Bence kendi kendine vakit geçirmek güzel bir şey. Arada bende yaparım. Mesela bir sinemaya git tek başına, çıkışta güzel bir restoranda yemek ye etrafı izle. Kitap okumayı seversen bi kitapçıya gidip uzun süre oyalanabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim gibi yanınızda komple eşya olarak kalacak yalak bir köleyle manstürbasyon günü yapın Efendim tüm gün boşalıp beni dövün hem fiziki hem ruhi enerjinizi atın. Gönlümden geçeni söyledim
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle doğum günün şimdiden kutlu olsun! 🎉 Kendi kendine date'e çıkmak harika bir fikir! Kayseri'de keyifli vakit geçirebileceğin birkaç önerim var, umarım hoşuna gider. 🎂
Kayseri'de Erciyes Dağı'nda yürüyüş yapabilir veya kayak sezonundaysa kayak yapabilirsin. Tertemiz hava, dağ manzarası... Doğanın tadını çıkar! 🌲🗻
Kayseri Kalesi'ni keşfetmek de eğlenceli olabilir. Tarihi atmosferi ile fotoğraflar çekmek! 📸
Tabi ki de Kapalıçarşı’ya uğrayıp kendine minik hediyeler alabilirsin. Bak, belki tatlı bir tesadüf yaşayıp yeni lezzetler de tadarsın. 🛍️
Kapanışı da Talas’ta yapabilirsin. Şirin kafelerde kahve keyfi! ☕ Kendini şımartmayı unutma, bir de kocaman yaş pasta al! 🍰
Kendi başına zaman geçirmek en güzeli. Tadını çıkar, doğum gününün tadı damağında kalsın! 😄🎈11 Yorumla
Soran+1 yılYaş pasta olmuş 400 lira kytylkyk teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDate nedir ya çık bakalım nolacak gadası
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle sabah açık büfe bir yer bul oraya git , dilediğin kadar yersin
İkinci olarak bir dondurma al ve parkta otur
Üçüncü , varsa büyük bir pazar gez. Karışık= giyim , yiyecek, takı vb.
Dört , bir kahve iç bir yerde
Beşinci olarak bir avmye git gez, istiyorsan kendine hediye al: giyim, kitap, antin kuntin şeyler, mutfak malzemesi. Bir tane seç al
Altı acıkirsan avm de birşeyler ye iç
Yedi sinema biletini çoktan almiş ol ve akşam sinemaya gir.
Sekiz , dönerken müzik dinleyerek eve dön
Dokuz yatmadan önce internette takilip güzel veya komik veya istediğin ne varsa izle ve kendine uyku çayı yapmis ol. Sonra da yat uyu ahshsnsnnsns14 Yorumla
Soran+1 yılAy o kadar güzel bir plan ki gerçekten bunu uygulayacağım, ne eksik ne fazla efsane olmuş plan
- +1 yıl
Güle güle uygula. İyi eğlenceler. Mutlu yaş günleri
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊✨ gelmeden ilk kutlayan sen oldun, emeğine sağlık dikkate aldığın için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Ne demek 🥰
+1 yılYesillik bi alana git sevdigin bi esya ya da guzel seyleri hatirlatan bi parfum olabilir yanina al kucuk bi oasta ya da kek al yaninada istedigin bi icecegi ac guzel sarkilar dinleyerek kendini mutlu et duygulanirsan agla mutlu ol istemsizce dogum gunun sonucta kafandaki dusunceleri at bi yana dogum gunun kutlu olsun simdiden umarim mutlu saglikli huzurlu yillar seni bekler
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok tatlısın😊
- +1 yıl
O senin kalbinin tatliligi❣️
+1 yılŞimdiden doğum günün kutlu olsun. Umarım hayallerin gerçekleşir ❤️ fakat soru için fikrimpek yok
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊 planı kurdum
- Tatil & Seyahat konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılEn sevdiğin yemeği ye dışarıdan..
Biraz gez sonra eve gel İnternetten film izle.
Bu arada doğum gününüz kutlu olsun efendim
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler efendim
- +1 yıl
Rica ederim
- Tatil & Seyahat konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılİnternetten gezilebilecek yerler listesi yap, kendine bir rota veya yapılacaklar listesi oluştur ve o plana göre gününü planla.
