Öyle çok şehire gitmedim ama bir karadenizli olarak kesinlikle Mardin en güzel şehir diyebilirim.. 😍🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılÜlkemizin her yanı ayrı ayrı güzel bence.
Bür İzmir’li olarak başı İstanbul çeker diye düşünüyorum. Hem boğazları, yalıları, tarihi, hızlı bir yaşantının olması bence en güzel, en çekici şehirdir İstanbul. ( Olumsuz yanlarını yazmayım ).
Bursa’da fena sayılmaz. Her ili karış karış gezmedim ama gözlemlerimi paylaşıyorum. Bazı yerlere 20 yıl önce gittim illa ki değişmiştir.
Çanakkale emekli, öğrenci şehri. Orası da küçük ve şirin bir il olarak gördüm.
Marmara’dan Karadeniz’e geçsek orada da her yer yem yeşil, tertemiz doğası, yaylaları var. Yazın o yaylalarda üzerimize ceket giymiş, bulutların üzerine çıkmıştık.
Doğu ve Güneydoğu bölgesi tarih öncesi ve sonrası devirler, antik şehirler, dini yapılar, eşsiz yemek kültürü olarak çok zengin şehirlere sahip.
Hatay, Mersin, Antalya güney kıyı sahillerinden Ege’ye, Ege’de dahil çok güzel koylar, denizler var. Eğlence kültürü, özgürlük hissi..
Dönüp dolaşıp İzmir’ime gelirim.
Her şehrinizin ayrı bir güzelliği var ama en iyisi İstanbul’dur diye düşünüyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
İstanbul’un yapılaşmasıyla alakalı çok çirkin görüntüsü var o da devletin kaldırım yapmaktan bile aciz olmasından kaynaklı
yoksa İstanbul çok güzel 10 üzeri ülkeye gitmiş biri olarak İstanbul’u çok seviyorum
ama Londra diyorum çünkü dışarıdan verdiği izlenimin aksi bir şehir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
59Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u +1 yılAntalya ve İzmir
00 Yorumla
+1 yılTürkiye de mardin...
avrupa da floransa
uzak doğu da shanghai..
afrika da darrüselam..30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskişehiri aşırı beğenmiştim ama günü birlik gittim doyamadım. Seneye gidip uzun kalıcam demiştim hatta onun üstüne pandemi patladı xjxjxkkx sonra da iş güç fırsat olmadı ama ilk fırsatta tekrar gidip gezmek istiyorum
10 Yorumla
+1 yılİşetımız ndenıyle 9 ulke 59 ilimızı gezdim ardaşlara yenni. kardenız turundan geldik 6 ılımzı gezdik kardenızın her yeri cennet dunyanın en zengin ulkesınede değişmem
00 YorumlaVan olmadığı kesin. En beğendiğim şehir şuanda Samsun. Ama gidemediğim ama çok beğendiğim şehir İzmir.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden van değil dediniz çok merak ettim şimdi 🤔🥲
+1 yılMardinimin havası yeter ikindi gibi cafelerindeki manzara muazzam oluyor ama en güzel de değildir bence
10 YorumlaMardin'i ben de çok beğeniyorum ama Çanakkale bambaşka benim için 💜
20 Yorumla
+1 yılMardinli olarak Mardin Midyatı tek geçerim...
