Tatil & Seyahat Tatil perileriniz geldi mi? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Benim biraz geldi gibimsiSıkıldım #Edameda 🏖️🏝️🧳🌞⛱️ Güncellemeler1 yıl Ezgi geziyor da gelmemiş soruma hayırdır kızım sjjsj Tatil perileriniz geldi mi? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bem çoktan gönderdim perileri ooo tatil kalır mı bi zaman ama profiline çok guldum 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Bence de komik xjxj Yorumla biradetmehmet 1 yıl Komik değil be Yorumla Edameda06 1 yıl Neyine güldün Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Şu anda tatilin içindeyim bana çoktan gelmişlerdi zaten 😅 2 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Henüz peri meri gelmedi gelmesin. Şu sıralar meşgulüm. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% 1 yıl bikini hoşuma gitmedi canım sade siyah ve koyu mavi tercihimdir 1 0 Yorumla
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Tatile gidemeyen varsa plaj terliğimin altına ismini yazıyım. 1 0 Yorumla
Alfa_Tuçis Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Benim geldi geçiyor bile. Bi gidicem buralardan pir gidicem🕳️ 1 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Heee geldi de evin bodrumuna inince geri gidiyor 1 0 Yorumla
rubytheghost Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Yakın zamanda geçti o periler ama yine gelir, yakındır. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok, ben döndüm adapte olmaya çalışıyorum iş hayatına yeniden djdj 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 429 cevap paylaştı. Yok gelmedi gelmez kesin 😒 2 13 Yorumla SkrErd37 1 yıl O da tatildeymiş xjdkxld Yorumla Edameda06 1 yıl Gıcık şey Yorumla SkrErd37 1 yıl Siz varken ne haddime dkdkd Yorumla Edameda06 1 yıl 👍🏻 Yorumla SkrErd37 1 yıl Bu arada bugün 26. yaşıma girdim edoş 🥳 bana ne alacan fkdkd Yorumla Edameda06 1 yıl Hmm doğum günün kutlu olsun şükoş 🎂 sana bi pasta Yorumla SkrErd37 1 yıl Teşekkür ederim 🥳 edoş neli pasta o 😋🤤 Yorumla Edameda06 1 yıl Meyveli Yorumla SkrErd37 1 yıl Hee çikolata olsa iyiydi ama neyse bu da olur 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Tamam çikolatalı olsun Yorumla SkrErd37 1 yıl Bi tanesin sen edoşş 😋 Yorumla Edameda06 1 yıl 😀🩵 Yorumla SkrErd37 1 yıl 😂😌 Yorumla
Tenthen Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Haftasonu kaçsam mi diyorum ama tek başıma hiç kacasim yok 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9b cevap paylaştı. Tatile çok ihtiyacm var eda ya 2 0 Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Geleli çok oldu da bilin bakalım ne eksik 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı. Agustosu bekliyorum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet tatildeyiz 1 0 Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ailemle bir hafta kafa dinlesem yeterdi 1 0 Yorumla
İstanbulBeyefenddisi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl tatil bünyeye şart ksye de eda şart 1 0 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Geldi. İştahımı önümüzdeki aya saklıyore. 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benim pirelerim geldi. Tatil hak getire 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hiç bitmedi ki 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. gelmedi 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 471 cevap paylaştı. Bu yıl imkansız 1 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 327 cevap paylaştı. Perilwre inanmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bem çoktan gönderdim perileri ooo tatil kalır mı bi zaman ama profiline çok guldum
Bence de komik xjxj
Komik değil be
Neyine güldün
Şu anda tatilin içindeyim bana çoktan gelmişlerdi zaten 😅
Henüz peri meri gelmedi gelmesin. Şu sıralar meşgulüm.
bikini hoşuma gitmedi canım sade siyah ve koyu mavi tercihimdir
Tatile gidemeyen varsa plaj terliğimin altına ismini yazıyım.
Benim geldi geçiyor bile. Bi gidicem buralardan pir gidicem🕳️
Heee geldi de evin bodrumuna inince geri gidiyor
Yakın zamanda geçti o periler ama yine gelir, yakındır.
Yok, ben döndüm adapte olmaya çalışıyorum iş hayatına yeniden djdj
Yok gelmedi gelmez kesin 😒
O da tatildeymiş xjdkxld
Gıcık şey
Siz varken ne haddime dkdkd
👍🏻
Bu arada bugün 26. yaşıma girdim edoş 🥳 bana ne alacan fkdkd
Hmm doğum günün kutlu olsun şükoş 🎂 sana bi pasta
Teşekkür ederim 🥳 edoş neli pasta o 😋🤤
Meyveli
Hee çikolata olsa iyiydi ama neyse bu da olur 😂
Tamam çikolatalı olsun
Bi tanesin sen edoşş 😋
😀🩵
😂😌
Haftasonu kaçsam mi diyorum ama tek başıma hiç kacasim yok
Tatile çok ihtiyacm var eda ya
Geldi ama hayal olucak galiba tatil
Geleli çok oldu da bilin bakalım ne eksik
Geldi Bodrum'da ikinci günüm 😇😅
Agustosu bekliyorum
Hep geliyor da gidemiyoruz
Evet tatildeyiz
Hiç gitmiyor ki :D
Biz fakirler tatil yapmayız
Ailemle bir hafta kafa dinlesem yeterdi
Benim canım hep tatile çıkmak istiyor.
Haa haa😄 hiç gitmiyorki ahh ahh..
Tatil mi kaldı deri değiştirdik bile
tatil bünyeye şart ksye de eda şart
Geldi. İştahımı önümüzdeki aya saklıyore.
Benim pirelerim geldi. Tatil hak getire
Geldi ama yoğunluktan çıkamıyorum😂
Geldi hiç gitmedi ama tatile gidemedim
Hiç bitmedi ki
Bodrum'dayım 🙂
geldi az kaldı
Bana uğramazlar hiç
Geldi
Sen geç kaldın bile
Geldi denize gittim💕☺
gelmedi
Bu yıl imkansız