Ben döndüm siz de dönünn. Son günü de evinizde geçirin hadi yeter

Ben döndüm siz de dönünn. Son günü de evinizde geçirin hadi yeter

Benim bayram tatilim evde geçti bir yere gitmedim her gün misafir geliyordu bugün de gelir büyük ihtimal 😅 bir yere gitmeye fırsatımız olmadı bizde adette her sene her bayramda önce tüm akrabalar bize gelir çünkü babam aralarında en büyüğü saygıdan yani. 💫 İyi bayramlar
Ben tatil yapmamıştım yani bir yere gitmedim. sadece evdeydim birde dışarı çıktım sabahları kahve içmek için dolaşmayı seviyorum çünkü bayram da olunca kimse olmuyor pek sokaklarda. bunun dışında da arkadaşlarımın bayramını kutlamıştım sitede denk gelenlerin. zaten bayramlar da artık biraz sıkıcı geçmeye başladı eskisi gibi değil artık,
Bayramın kutlu olsun abla iyi bayramlar.
Teşekkürler ablacım senin de kutlu olsun 🎈
Rica ederim abla 🤗
Evimdeyim bugün, misafirim var ama olsundu..🤭
Cevap
18Cevap
Evdeydim zaten, arefe günü köye gittim birinci günü döndüm...
Ben döndüm bu sabah. Bu kadar sakin bir İstanbul beklemiyordum doğrusu, Herkese iyi bayramlar.
Olmaz dibine kadar durucaz 🥳
1 aydır evde pinekleyen ben 😔
Sıkmaya gerek yok ki 😂 evde 1 Aydır dana yayıp çay içiyorum 😂
Eyvallah eski feno 😊
Döndük 😁 gitmeden yarı yoldan döndüm ben
Gitmedim yani 😌
Yok ya 😌evdeydim ben bayramı evde yedik
Yarın döncem işimi özledim yoruldum tatilden he
Vallahi öyle tatilden sıkıldım bu Bayram
Döneceğim mecburi, hastane randevum var
Gidemiyorum ki döneyim 🤦
Bayram gezmesinden geri dönebilmek dönebilmek için gitmek lazım gitmediğimiz için geri dönemiyoruz
Kimde para var ki her şey ateş pahasi
Haklısın ne diyeyim , gecen hafta antalya tatile gittim sahiller discolar hep rus alman ingiliz dolu , Türkler izinde köyüne giderse tatildeyim diyor , ulan ne yaşamayı biliyorlar ne gezmeyi , ömürlerini çalışarak heba eden bu kadar cahil bir millet olamaz, 20 senedir aynı beceriksiz gerici yönetimi seçiyorlar , avrupalı steak yiyor gününü gün ediyor , bizim cahillerde köyde kavede çay içerken almanya bizi kıskanıyor diyor 😁😁
Aynn ayağımız altında olana gidememek yazık halimize aynn
sistem öyle kötü ki , almanyada reklamlar var Türkiye 5 yıldız hersey dahil uçak transfer içinde 1 hafta 350 euro , tabiki ben ilk ailemin yanına gittigim için bu paketi almadım uçaga 250 euro verdim geliş gidiş , sonra memlekette gezdim tozdum antalya geldim bir otele sordum gecelik 8 bin dedi yani 400 euro yakın , almana uçak yemek havalimanı transfer içinde 1 haftalıgına 350 euro ya satıyor , ben kendi arabamla gitmişim gecelik 350 diyor 😉 Türk halkı nasıl kazıklanıyor gör
Tatile devam 😅
Gidemedik ki kaldı dönmesi :D
Bize her gün bayram xD.
Yok daha 2 hafta daha tatildeyim
Dönüş yolundayım
Gidemedik ki dönelim
Gitmedim ki evde yattım ohh mis
Tatile gitmedimm
Döndük
Gitmedik ki
Hurtavu
Buradakiler dönmeye başladı, artık dönsünler..
Aynen katılıyorum
Çok yorulduk
Zaten evdeydim.
gece döndüm
Döneceğiz
Hayır
Gitmedikki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?