Onun dışında Eskişehir, Alanya ve İstanbul çok güzel.00 Yorumla
+1 yılBen İstanbul dışına çıkmadım hiç 🥲 sadece
Diyarbakır'da birgün gezdim çok güzel yerleri var umarım bir daha gitme fırsatım olur00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMardin ve karadenizede gittim ikiside berbat en guzel sehir İstambul bir Antalyali olarak boyle dusunuyorum İstambulun her yeri bir tarih bir kültür eşsiz
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaşıyolar orada ben bilmiyorum hiç. Çok kalabalık benlik değil ben küçük sakin şehir severim
Cevap sahibi+1 yılAsıl karadenizde resmen dogal secilim gibi kim kimi vurursa mardin yinenoyle cok tehlikeli ilçeleri hele benim kuzenim askerdi ondan gitmiştik midyatı falan gezdik tehlikeli yani kötüydu
+1 yılBence Trabzon bi taraf yemyeşil bi taraf masmavi 😍
01 Yorumla- +1 yıl
Aynn
+1 yılKarnımın doyduğu, sevenlerimle olduğum yer en güzel yerdir
00 Yorumla
+1 yılTürkiye de Aydın kesinlikle bir de Antep onun dışında Prag çok güzeldi
00 Yorumla
+1 yılNew York ama arka sokaklara girmeyince güzel Manhattan , Brooklyn falan aşırı güzel
00 Yorumlaİstanbul her zaman birinci sırada benim için, ama Çanakkale'yi de çok seviyorum harika bir yer.
00 YorumlaGuzellik olarak İstanbul aksiyon olarak adana birde yemekleri var sıcak memleket
00 Yorumla
+1 yılIslambol girdiğimde anlamıştım neden bunca şair bu şehre aşık olduğunu anladım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye'de Mardin en iyisidir. Daha fazla bakımı restorasyonu sanayi yatırımını hak ediyor.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunuda birilerinin klişe bir şekilde en iyisi dediği İstanbuldan yazıyordum. İlk fırsatta Mardin, Manisa, Burdur, Kayseri, Artvin,
Çanakkale, Edirne, Mersin gibi huzurlu ve kendine yeten şehirlerden birine yerleşeceğim.
Soran+1 yılKesinlikle. Ben hiç gitmedim ama kalabalık şehir İstanbul baya. Ne zevk alıp nesini seviyorlar anlamış değilim sakin küçük şehirler tercihim
Cevap sahibi+1 yılKalabalığı seven insanlar var kalabalığa karışmayı seviyorlar, kimisi tanıyanı yok istediği gibi istediği haltı yiyebiliyor diye seviyor, düzen yok kuru gürültüden çarpık kentleşmeden başka bir şey değil.
İstanbul'dan başka güzel yer yoktur. Her türlü eser güzellik var içinde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVan’ı çok beğendim. Mardin’i çok merak ettim bir türlü gidemedim.
00 Yorumla
+1 yılGezmekten keyif aldığım çok fazla şehir oldu ama yaşama şansım olsa kesinlikle Çanakkale'yi tercih ederdim. Her gidişimde çok keyifli vakit geçirdiğim çok tatlı bir şehir.
00 Yorumla
+1 yılErzurumluyum aslen İstanbul'da oturuyorum ama en güzel şehirlerden birisi Zonguldak benim için muhteşem bir hava muhteşem bir deniz kesinlikle tavsiye ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVan'a gittim çok güzeldi ya bu yaz bir daha gideceğim
00 Yorumlaİstanbul'da yaşıyorum ve neredeyse Türkiye'nin her şehrini gezdim ama İstanbul ve İzmir gibisi yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul'da nasıl yaşıyorlar ben bilmiyorum çok kalabalık ben sakin küçük şehir insanıyım galiba
+1 yılFazla yer gezmedim ama Amasyayı çok beğenmiştim
00 Yorumla
+1 yılGittiğin şehri güzelleştiren biri varsa her şehir güzeldir.
00 YorumlaHer şehrin kendine has güzelliği vardır. Rize Gaziantep Denizli
00 YorumlaAyy benimde Mardin di Antep falan Diyarbakır ama Mardin favorim
00 Yorumlaİzmir Foça harika yaşanılıcak küçük bir yer huzurlu insanları kaliteli
00 YorumlaTürkiye'nin bir çok şehrini gezdim en güzeli (yaşamak dışında) İstanbul
00 Yorumla
+1 yılTürkiye de Yalova Esenköy. <3
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMardin'i bende çok severim ama öncelik her zaman Rize'nindir bende. 💙
010 Yorumla
Soran+1 yılYa alakasız ama acaba wattpadden hikaye falan okuyor musunuz hiç 😅
Cevap sahibi+1 yılYok wattpad kullanmıyorum neden ki? Umarım doğru yazmışımdır 😂
Soran+1 yılEvet doğru yazmışsınız eskiden ben de yanlış yazardım 😅 acaba link atsam konusu güneydoğuda geçen bir hikâye yazmaya çalışmıştım da okuyabilir misiniz fikrinizi belirtirdiniz diyecektim de 🙈
Cevap sahibi+1 yılTabi yardımım dokunursa ne mutlu bana. Ama şöyle bir sorunumuz var wattpad kullanmıyorum link açılır mı?