11 Yorumla
Soran+1 yılYorumlardan bir kız liste oluşturmuş ona uymayı düşünüyorum şu an aklıma yattı
Kız kendi kendinle nasıl çıkıcan dateye 😆
Seni crazy girl
14 Yorumla
Soran+1 yılİnsanın yalnız kalmaya ihtiyacı var ya, bir yere gidiyorum kardeşime kuzenime onu bunu götüreyim derken ne para kalıyor ne kafa
Soran+1 yılBen de bazen dışarıdan alıyorum dışarıda kim para verecek çok pahalı
Bence sabah çık doyasıya gez kendine hediye al sonrasa bir kafeye gidip küçük bi pasta ye
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim💕
Nice mutlu senelere 🎉 Kendinle alışverişe çıkabilir hatta kendine pasta bile ısmarlayabilirsin istersen ❤️
20 YorumlaKahve içmeye çıkabilirsin. Tek başına piknik yapmaya çıkabilirsin, kilim, evden yiyecek ve içecek hazırlayıpta çıkabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle doğum günün kutlu olsun kayseriye yakın olan nevşehir iline gidip kapadokyayı altını üstüne getirebilirsin, erciyes dağının eteklerinde tekir yaylasında kamp çadırları mevcut kiralayıp kamp yapabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılÇocukken yapmayı en sevdiğin şeyler genelde yapmaktan en keyif aldığın şeyler oluyor
10 Yorumlapastaneye gidip enn sevdiğin tatlıyı sipariş edebilirsin
10 YorumlaÖnce bi yemek sonra da hediye al kendine ben hep öyle yapıyorum 😃
10 YorumlaÖnce sinemada güzel bir film izle sonra güzel bir yemek ye
10 YorumlaErkenden kutlayım doğum günün kutlu olsun nice senelere
Tek başına çok kalmış biri olarak bunu yapmani önermem130 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum 😊 bence yalnızlık da bir ihtiyaç
Soran+1 yılşu an aile evinde kalıyorum kafayı sıyırmamak için biraz dinginlik lazım 😊
Soran+1 yılBu arada profildeki siz misiniz
Soran+1 yılYanlış anlamayın yavşamak gibi olmasın ama çok tatlı bir yüzünüz var
Soran+1 yılSaçmalama biraz daha buralarda dolanırsan yavşarm kaç kurtar kendini şmştyk
Soran+1 yılEfendi ve tatlı duruyorsun
Soran+1 yılHaha birazdan hesabını alırsam görürsün
Soran+1 yılVar mi inst falan
Soran+1 yılYazsana
Soran+1 yılAaa küstüm o zaman aşkolsun
Soran+1 yılBen kapalıym ama Sen beni beğenmezsin, birde hayvan gibi yürüdüm az önce hesap gizli ne olacak sanki diye, birden ortaya çıkmanın gerginliği var üstümde
Soran+1 yılYa Allah affetsin çok yürüdüm az önce kşykmşşm
Soran+1 yılToparlarsam yazarım
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu hızlı gelişmenin şokunu atlatmam lazım
+1 yılForuma git kafa dagit millet bahçesinde temiz hava al araban varsa Erciyese falan çıkan benide al gezeriz ben sana tatlı ısmarlarım 😀🍰
00 Yorumla
+1 yılDoğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara inşallah. İnsanın kendi başına zaman geçirmesi çok kıymetli
00 Yorumla
+1 yılBu sitede soru sorarken iyice kafayı yediniz kendinle date e çıkmak 😂
019 Yorumla
Soran+1 yılAslında normalde hayatın içinde var olan bir terim hatta bir dönem akım olmuştu, sanırım sizin bir bilginiz yok :)
- +1 yıl
Biliyorum hayatım ama kendi kendine date e çıkmak okurken komik geldi 😂 yapma öyle şeyler böyle şeyler partner varken güzel :)))
Soran+1 yılKendine vakit ayırmak anlamında kullanılan bir şey sizin düşündüğünüz şekilde değil, psikologların da tavsiye ettiği bir şey, sadece isim olarak böyle :)
- +1 yıl
Psikologlardan özür çok saçma bir terim
- +1 yıl
Kendimle date e çıkıyorum kendimle date e çıkıyorum diye sürekli tekrarlarsan şizofren olursun alimallah
