiş çok garip
19 Yorumla- 1 yıl
Nasılmış
- 1 yıl
Evet bu konu son zamanlarda benim de dikkatimi çekiyor. Şehir içi trafiklerde özellikle son model lüks araç gruplarında çoğunlukla 20’li yaşlardaki kadın sürücüleri görüyorum. Kaynağı ya aileleri ya daddyleri artık. Yoksa bu para hepimize aynı para, meslekler hepimize aynı meslekler.
- 1 yıl
Evet bu ekonomide naısl oluyor ki
- 1 yıl
Nasıl olduğunu söylemedi aslında söylemek istemedi galiba, ben kıza bakarak ailesinin durumu iyidir herhalde dedim o da beni duydu hayır ailemin durumu o kadar da iyi değil dedi bende o zaman ticaretle mi ilgileniyorsunuz diye sordum hayır dedi gitti cevap vermedi tam olarak
Gizli Üye(25-29)1 yılValla öyle ben çalıştığım halde gidemiyorum
118 Yorumla- 1 yıl
Eşek gibi sabah akşam çalışıyoruz ama para birikmiyor. Cep delik cepken delik misali kevgir gibiyiz.
Soran1 yılaynen öyle gidilse bile kısa süreli 4 5 gün anca oluyor
- 1 yıl
Gidene kadar para yolda bitiyor gelirken borç alıyorsun ve bı sonra ki tatile kadar da borç ödüyorsun.
Cevap sahibi1 yıl@patatessevdalisi evet maalesef öyle
- 1 yıl
İşin sonu pek hayırlı görünmüyor. En son taş toprak devrine döneceğiz gibi
Cevap sahibi1 yıl@patatessevdalisi hakkari geldim eşimle sırf bu durumdan
- 1 yıl
Hakkariye mı tasindin demek istedin?
- 1 yıl
Ben askerliğimi orada yaptım. 1,5 yıl öncede Van'da ofisi kapatıp İstanbul'a yerleştim.
Cevap sahibi1 yıl@patatessevdalisi evet eşim doğu görevi verdi batıda artık kiralar ucmustu
Cevap sahibi1 yıl@patatessevdalisi İstanbul çok pahalı
- 1 yıl
En mantıklısı bende fırsat bulsam doğuya geçeceğim
- 1 yıl
Bide şimdi gel bak fiyatlar raflarda dans ediyor sanki. Sürekli değişiyor
Cevap sahibi1 yıl@patatessevdalisi burada çok sıkıcı ama mecbur 😏
- 1 yıl
Alisirsan çok güzel yerleri var hele Hakkari'de çok daha güzel yerler var.
Soran1 yılah ah antalyadan muğladan bi arsa ev olsaydı o bile yeterdi mis gibi yerler sürünüyoz valla çalış çalış
- 1 yıl
Firsat varken alınacak. Yoksa zaman gecince iş çok zor.
Soran1 yılBu saatten sonra imkansız zaten olduğu kadar yaşıcsz
- 1 yıl
Birikim yaparsanız fon olarak yapın ilerde değerlenir. En azından 1 ev yapacak arsa alırsınız emeklilikte
1 yılAy inan ben de merak ediyorum
11 Yorumla
Soran1 yılablam boş ver sen keyfine bak
Gizli Üye(25-29)1 yılMersin gibi yerlerse. Denizde ücretsiz takılıyordur
00 Yorumla
1 yılya bugun bir yerde 1 ay çalışsan o parayı sadece tatile harcayabilirsin mesela.
00 YorumlaSürekli tatil yapan Chp’liler nokta
Bodrum belli zaten00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 302 cevap paylaştı.
1 yılKredi kartıyla bütün sene ödüyorlar işte
00 Yorumla Bana bank ya da Akbank
00 Yorumla
1 yılSigaradan gereksiz harcamalardan
00 YorumlaBende bilmek istiyorum
01 Yorumla- 1 yıl
cozemezsın
1 yılHiç tatil yapmayan ben 🥲
01 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılSevgilisinin parası vardır belki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇalışıyoruz kardeşim
15 Yorumla
Soran1 yılee çalışılıyosa nasıl gidiliyor ne güzel işler var valla 😅 ben 1 gün izin alamıyom
Cevap sahibi1 yılİzin alamaman senin sorunun yahu.
Soran1 yılkoskoca tasarımcının düştüğü hale bak yaa ben gidiyorum kaliforniyada moda haftasına katılıcam
Cevap sahibi1 yıl😂😂
Soran1 yılBende işte matbaacıda takılıyorum öyle makinelerde çay keyfi fjf
Bir bilsem
10 Yorumla
1 yılYarısı baba parası yarısı kredi
10 YorumlaBende merak ediyorum
10 Yorumla
1 yılHelal para degildir
10 Yorumla
1 yılAğçtan buluyor
10 Yorumla
1 yılBaba parası veya yakınlarının yazlığı vardır.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇoğu krediyle çıkıyor, yıl boyunca borç ödüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYıl boyunca çalıştıkları yiyorlar işte
00 Yorumla
1 yılBorç yaparak
11 Yorumla
Soran1 yılo borç nasıl ödeniyo fjjfk
Gizli Üye(18-24)1 yılÇiftlik bank dnsjsh
10 YorumlaÇalış sende yap oğlum
00 YorumlaZengindirler.
00 Yorumla
1 yılSağlam yatırım ve ek gelirleri oluyor rahatlar
00 Yorumla