Soran+1 yılÇok sağ olun umarım vaktinizi çalmıyorumdur ☺ evet evet büyük ihtimal kullanmasanız bile linkin açılıyor olması lazım.. Görüşünüzü çok merak ettim hemen linki atayım size
www.wattpad.com/.../315075260
Cevap sahibi+1 yıl"Sen sadece yüreğinin sesine ve sana anlattığım yüzlerce masum insanların ölümlerine kapama kulaklarını." Kısmını fazlası ile beğendim ilk önce kalemine sağlık beğendim platformu bilmiyorum bu konuda ki kitaplar öne çıkıyorsa okunulacağını düşünüyorum. Ek olarak bana Bir Kürt Sevdim kitabını anımsattı devamının gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Umarım dilediğin yere, dilediğin şekilde gelirsin. ❤🍁 Yüreğine ve kalemine sağlık. ✒
Soran+1 yılÇok sağ olun 🙏🏼💖 evet o kitabı ben de çok duydum ama okumadım hiç kötü yorum yapanlar da vardı o kitaba 🙈 bu arada maşallah ya 1. bölümü okudunuz mu cidden baya hızlıymışsınız.. Acaba siz yoksa sadece o tanıtım kısmını mı okudunuz ☺
Cevap sahibi+1 yılYok hepsini okudum 1. Bölümü okudum da devam var mı? Ortaokulda ki hocam sağ olsun hızlı okumayı mecbur öğrendim:) Geleceğin yazarı olma şansın var raflarda kitabını görmek umuduyla. 🌱
Soran+1 yılYaa birinden bunları duymak o kadar güzel ki.. Allah razı olsun ne güzel şeyler yazmışsınız 🙏🏼🙈💗 evet anladım zaten baya hızlısınız :)) ülkemizde çok okunmuyor böyle konularda kitaplar ama allah büyüktür belki bir gün allah nasip ettirir 🤲🥰
Cevap sahibi+1 yılKim bilir sayende raflarda görürüz ve toplum olarak okuruz. 🙂
+1 yılÇok gelmediğini belli sjssj
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya mardinli misinizz
- +1 yıl
Çok gezmedigin olcakti pardon
Soran+1 yılEvet ya gap turu ile acele ettiler günübirlik gittik mardin gap otelde kaldık ben bayıldım vallahi çok güzel geldi çok gezemedim midyat falan sadece
+1 yılNeden mardin?
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanını bilmem ama tamamen güneydoğuya bayılıyorum, beni çok etkiliyor. Galiba yaşanmışlıklar orada fazla olduğu için.. Hele midyat ve urfa sıra geceleri falan bambaşka..
- +1 yıl
Midyatta hiç bir şey yok gene mardin de bir doku var. Bence tabi
Mardin’de bir aydan sonra bağlasalar duramazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa neden? İnsanını bilmiyorum maalesef ama o midyat falan aşırı güzel geldi 🥺
Cocukken yasadıgın kasaba şimdi sehir oldu
00 YorumlaTurkiyenin her şehrini çok seviyorum beğeniyorum
00 Yorumla
+1 yılBen en çok memleketimi seviyorum. Ankara .
00 YorumlaSadece bir şehire gittim. O da Ankara . 😃
00 Yorumla
+1 yılAntalya, Adana ve Urfa
00 YorumlaMuğla taraflarına gittiğimde aşık olmuştum
00 Yorumla
+1 yılÇok şehir gezdim aman aman şurası diyemem
00 Yorumla
+1 yılİstanbul ve İzmir
00 YorumlaMinsk, bratislava, tallin
00 Yorumla
+1 yıl3 şehirde bulundum o kadar
00 Yorumla
+1 yılKaradeniz tarafı bana güzel gelir bence.
