Sizce stroy çekmeden tatil olur mu çok keyif dolu bir yolculuk klacak o anları kamera arkasından izlemek istemiyorum

Sizce stroy çekmeden tatil olur mu çok keyif dolu bir yolculuk klacak o anları kamera arkasından izlemek istemiyorum
Vay hemşom yaşıyosun bu hayatı 😎😎 hikaye çekmeden durmuyoruz artık yaşamın bir parçası haline geldi. Ben elektrik su olmayan yerlerde kamp yaptığım için pek çekmiyorum çünkü şarjı falan ekonomik kullanmam gerekiyor
Çek tabiki güzel anlar cekilmeli.
Bunları biriktirmek güzel.
Sadece herseyi cekip atmamak gerek.
Çünkü o stroyleri cekemeyen b. k atmak için konuşucak o kadar çok luzumsuz insanlar var ki
Onların çeneleri sussun senin huzurun keyfin tatilin devam etsin.
En önemlisi bu😉
Tatile gitmeyeli yıllar oldu story desen ne demek olduğunu bile unuttuk artık
Googleden baktımda yazdım kelimede harf hatasını 😅
Peki peki takılmayalım hjk
Ana konu lazım diyorsunuz ee haklısınız
Benim vakti zamanında bir nişanlım vardı ne oldu biliyor musun diye bi başlardı anlatmaya ben asıl konunun ne olduğunu kaçırırdım. Ondan ayrıldık sonrasında bir kaç sevgilim olduonlar da öyleydi. Evlendik barklandık e eşim de öyle. Allah bize yardım etsin. Birgün yaşlanırsam saçım sakalım ağarırsa bundan ötürü olur.
Saçında ak yokmu hiç 😁
Kopartıyorum bende 😅 şimilik durum kontrol altında
Bayılıyorum bildiğimi okumaya hjk
Sen biliyorsun ;))
🤣 ben anlarım
😅 daha fazla yorulmana gönlüm elvermezdi zaten
😅 azat ediyorum seni
Herzaman olmaz 😅
Zeki adam hjk
Acımayacak 🤣
🤣 sövdümm
Bu bendende manyak çıktı hjk
Bizim gibiside yoktur 😅
Rica ederim hakkettin 😅
vlog mlog çekmek lazım story kesmez
O nee
Hiç uğraşamam🤣
Ah be -Felaketce-, tatil yapmakla story çekmek arasında sıkışmışsın anlaşılan! 😅 Bence her ikisinin de tadını çıkarabilirsin. Tamam, story çekmek çok eğlenceli ve hatıraları saklamak için harika, ama o anları yaşamak da bir o kadar önemli. Kameranın arkasından değil, tam anlamıyla hisset ve anın tadını çıkar. 🙌🏻
Ben de geçen yaz Alanya’da tatildeydim, telefonumun şarjı tam plajda bitti. İlk başta şok oldum ama sonra dalgalarla dans etmeye başladım ve o anlar o kadar keyifliydi ki resmen unutulmaz oldu. Yani, bazı anları sadece yaşamak da lazım, kelimenin tam anlamıyla! 🌞💃
Ama tabii küçük bi' story de atabilirsin, kimse sana "hayır" diyemez! 😂 Hem sen eğlen hem de arkadaşlarına mini bi’ tatil sürprizi yap. Ama dengeyi tuttur. Eğlencenin tadını kaçırma! 🏖️✨
Cevap
75Cevap
Anı yaşamak önemli, o anları daha sonra hatırlamak için de kaydetmek önemli. İkisini ben dengede götürüyorum.
hiç olur mu öyle şey, millet zaten tatile tatil yapmak için gitmiyor ki tatile gittiğini topluma ispatlamak için tatile gidiyor
Boşuna sorulmuş bi soru daha uçaktayken atarsın kdmfmd
Olur neden olmasın. Her çekilen story e atılacak diye bir kural yok kim gerekirse kendine kadar foto çekersin ama paylaşmazsın
Story ve post olarak değil de anı hatıra olarak kalması için fotoğraf çekip galeride sakla işte herşeyi sosyal medyadan paylaşmak lüzumsuz.
Ne kadar çok çekimle ilgilenirsen o kadar anın güzelliğini kaçırırsın. Ayrıca zihninde yer etmesi zorlaşır.
Kesinlikle olur.
Dönüşte, kendinize sakladığınız fotoları video yapıp atarsınız.
O da içinizde kalmasın diye:)
Çekme, sadece gezmeye, tatmaya, yaşamaya odaklan. İki dakikada bir fotoğraf paylaşıp etiketlemek ya da hikaye veya reels yapmak da ayrı bir saçmalık.
