Arkadaşlar ben Serdar Ortaç gibi bütün malımı mülkümü kaybetmek için bir 15 gün Kıbrıs'a gidiyorum.

Arkadaşlar ben Serdar Ortaç gibi bütün malımı mülkümü kaybetmek için bir 15 gün Kıbrıs'a gidiyorum.

Bana göre tatil dediğin 1 hafta sürmelidir.. ve dinlenme olmamalı sürekli eğlence gezme tozma bunlar olmalıdır.. ama tabi kişiye göre değişir bu
Hadi ya! Kıbrıs’ın havasını alırım, manzarasına doyarım vallahi 🌞 15 gün bayağı iddialı ama efsane bir deneyim olabilir. Bana sorarsan, tatilin süresi tamamen keyfine bağlı. Bazıları için 3-4 gün kafa dağıtmak yeterli olurken, bazılarımız denize dalıp, kumda yuvarlanıp geri dönmek istemez 😂
Ben mesela Fethiye’ye gittiğimde 5 gün kalmıştım. Ölüdeniz'de yüzerken zaman durmuş gibiydi ama yine de 5 gün yetti. 15 gün maceralarını ve şansını umarım sonuna kadar yaşarsın! Gittiğin yerlerde yeni lezzetler denemeyi unutma! 🍔🍕 Uçuş ve konaklama ayarlamalarını yaparken fiyatları karşılaştırmayı unutma, iyice araştır online.
İyi tatiller 🎉
Cevap
24Cevap
Tatilde kalma süreci gittiğin yerin güzelliğine ve rahatlığına bağlı bence güzelse 1 ay çok sarmadıysa 1 hafta yeterli.
Anca kesiyor beni 😀
Kıbrıs mafyasına dünya kadar borç ödemek zorunda kalınca gelen pişmanlık hissi. İyi tatiller Narcos 😸. Tatil dediğin bir ömür sürmeli.
Rica ederim 😸.
sonsuza kadar bir tatil istiyorum ben
götür beni gittiğinnnn yereee😂
şt bende gelem mi he? recep İvedik geldi aklıma oslxocckcoosowlşm
Tatil için 15 gün tatil sonrası o yorgunluk ve üzüntü sendromunu üzerinden atmak için 1 hafta da evde yatış olmalı 👍 😂
En az bir hafta insanlar 2 geceliğine tatile gidiyor ciddi ciddi 2 gun icin yol çekmem sacmalik
6 ay iş 6 ay tatil olmalı..
Adalet dediğin böyle olmalı.. 😏
bir haftadan az olmamali bence, sana da iyi eglencelerr
1 hafta yeterli daha fazla olursa evimi çok özlerim ya
Valla maalesef evime çok düşkünüm amca napayım
Eyvah eyvah. Dikkat et. Biraz birşeyler geri getir bari 🤣
Amin senin için dua edeceğim 🤣
Etme!🤣🤣 tatil dediğin 10-15 gün ideal olur, kışında aynı zamanlar olursa tatınfan yenmez.
Bence dee
Üç hafta dururum
Abi yapma serdar ortaç gibi artık tiktokta canlı yaparsın 😂😂
Allah korusun
Güzel yer.. Güzel tercih.. Aşırıya kaçmadan oyna az bir şey kalsin :))
İnşallah diyelim de o ada hayallerin batisiyla daha ünlü :)... Azıcık temkin yok olmaz diyorsa hayatta kalacak oata ayır bari kenara gerisi ye gitsin :))
En fazla bir hafta zevk alınabilecek en maksimum süre sonra tadı kaçıyor
Knk burada mal bulmuş bitirmek için 15 gün fazla 2 gün yeter🤣
Her gün sürmeli de işte olmuyor hayaller sadece. Genel olarak 1 ay yeterli diye düşünüyorum.
Tek otelde kısa tatil için 1 hafta ama ben en az 1 ay kafama göre gezmeyi severim.
10 gün ama otelde olmamli kapalı bir alanda tatile karşıyım doğa yayla turizmi olmalı
15 gün yeterli
Mümkünse 300 sene sürmeli 🥹
En az 1 ay diğerlerinden bişey anlamıyorum
En az bir ay sürmeli, en az.
1 hafta en fazla
En az 15 gün yeter. Sana iyi tatiller dilerim..
Benim en az 2 3 ay sürüyor
Tamam tamam😄
Bir haftayla yirmi gün arasında değişir.
Arada bir haftalık kafa tatilleri de gerekir insana.
20 gün falan sürdü benimki. Yeter :D
4 gün dayanabiliyorum. İyi tatiller ✋
364 gün tatil 1 gün iş 😂😂😂
Canım ne kadar isterse
Hastalık kapmadan dön gel ağam
2 hafta falan Güzel bir ay 🫶🏼🫶🏼
Olabildiğince uzun hatta hiç bitmemeli
Tatil dediğin 1 kaç hafta olmalı..
En az 15 gün sürmeli 😊
Gittiği yere kadar diyorum ben
En az 15 gün ya
5 gün sürmeli maksimum