Bölge olarak alalım lütfen
Trakyada Bursa
Egede Manisa
Akdenizde Adana
İç anadoluda Sivas
Doğuda Van
Güneydoğuda urfa ve diyarbakır
Karadenizde Giresun diyeceğim
Hepsi aşırı samimiydi başlarına taç yapmadıkları kaldı o derece ve ben gezdiğim iller arasında yaptım sadece güneydoğunun tamamını gezdim diğer bölgelerde gezmediğim şehirler var o yüzden sadece gördüklerim kadar peki sizde hangi şehrin insanı etki bıraktı
Tam tersine kötü etki bırakanlarıda yazabilirsiniz
Trakyada Bursa
Egede Manisa
Akdenizde Adana
İç anadoluda Sivas
Doğuda Van
Güneydoğuda urfa ve diyarbakır
Karadenizde Giresun diyeceğim
Hepsi aşırı samimiydi başlarına taç yapmadıkları kaldı o derece ve ben gezdiğim iller arasında yaptım sadece güneydoğunun tamamını gezdim diğer bölgelerde gezmediğim şehirler var o yüzden sadece gördüklerim kadar peki sizde hangi şehrin insanı etki bıraktı
Tam tersine kötü etki bırakanlarıda yazabilirsiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Antalya tabi ki de
Güzel tabiki ama insanida önemli
Muğla, Fethiye. Öyle ki resmen ikinci memleketim oldu bayıldım.
Muğlada hiç yerli muğlalı görmedim 😆 tatil köyünde kalmıştım yerlilerin yaşadığı bölgede o yüzden pek bir fikir edinemedim ama esnaf amacalar çok tatlıydı
Bursa, yalova, kocaeli
Evet yalova insanları gerçekten mükemmeldi
Seviyorum o çevreyi gezerim hep
Umarım o bölgeyi bitirme şansım olur edirneyi görmek istiyorum gerçekten
Sende geziyor musun
Evet ama şu an gezmiyorum bu sene kısmet olmadı
Araç mı motor ile mi
Araba ile geziyorum
Tek geziyorsan motor tavsiye ederim hemde daha iyi gezersiniz
Motorum yok
Ben motorla geziyorum araba çok külfetli hemde motor ile gezmek özgür hissettiriyor dert keder kalmıyor insanda
Motordan bi tık korkuyor olabilirim 😁
Bence korkma nasıl sürer isen öyle gidersin
14 yıldır kullanıyorum
20 ile giderim 😆 herhalde
Valla 80-90 ile gidersen çok keyif alacağından eminim
Bilmiyorum arkadaşın motorunu denemem lazım
Dene bence 200 cc olsa sana yeter ne iş yapıyorsun acente mi meslek
Evet benim meslek öyle sayılır diyebilirim
Nasıl durumlar ekonomik daralma var mı sektörde
Kurumdan kuruma değişiyor ya bi sabit kalmaz zaten olan bize oluyor
Allah yardımcın olsun aile çoluk çocuk varsa zor olur birazda
Yok hiç biri henüz gencim
En iyisini yapıyorsun iyi ölç biç dolaş gez
Bu yaşta işim olmaz kendime kıyamam 😂
Kafa dengi birini bulursan mutlu olursun
Kafa dengim olan hep arkadaşlarimdi hiç partnerlerim öyle olmadı hepsi p. is. likti off aklıma getirme yine
Biri ile oturup iki derdini anlattığın sohbet ettiğin gezdiğin iyi eden biri olmadı mı hiç gıh
Oldu ama benimleyken ayni zamanda hep en yakin arkadaslarimlada oldu bence yeterince acikladim sana 😉
Oha öküzmüş tam yani demek ki seni hiç sevmemiş
O arkadaslarına bir şey demedın mi
Onlarla konuşmayı kestim kafam rahat pek yakin arkadaş yapmiyorum arkadaş cevrem var fakat hic biri yakin değil
Valla kimseye sırrını verme insanlar * anlıyorum seni
Ama bir tanesi benden yalvararak özür dilemişti o kadar pişmandi galiba bir tek o beni sevdi 8 ay özür diledi bakti bende tık yok vazgeçti ama hâla arada ariyor ama açmiyorum 😂
Bence engelle ne o öyle yüzsüz gibi cepte görme ve inan o kişi sana menfaat için yaklaşıyordur inanma
Ağlayarak özür diledi aylarca ama hiç umrumda değil etrafinda kimse kalmadi kendi arkadaşlari bile sen nasıl adamsın dediler samimiyeti kestiler benim hoşuma gidiyo öyle görmek 😁
Bence unut kafanı başka şeye ver gereksiz bir anı
Bazen içince özlüyorum o kadar başka zaman aklıma bile gelmiyor inanki
Bence içince bile özleme o tür insanı kendine yazık Trakyalı mısın sen içiyorsun demek