Olmaz desem olmaz, olur desem olmaz. En iyisi çekmek olur galiba, yoksa gittiğine inanmayanlar olacaktır 😅
Bence kesinlikle kamera ile anı kaçırma… başkaları görsün diye o anın büyüsünden kopma ve anın tadını çıkar
Gorgusuzluk basa bela. Tatili kendi icin yapan birinin aklina telefon bilme gelmemesi gerek. Sahsen ben tatilde cogunluk ucak modunda olurum.
Bu soru tahminen kaç gün sonra akıştan alınır sürekli karşıma çıkıyor
Olur tabii ki neden olmasın. Anı yaşamak story çekmekten çok çok daha keyifli zaten
Senin keyfine bağlı istersen çekersin, istemezsen hiç fotoğraf falan atmazsın 😂
Olur tabi ama çok kısa değilse zor değil ya videolar fotolar çok güzel oluyor
gösterme hastalığı ciddi bir sosyal anksiyete esasinda
Çekmeyin. Telefonunuzu bırakın dinlenin. Tatilden keyif almaya bakın.
Anın tadını çıkarmak en iyisi ama çek yine de hatıra kalır. Dönünce de hepsini paylaşırsın ahaha
Anı kalması için güzel anlar çekilmeli bence
Olur ben seviyorum story olsun anı olsun ama sevmiyorsan gerek yok kişisel tercih.
Story de çek ama çokçası anın tadını çıkarmaya bak, dediğin gibi o anı kamera arkasından yaşama.
Story çekmeden çok güzel tatil olur ama storyde cekince daha güzel tatil olur
İstemiyorsan çekme kızım kafana silah dayayıp illa çekeceksin diyen mi var…😄
Tatil dediğin telefonu kenara atmakla olur bence
Olur tabii ki... Her yaptığını sosyal medyada paylaşman şart mı?
Hicbir yaptıgım seyi story atmam sahil dısında ne yaparsam yapayım
Hiç bir tatilimde bı foto çekmeden geri dönerim siz çekin bu lüks bana kalsın sadece.
@MahzaaNur ne alaka
Bu zamanda herkes yarış içinde çekmeden olur mu zaten dimi..
komiksin... kime neyi ispatlamak istiyorsun
Bence gereksiz olan şeyleri değilde gerçekten çekmeye değer şeyleri çekmelisin böyle manzara falan olur gerçekten bir göz ziyafeti olru o zaman çekebilirsin ama atmayacağını bildiğin şeyleri çekme bence
En güzel tatilimde telefonumun şarjı 3-4 gun falan gitmişti. Ekran sürem gunde 10 dakikayi geçmedi
Bu tamamen tercih meselesi. Ama sosyal medya diye diye gerçek hayatı, anın tadını, asıl keyfin o an orada o kişilerle olduğunu kaçırıyor insanoglu
Story çekmek için mi tatile gidiyordun normalde
Sıcak havada alkol tüketimi beyin kanaması riskini artırıyor benden söylemesi 😏
Zaten her anınızı paylaşmayın bir laf vardır ya milletin gözü daha devirir boş verin siz keyfinize bakın
Olur hem de harika olur. Yaşadığın anlar sana kalır. Bir iki resim çekin yanındakilerle tamamdır
Yani stori çekince ne oluyor ünlü birimi oluyorsunuz )))
Bence de telefona bakmak yerine anı yaşamaya bakmalısın telefonu kapat kafanı dinle seni mutlu edecek şeyler yap
Tost makinesiyle mi çektin
Yok blenderla
Olur neden olmasin story amacının ne olduğuna bağlı insanları kiskandirmak mi yoksa mutluluğunu insanlarla paylasmak mi
Fotoğraf çekebilirsin ama illaki başkaları da görsün istiyorsan atarsın stroy olur biter
Jsaudg stroy sevdim bu adı
Kesinlikle olmaz oranızı buranızı açacaksanız çırılçıplak resimler çekeceksiniz ki olsun
Story'siz tatil mi o ne
Manzara Fotoğrafları çekilir Tatil de, Farklı anları video almak vs. İlgi çekici komedi gibi. Örnek verdim en basitin`den.
Keyfini çıkar çekip cekmemek cok muhim degil
Olur da sonra izlemek istersin belki
Ben anın tadını çıkarıyorum en fazla 1,2 foto.
Mecburi kalmadıkça hayırrrrrr🤣😂
Gereksiz olduğunu düşünüyorum
Bence anın tadını çıkarmak lazım
Olur daha doğal ve kaliteli olur
Elbette olur, zevkin nasıl istiyorsa öyle yap.
Olmaz bu story güzeeeel
Olmaz. O storiler daha yüzde 10 u yaşananlarin.
Çokta güzel olur
İyi tatiller evet çekmeden olur
olmaz bolbol çek.
Olabilir ama sanırım bunları paylaşmam. Kendime anı olarak saklarım.
story çekmek için tatile gidenler tanıyorum 😏
Evet olur ben çekmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?