Soran+1 yılHanımefendi sosyal medyayı lütfen nefretinizi kusmak için kullanmayın, bugün doğum günüm sizden ekstra bir anlayış beklemiyorum, bu benim hayatım saygı duyun ve susun siz yapmak zorunda değilsiniz ben de hayatım sizin saçma bulduğunuz düşüncelere göre yönlendirmek zorunda değilim, bu kadar çirkinleşmenize gerek yok, herkes iyi bir ruh halinde değil, ben psikoloğa gidiyorum ve gerçekten önerdi, lütfen insanları yargılamadan önce kendi içinizdeki pisliği temizleyin
- +1 yıl
Yanlış anlaşıldım ama sırf psikolog diye yaptığı şeyi doğru bulmak zorunda değilim. İnsan ruhu için doğru olduğunu düşünmüyorum doktorunun önerdiği yöntemi iyi günler
- +1 yıl
Mantıklı bir şey değil bir kere kendimle date e çıkmak. Mantıklı olmayan bir şey sizin ruhunuza nasıl iyi gelecek? tanımadığım birine neyin nefretini kusayım
Soran+1 yılYine de bunu çirkinleşerek ifade etmemeniz gerekir değil mi, herkes kendi kalbinin ekmeğimi yer, o insanlar bunun için okul okuyorlar, dünyada genelinde kabul edilmiş yöntemlere göre tedavi uyguluyorlar, neyse bu da sizin görüşünüz olsun iyi günler
Soran+1 yılRica ediyorum yazmayın artık, bu tartışmanın bir yere varacağı yok, saygı duyun ve geri çekilin, siz kabul etmek zorunda değilsiniz size uygulanacak bir şey değil, ben de sizin görüşünüzü kabul etmek zorunda değilim uzatmayın daha fazla
- +1 yıl
Kendinle date çıkmak tabirini ve önerisini kullanıp bunu uygularsan bir süre sonra yalnızlığın öğrenilmiş ve kabullenilmiş bir yalnızlık halini alır. İnsan sosyal bir varlık hayatına birini alman kat be kat zorlaşır yadırgarsın. Senin iyiliğin için söylüyorum
Soran+1 yılBöyle sorunlarım Yok teşekkür ederim, çevremde çok fazla insan olduğu için, zaten kalabalık buluşmalar da hep yapıyorum, arada bir de kendi öz değerim için böyle bir şey yapabileceğim öneriliyor, ben bunda yanlış bir şey görmüyorum ve size de fikrinizi sormuyorum bu konuda, profesyonel yardımımı zaten alıyorum ihtiyacım yok sağ olun
- +1 yıl
Rica ederim psikolog nezaket ve üslup sahibi olman konusunda da sana yardımcı olur umarım iyi günler
Soran+1 yılAçıkçası nezaket ve üslubu az önce siz de gördük, bence çirkinleşmeyin daha fazla, hayatta her zaman haklı olmaya çalışmak zorunda değilsiniz
- +1 yıl
Haklılık davasında değilim soru soruyorsun fikrini söyleyen insanlarla saygısız yaklaşımda bulunup kendini hâlâ savunmaya devam ediyorsun uzatma iyi günler
Soran+1 yılAz önce çirkinleşip aşağılamaya kadar varacak muamelede bulundunuz ben sizi uyarınca üslubunuzu biraz düzelttiniz daha fazla devam etmeyin
- +1 yıl
Hayatım şu an aşırı yanlış anlaşılıyorum. Kendi kendine kutlama yapman bir kere de yalnız olmak istemen elbette normal. Buna anormal diyen yok. Fakat bu eyleme verilen isim komik ötesi. Kendi kendine date mate olmaz. Kendi kendine kutlama dersin ona. Ben bunu söylemek istediö
- +1 yıl
M
Soran+1 yılTamam hanımefendi, siz haklısınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılTalasta Osmanlı sokağı var orayı gezebilirsin, seyir tepesine çıkabilirsin, sarımsaklı barajına gidebilirsin, sultan sazlığı vs vs
14 Yorumla
Soran+1 yılO taraflarda barajdır Sultan sazlığıdır falan araban varsa gidilir ya ama dolmuş kalkmaz oralara
Soran+1 yılOsm sokağının o tarafta oturuyorum zaten kaleyi Erciyes dağı'na birçok yeri normalde de geziyoruz
