Hani bazı yerler vardır guzeldir ama en fazla 4-5 gündür vakit geçirmenin keyfi.. gidenlerin fikrini merak ediyorum en fazla kac gün gecirilir..

Hani bazı yerler vardır guzeldir ama en fazla 4-5 gündür vakit geçirmenin keyfi.. gidenlerin fikrini merak ediyorum en fazla kac gün gecirilir..
4 günlüğüne gittim ama çok az geldi gerçekten… En az 1 hafta. Ben seviyorum mağaraların, kliselerin içine gitmeyi orada satılan eşyaların nasıl yapıldın görmeyi…
Daha Ürgüp de görmediğim çok yer kaldı.
Ürgüp candır gene gel olur mu?
2 gun gittik ama. kostur kostur oldu biraz... Daha fazla yer gorulebilinirdi.
3 4 gun guzel bence... Her kosesi ayri keyifli..
Evet evet kesinlikle.
Eig icin tesekkurler
Oturduğun yerden yarım günde gezebilirsjn 😆😆

teknolojinin getirdiği imkanları kullanmak bence zaman tasarrufu açısından bile önemli. hatts daha iyi öğrenilebilir anlamadığın bir yer olursa başa sar tekrar izle. bence bu teknolojinin nimeti 🥰🥰😂😂
Ayrıca çok gezen çok bilir sözü sanal gözlük çıkana kadardi 🤪🤪
Sanal gözlük çıktı Kapadokya gezisi bozuldu 😊
Dünya kadar faturalar çıkaracaklar ayaklarına gidip ödememi yapacağım. Bı zahmet beni yerimden kaldırmasınlar. emekli kuyruğuna girmiş amcalar gibi onca zaman.
Tatil harici digerlerina katılmıyorum.
Yani zaman tasarruf zamanı özellikle zamandan tasarruf.
bende bu kez yanildin güzelim 😎
Tenks
Cevap
12Cevap
3 iyi çünkü sabah güneşin doğuşunu akşam batışını izlemek var gezecek yerler var 3 iyi
Bence 1 hafta
Biz üç dört günlük gittik orada turla gezdik iki günlüktü yeterliydi bence gidilmesi gereken yerlere götürdüler
Bence 5 ideal, her şey tadında kalır. Gezilecek yerler önceden ayarlanıp zaman iyi değerlendirilir. 🧚🏻♀️
Bende daha öncesinden eğitim için gitmiştim 3-4 gün tam ideal
Kendi arabamla gittim 1 gece 2 gün yetti
Gayet tadındaydı
otobüsle uzun gidilcekse 2 gün
uçakla gidilcekse 1 gün
ben gittim çokta şey yok iç anadolu sonuçta ne olabilir
Nereye gidersen git ortalama 5-7 gün sonrasında sıkılıyorsun. Sanırım bu sosyal genetiğimizde var.
Bir hafta ideal bence
bi ömür olsa kalırım ya sırf şu manzara için
Bence 2 çok çabuk sıkılırım ben
En az 3 gün bence
Kapadokya da 10 yil yaşadım
3 gün yeterli.
3 gün yeter
cok güzel bir yer bir hafta bence
Ben gittim 3 4 gün ideal
5 gün en ideali
3 gün yeterli bence
1ay yeterli