Mersinliyim
Burada hemserin çok
Nerede
Burada
Sitede mi peki sen nerelisin
Sitede mühendis oda hanım ben İstanbul
Ah İstanbul beni bi oraya göndermediler ama ben kendim gezdim istanbulu çok güzeldir İstanbul ama para varsa yoksa yaşanmaz
Belli bir kazancın varsa kendi ölçeğinde yaşarsın sahildeyim şu an çayımı içiyorum çok şükür
Sen mersin'de misin gezgin
Yok eskişehir orada yaşıyorum
Eskişehir iyi severim ara ara gelirim oralara
Bem sıkıldım ama mersini özledim
Sahil yeri tabi özlersin atama yokmu oralara daha
Pek akrabalarin arasina girmek istemiyorum o yüzden kalsın be
Böyle rahat dimi memur hanım 😃
Yok ya
Bazen kalabalık ortam mı istiyorsun
Ben her zaman o ortamı istiyorum o nasıl olacak hahahhahahahah
İleride kendi familyanı kurarak yaparsın inş
Sabah mesai kaçta müdür
İzmir 🙄
İzmirde izmirlimi var çok karma bir şehir. Resmen İstanbul gibi ama İzmir şehir olarak çok güzel gerçekten
Yok elbette ama daha sakin ve güzel insanlar 🙄
Doğrudur yurdumun her insanı güzeldir ama bazıları daha güzel gelir ya o mantıkla yani
Aynen bizim o tarafın insanları güzeldir işte 🙂
Kesinlikle ama ülkemin her insanı güzeldir galiba ülkeme çok aşığım hiç bir şehire laf söylettirmiyorum hangi bölgede olursa olsun 😆
Hepsi değil 🙂
Tabiiki ülkede kötü de var ama bu o memleketi kötü yapmaz ☺️
Yapar 🧠🙂
Mesela örnek verirmisin rica etsem
Eskiden İstanbul beyfendisi denilirdi, Centilmen, Anlayışlı, Kibar... Şimdi İstanbul'da bırak anlayışı cahillik akan insanlar var... Gazete okunurdu şimdi telefondan kafasını kaldıramayan insanlar, Sokağa tüküren, Kediye Köpeğe tekme atan... Değişimin Kaynağı Her Zaman İnsandır!
Haklısın ama İstanbul beyefendileri hâla İstanbul da mevcut bu istanbulun mu suçu yoksa insanların mı
Hala mevcut falan değil 🙂 Suç zaten insanlarda. İnsanoğlu dünyaya gelmiş en vahşi varlık.
Gerçekten öyle 1 inşa eder arkasından 100 yıkar ama haklısın vahşilik hayvanlara kullanilsa da bazı insanlara yakışıyor
Maalesef öyleyiz...
Bu durum ben ve sen ile değisecek bir durum değil böyle geldi böyle gider hesabı
Yoo cahillik bir hastalık ve her hastalığın bir şifası vardır. Sadece biraz sağduyu.
Bizim ülkede dediğin zor biraz
Değil bence Yönetimin el atması gerekiyor ya da değişim. Liberal bir sistemle ağır yaptırımlar uygulayıp her şey çözülebilir. 🙂
Sonra bak seve seve herkes nasıl yapıyor. Ve düzen oturur insanlar mutlu yaşar. Nasıl Kılık Kıyafet Yönetmeliği 1925 te yapıldıysa bunlarında bir çözümü elbet var 🙂
Bilemiyorum yeterki hallolsun gına geldi cahil insanlardan ama bazı memleketleri tamamen silebiliriz o seviyede olanlar var
Kesinlikle o seviyesizlikte çok ama çok yer var.. İşte insanlara şans tanında ülkede ne umutlar doğar.. Neyse bu konu aylarca konuşsak bitmez teşekkürler 🙂
Bana o illerden örnek verirmisin bir çok il gezdim gerçekten aynı mı düşünüyoruz bu konuda tabi senin için sorun değilse cevapla istemezsen sorun yok ☺️
Takip edebilirsen sevinirim. 🙋🏻♂️
Diyarbakır
Kesinlikle diyarbakır ve şanlıurfa güneydoğunun mükemmeli o kadar diyebilirim çünkü tüm güneydoğuyu gezdim ve o kadar eminim ki bu konuda
Iyy şanlıurfadan kaçarak uzaklaştım
Neden en iyi insanları orada tanıdım önyargıyla giderseniz öyle görürsünüz bakış açısı tamamen ben diyarbakıra giderken terorist gözüyle bakmadım urfalilara da yobaz o yüzden iki şehrin insanida güzeldi eğer tepkiyle yaklaşsaydım en nefret edeceğim şehir diyarbakır olurdu
Polisler bile çekilmiş o kadar diyorum sana
Anlamadım gerçekten ne anlamda çekilmişler
Aşiretler yüzünden.. otele yürüyoruz çocukların elinde kalaşnikof oyuncak tabancalar gecemezsiniz diyorlar