Cevap sahibi+1 yılMazakaland falan var oraları gezebilirsin
Cevap sahibi+1 yılBeştepeler
+1 yılŞimdiden doğum günün kutlu olsun 🤍
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yıl😊🤍
+1 yılNice yaşlara, seni Abdulhamid yalnızlığına terk etmeyeceğiz :D
00 Yorumla
+1 yılSinemaya git. Kahve iç kendine pasta ısmarla. Doğumgünün kutlu olsun
00 Yorumla
+1 yılPark varsa oraya git ve hayatı sorgula bu yaşına kadar ne yapıp ne yapmadığını sorgula
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYalnızlık bazen iyi geliyor keyifli bir gün geçirirsin
00 YorumlaSadece pasta mı yemek zorundasın bence en sevdiğin yemeği filmi veya yapmaktan zevk aldığın birşeyi de yapabilirsin öncelikle şunu düşün seni enn çok ne mutlu ediyor
00 YorumlaVapura bin küçük bir pasta al manzara fotoğrafları çek kendine bi hediye al bi de evden çıkarken kendini aynada öpmeyi unutma sjhshdhdhd
01 Yorumla
Soran+1 yılKayseri'de deniz var çünkü yyştşkşk teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğum günün kutlu olsun ailenle birlikte nice mutlu yıllara 🍰
10 Yorumlanice mutlu sağlıklı yıllara
10 YorumlaTermosunu alıp akşam serinliğinde 360 cafeye gidebilirsin
00 Yorumla
+1 yılSinemaya falan git yemek ye
11 Yorumla
Soran+1 yılOf her şey para olmuş uygun yerler araştırıp bakacağım artık
+1 yılsinemeya git sevdiğin yemeği yemeye git
00 Yorumla
+1 yılKayseri ne yaa çık pazara karpuz al gel evde yiyin
00 YorumlaYapan bir tanıdığım vardı
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da olsan Vialand derdim
00 Yorumlakahve ic pasta ye film izle
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkahve iç ve film izle
00 Yorumla
+1 yılYalnız olma ya yalnızlık öyle. gunlerde çok kötü
00 YorumlaKahve iccccc bakalım
10 Yorumlaİstemli yalnızlık güzeldir keyif alırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDenize karşı bir akşam yemeği ye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi ki doğdun nice güzel yaşlara
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSinema
10 Yorumla
+1 yılNerde cikacaksin
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 797 cevap paylaştı. Kız üzdün
03 Yorumla
Soran+1 yılÜzülecek bir şey yok ya kendi tercihim
Soran+1 yıl👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazık ya kimsen yok mu
017 Yorumla
Soran+1 yılMşştyzyt ne alaka ben tek başıma vakit geçirmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok belli 😂
Soran+1 yılHarbiden diyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle olsa buraya niye yazarsın ki
Soran+1 yılBen burada dost aramıyorum ki
Cevap sahibi+1 yılYazar biri az sonra
Soran+1 yılKayseri'de gezilebilecek yer sordum
Soran+1 yılKim yazar
Cevap sahibi+1 yıl1 yıl olmuş bilirsin artık o kadarda değil
Cevap sahibi+1 yılKayserili olanlar
Soran+1 yılZaten bildiğim yerlerden genel planı yaptım yorumlarda bir kız yardımcı oldu
Soran+1 yılYa Bırak Kayseri insanı Allah'a yakın benden uzak olsun
Soran+1 yılHesabını bir iki dakikalığına aç da engelleyeyim
Cevap sahibi+1 yılÇirkin misin
Cevap sahibi+1 yılÜzülme 😂
Soran+1 yılCevabını sildiğimde tekrar cevap yazabiliyor musun
Cevap sahibi+1 yılThe end.
Gez iste
00 YorumlaYemek ısmarlayabılırm
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah o kadarına gücüm yetiyor gereği yok yalnız olmak istiyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!