00 Yorumla
+1 yılİstanbul ve Antalya kararsız kaldım.
00 Yorumla
+1 yılTürkiyede öyle çok şehri gezmedim ya bilmiyorum
00 Yorumlatrabzon desem..
00 Yorumla
+1 yılBelek guzeldi, ormanlik
00 YorumlaMütheait boldur orada seversin
00 YorumlaRize 😍😍
321 Yorumla
Soran+1 yılBen de gitmiştim yıllar önce ayder yaylasınaa 🌸
Soran+1 yılDoğrudur ☺ alakasız ama hiç wattpadden kitap okuyor musunuz acaba
Soran+1 yılBen de yeni yeni yazmaya başladım ama çok uzun olmayan bir hikâyemin linkini atsam acaba okuma şansınız var mı? 😕 görüşünüzü dr öğrenmiş olurdum
Soran+1 yılAy ciddi misiniz beni çok mutlu ettiniz şu an.. Zamanım yok okuyamam falan dersiniz sanmıştım 🥺🥰💖 hemen size linkini atayım, konusu biraz karışık doğrusu, kadını askere mi yoksa haine mi aşık ettirmeliyim tam karar veremedim.. Zaten dahaca çok okuyan da yok 🤦♀️
www.wattpad.com/.../315075260
Soran+1 yılTamamdır.. Merakla bekleyeceğim görüşünüzü 🌸☺
- +1 yıl
Okudum 🙂 hikaye anlatımı çok hoşuma gitti sanki o an kendimi orada gibi hissettim tane tane ve açıklayıcı olmuş bir güzel yanı da günümüzde ki gibi saçma aşk üçgenleri ya da zengin kız fakir oğlan hikayesi yerine gerçekten doğu ve güneydoğu bölgesinde olmuş olabilecek bir çok insanın başına gelebilecek bir hikaye konu seçmiş olman da ayrı hoşuma gitti devamını sabırsızlıkla bekliyorum ☺️💜💜
Soran+1 yılYaa ciddi misinizz🥺🥰 çok mutlu ettiniz beni!🙏🏼sağ olun vâr olun💖 umarım ilerde değeri bilinen bir hikâye olur.. Yalnız devamında kadın acaba hangisine kendini yakın hissetmeli onu dahaca kurgulayamadım 🥲 galiba askere gibi..
Soran+1 yılEvet bence de öyle olmalı yaa 😅😍 bir de alakasız ama sizi dr sıktım ama hikâyenin ilk ismini ihanetin toprakları yapmıştım sonradan aklıma şemdinli güzeli ismi geldi ani kararla o yaptım. Sizce isim uygun mu bu hikâyeye yoksa eski isim daha mı doğru bir karar olurdu 😶 ve kapağı nasıl buldunuz yazıyı fontu falan.. Ve son olarak hikâyenin başında karakter resimlerini hayal edip o kişileri yapmıştım.. Kadın ile adam sizce rollerine uygun kişiler mi 🥲
- +1 yıl
İhanetin toprakları da çok hoş ama şu an ki ismi daha çok hoşuma gitti kapak konu ile uyumlu zaten kapağa baktığın zaman hikayenin geçtiği yöre ve kişiler zihnimde daha kolay canlanıyor ve bende bir Kürt kızı olarak aşırı sevdim yukarıda olan şarkı da ayrı hoşuma gitti 💜❤️ yazı ve font hakkında yorum yapmam göz yormadığı sürece ne olursa olsun önemli değil ☺️
Soran+1 yılDemek kürt kızısınızz😯 ben de rize yazınca herhalde rizeli sandım sizi 😅😍 ben de orduluyum ama aşığım güneydoğuya yaa 🥰 çok güzel bir coğrafya bence 👌 hiç beklemiyordum kürt olduğunuzu ☺ peki nerelisiniz sorması ayıp diyarbakır falan mı 😊 ve siz hiç etrafınızda bu terör olaylarıyla ilgili şeyler duydunuz mu oralarda
- +1 yıl
