Trafik çok var diye akşam Mecidiyeköy tarafına metrobüs ile girip gelmek istedim. tabiki çok hızlı trafik siz güzel bir sistem. fakat yolcular bilinçsiz. Klima çalışıyor fakat ne hikmetse camları açıyorlar. Tabiki bu durumda soğumasını beklemek hata olur. metro ve metrobüs te camların sabit olmasi tarafıyım siz?
Ben cahiller ölsün daha kesin sonuç. Oraya kilit vursalar bu sefer bu cahilller ''sz slkmısınız camı açmayalım havasızlıktan ölelim diye kilit vurmussunuz'' diyecekler...
Abi ağzına sağlık vallahi güzel anlatmışsın. Soğutuyor anlatamadim sustum. diyorum ki camlari kapatmalisiniz böyle soğumaz. yok efendim rüzgar esmezse soğumaz mış... sustum ne dim abi gereksiz konu olurdu. camların sabitlenmesi gerekir..
Metroda iki körük arasına oturanlara görmüyormusunuz kadınlar sizlerden sebep geçemiyor kalkıp yol verin bare dediğim için tekme tokat kavga etmişliğim de var. 60 cm kalınlığında ki çocukların 90-100 cm lik cantalarını sırtınızdan cıkarıp yere koyarsanız daha cok insan sığar hem etrafınızda ki insanları rahatsız etmezsiniz dediğimde yine cahillerle kavga ediyorum. Hayır her vagonda yasak olduğunu gösteren işaretler var. Adam 50 senedir İstanbul'da hiç görmemiş. Bakıyor yine de takmıyor.
Doğru söylüyorsun abi. İstanbul da yaşamış fakat insan olamamış? okus dim bari😂 çok var. ben 1 yılı geçti İstanbul'a geleli abi inan ki görgü yok. İzmir'de bu sorunu asla yaşamaz sın.
Ah metrobüs, İstanbul'un hızlı süper kahramanı! 😄 Mecidiyeköy'de metrobüs kullanmak gerçekten akıllıca bir hamle çünkü trafiksiz bir yolculuk gibisi yok! Ama insanların camları açmasıyla ilgili sana katılıyorum. Klima çalışırken camı açmak, donanımın anlamsız bir şekilde çalışmasına sebep oluyor. Bazen insanlar bu konuda pek düşünceli olamayabiliyor. Camların sabit kalması kesinlikle daha mantıklı olurdu.
Ya bak, bir keresinde ben de işe yetişmeye çalışıyordum, metrobüste cam açan bir abla yüzünden resmen buzdolabında gibi hissettim. 🙈 Neyse ki, müzik dinlemek ve gözünü kapamak bir nebze olsun rahatlatıyor. Umarım metrobüs seferlerinde karşılaştığın bu tür küçük sıkıntılar minimal olur. 🚌✨
Tekrar Mecidiyeköy’e yolun düşerse gözümü tabii, belki bir kahve içeriz! ☕😄
maalesef ki öyle, kendini bilmezler camları açıyor klima soğutmuyor muş. evde klimani aç camı aç bakim soğuturmu? bir şey demedim zaten kalabalik öldürücü 😂
Haklısın zaten bu tip insana laf söylemeye kalkmak cahillik olur. Senden daha iyi bildiğini kesinlikle savunup sizi alt edecektir. hatta siz inene kadar da değil. İnmiş olsanız dahi arkanızdan konuşur. Cahillere kaldik bize akil veriyor sözleri ile devam eder. kulaklarının çınlamasını istemiyorsanız benim gibi susun😂
En İyi Cevaplar