Urfada her çocuk öylemi 😆 aşiretten miden bulansın istiyorsan mardine uğra ben mardin de neler yaşadığımı anlatsam urfaya doğunun nimetiymiş dersin felaket dercede töre memleketi şimdi anliyorum neden çoğu töre filmi mardinde çekiliyor toplum hâla çok yobaz doğunun kara yüzü mardin ve adıyamandır gezmiş biriyim. Ve aylarca kaldım ben bu memleketlerde işimden dolayı tatil değil yani bir kaç gün geçirmedim o memleketlerde aylarım geçti doğuda urfa ve diyarbakır baş tacı yapılacak memleketdir o derece diyorum
Eski mardinde kaldım problem yaşamadım
İki hafta falan mi kaldin 7 ayim mardin de geçti cahillik akıyor resmen ellerinde olsa kızlarını çöpe atarlar ve urfaya önyarginin tek sebebi bir çocuk bunu unutma benim mardin için dedigim insanlar 45 50 yasinda 😉
Ben mardinde bir genç kızın sokak ortasında sırf izin almadan parka gitti diye dövüldüğünü gördüm abisinin sokak ortasinda kız kardeşine ettiği küfürleri duydum kızın yanina gittiğimde annesinin oğlunu nasıl savunduğunu işittim ve daha neler neler kızlarını 40 koyuna başlıkla evlendireni gördüm ve aynı zamanda urfada 9 ay kaldım bence sizin urfaya karşi bir tavriniz var nett doğuda bu sorunlar var fakat zirvede mardin ve adiyaman var bu da kesin bi bilgi
O kadar kalmadım doğuda yaparlar valla ben oralarda yaşamam asla
İşte doğuda yıllarım geçti ondan diyorum mardin ve adıyaman doğunun adını çıkarandır ve tüm samimiyetimle söylüyorum bu illerde uzun süre yalnız kaldığınızda daha iyi anlıyorsunuz hangi memleketin ne olduğunu çünkü yanlızsın o yüzdendir güney doğunun iki şehri vardır benim için yaşanabilir statüde urfa ve diyarbakır gerçekten uzun süre kalsaydınız urfa çok kıymetli gelirdi size ben doğuyu bildiğim için urfa ve diyarbakır candır diyorum ☺️
Tunceli diyarbakir
Öyleler ama tuceliye gitme fırsatım olmadı neden o sehirler sebebini öğrenebilirmiyim acaba genelde hep batı illeri söylerle günlük hayatta o yüzden soruyorum yanlış anlamayın
Boksördum dediğim zamanlar dövüşmek için gitmiştim ama maçtan sonra iki hafta kaldım gerçekten Tunceli doğuda başka bir yer doğası İsveç gibi
Munzura gittinmi bari orayı merak ediyorum
Evet gittim sonra ali boğazı Pertek kalesi ovacık gözeler bilmem daha çok yer
Peki diyarbakırı neden bu kadar sevdin merak ettim
Diyarbakır şura gittim sur. İçi ve dışı
Sabah kahvaltı cigerle başladım lo
Ciğerdendir o zaman lo bende güneydoğuda diyarbakırı ve urfayı çok sevmiştim ama ciğer sevmem o yüzden yemedim.
Ben ismarlarim sana ciğer beraber yeriz lo
Sevmiyorum ki, ben urfa yerim sen ciğer ye 🙂
Peki olur
Ama urfa dürümü urfada yeriz ona göre tam memleketinde yemek daha güzel
Tamam bana uyar
Oldu o zaman balıklıgöle götürürüm seni daha önce gittim senden daha iyi biliyorum bendesin 😉
Tamam gidelim ben gelirim senle heryere
Gelmezsen kırılırım ona göre
Nerelisin nerde yaşiyon
Mersinliyim eskişehirde yaşıyorum
Sennn
İzmir'de yaşıyorum
İzmire gelesim tuttu özlemişim orayı
İzmir'e geldin yani nereleri biliyon
Alaçatıdan çıkmadım o kadar güzeldi ki insanin başka yere gidesi gelmiyor şanslisin İzmir'de yasiyorsun
Geldiğimde diğer yerleri sen gezdirirsin
İnşallah
Ne iş yapıyorsun
Acente eshişehirdeyim şu an
Bende kepçe operatörüyum
Güzel bu devirde işimiz var sevinmeliyiz bence 😆
Kamu personeliyim İBB çalışıyorum devlete sırtımı vermişim sağlam duruyorum
Memursun ya benim gibi olsaydın her istedikleri şehirde aylarca kalıyorum 😏
Ben işinden evine evinden spora spordan eve a sosyal biriyim evimde mutluyum
Ama kötü alışkanlığım yok yanlış anlama
Olsun herkes hayatı farklı yaşar ben düzeltirim seni eve girmeyiz sonra bana kızarsın düzenimi bozdun diye
Beni eklesene özelden bundan sonra konuşalım