Doğma büyüme Diyarbakır Dicle ama üniversite için İstanbul'a geldim yaklaşık 3 sene üniversite okudum mezun olunca da daha dönmedim İstanbul'da iş hayatına atıldım ama her fırsatta Diyarbakır'a gidiyorum harika bir şehir bak yazarken bile duygulandım 🤭 terör olayı yaşadım ben köyde doğduğum için Amed yani merkezde pek yaşamadım Dicle de bir köyde doğdum büyüdüm fazlasıyla öyle olaylara şahit oldum ama artık eskisi gibi değil çok şükür köylerde huzur var ben terör yüzünden 2 amcamı kaybettim Allah kimseye o acıyı vermesin 🙏
- +1 yıl
Rize ye gezmek için gittim aslında ben çok şehir gezdim özgür bir ruhum var bir kaç kere evden bile kaçtım ben 🙈🙈 Bursa Urfa Mardin Ordu Rize Kastamonu bir çok şehir gezdim genelde çadır veya karavan gezisine çıktım sonra param bitince eve döndüm annemden dayak yedim oturdum 🙈😂
Soran+1 yılEvet amed diyarbakır ın kürtçe ismiymiş, biz de günü birlik gap turu ile gitmiştik geçen sene ongözlü köprüye falan gitmiştik keşke para olsa da tekrar gitsek..😅😍 inanmıyorum ya ne kadar şanslısınız demek orduya bile geldiniz.. Acaba yay burcu falan mısınız? Böyle çok gezenler genelde yay olur ama yanılıyorda olabilirim tabi 😊 amcanıza gelince ise çok üzüldüm allah kahretsin o hainleri, bizi birbirimize kırdırmaya çalışanları inşallah.. Mekanları cennet olsun bizim bilmediğimiz neler neler vardır ancak orada olup yaşayanlar bilir.. Ben de gidemiyorum o yüzden oralar hakkında yazılan kitaplar okumaya çalışıyorum ancak 🥲 Size abla desem daha doğru olacak iş hayatına atılmışsınız, ben ise daha on sekizimdeyim 💖🥰🙈
Soran+1 yılAtarım tabi ablamm ☺🥰 asiye isminde bi hesaptan atayım şimdi
Tatil & Seyahat konusunda 510 cevap paylaştı. içinde deniz olmayan şehir sevmiyorum ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende pek gitmedim ama çanakkale galiba
00 Yorumla
+1 yılÇanakkale çok beğendiğim bir il.
00 YorumlaKobani
03 Yorumla
Soran+1 yılOra neresi oluyor tam olarak? Kobani olayları olmuştu aklıma o geldi direk
Soran+1 yılHa tamam ben yanlış yere odaklandım 😅
+1 yılHatay 🌻🌻
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de gitmeyi çok isterdim oraya yaa 🥺😍 maddi imkanlar izin vermiyor maalesef 😅 nasıldı beğendiniz mi nerelerine gitmiştiniz
- +1 yıl
Kurtuluş caddesi çarşısı çok güzel. Insanları çok cana yakın. Yayaya çok saygılı. Saray caddesini çok seviyorum. Hemen arkasında tarihi binalar hepsi cafeye canlı müzik yerlerine dönüştürülmüş. Renkli cıvıl cıvıl. Dar sokakları. Her yerini o kadar sevdim ki. Samandağ , titus tüneli, simeon manastırı da gezdim. Zaten sürekli esen havasına doyum olmuyor. Her yerin tarihi bir dokusu tarihi bir hikâyesi var. Sonra biberli katıklı ekmeklerine, kaytaz coreklerine bayılıyorum. 💜💜
- +1 yıl
ben de hataylıyım neresindensin
+1 yılEskişehir
10 Yorumlamardin
10 YorumlaMersin
11 Yorumla- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi