İnsanları çok fırsatcı aman turist olduğunuzu anlamasınlar her şeyi iki katına alırsınız gezilecekbbir yer yok bir günde bitti mardin yöresel yemekleri de yoktu ben sevmedim
Mardin bence abartıldığı kadar güzel bir yer değil sizce?
Evet diyorum ki sosyal medya izmirle muğlayla kıyaslıyor o kadar güzel diyorlar gidiyorsun fıs sadece mardinin reklamini iyi yapıyorlar güzel bir memleket değil
Kesinlikle zaten ben sadece sosyal medya bağımlilarina güzel geldigini dusunuyorum ne de olsan fenomenler ne derse o moda oluyor mardini de abarttilar tam oldu 😂
Mesela 40 yıl geçse diyarbakır mı urfa mı mardinmi dediklerinde mardini seçmem sevemedim insanlarını. urfa diyarbakira göre çok kabaydı belki onun da etkisi vardı
Onlarca kilise, onlarca süryani kilisesi, onlarca sinagog gezdim, köylerinde ve özellikle midyattaki tarihi yapıları gördüm, mimarisi bambaşka, resmi kurumların yapıları bile mimari estetiğe zarar vermesin diye aynı usulle yapılıyo, beyazsu gibi biçok doğal kaynak da var, dediğim gibi beğenmeyebilirsin, ama beğenmemekle kalırsın bizi ilgilendirmez
Evet benim düşüncem ve asla o abartiyi hak etmiyor orayi emekliler gezsin bir günde bitiyor ve iste cok abartiyorlar yoresel yemekleri bile yok ya urfa ya antep yemeklerini servis ediyorlar fazlaa bartiliyor ve hiç iyi insanlar degiller çesmeyle yarisir pahalilikta ne oluyo orasi mardin fazla havalanmislar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ülkemizin her karış toprağının güzel olduğu düşüncesindeyim
Evet ama bazıları sana hitap etmez
Kişiye göre değişir ama haklı olabilirsin
Gençlere hitap etmediği yetmiyormus gibi rahat da değiliz daha kapalı giyiniyoruz değmez iki kilise görmek için kendimi o hale koyamam
Tercih meselesi
Rahatsiz edilmek istemem ona rağmen gözleriyle yediler
O kadar diyosun
Evet diyorum ki sosyal medya izmirle muğlayla kıyaslıyor o kadar güzel diyorlar gidiyorsun fıs sadece mardinin reklamini iyi yapıyorlar güzel bir memleket değil
Tarihi yapıları var bildiğim kadarıyla çok da bişey beklememek lazım
Kesinlikle zaten ben sadece sosyal medya bağımlilarina güzel geldigini dusunuyorum ne de olsan fenomenler ne derse o moda oluyor mardini de abarttilar tam oldu 😂
Mezarlık gibi hele bu sıcaklarda hiç çekilmez
Gençlere hitap etmiyor aile gezmesi yeri bana göre
Tarihi bir yer ama başkasının tarihi gibi işte her türlü medeniyetin ortada kalmışları gibi
Her telden var
kozmopolitan işte :)
Ne olursa olsun TÜRKİYENİN bir ili kabul etmeselerde
kim kabul etmeyecek ki
Mardinde bir kesim öyle
avuçlarını yalarlar
Aynen öyle anca hayal o yüzden genel olarak bir mardinli öyle düşündüğü için yakınlaşmıyorum bile o düşüncedeki biriyle arkadaş olamam
Yani kendine göre güzel yanları var ama
Gençlere hitap etmiyor
Ben öz önce dolaştım gayet iyidi clup feyan mo aklındaki
Kilise ve medreseden ibaret tamam gezersin güzeldir ama sosyal medya da abartılan kadar güzel bir şehir değil insanları da cabası
Yani genel olarak turstik yerler öyledir reklam iyi yapılır. Bu her yerde aynıdır. Ben yinede Mardin'e arada gezmeye gitmeyi severim
Olabilir tercih meselesi ama değmez bana göre diyarbakır urfa daha iyi onların reklamı daha az yapılıyor ama daha güzel
Diyarbakır daha iyi doğru bu ama hepsi ayrı güzel seviyorum
Mesela 40 yıl geçse diyarbakır mı urfa mı mardinmi dediklerinde mardini seçmem sevemedim insanlarını. urfa diyarbakira göre çok kabaydı belki onun da etkisi vardı
Belki benim gibi bir beyfendiye denk gelmediniz.🤣
AAA evet olabilir urfa ve diyarbakırda tanıdiğım beyefendiler çok centilmendi bu arada mardinlimisiniz
Evet ondan olsa gerek
Evet evet ondandır 😏
Ne bekliyorsun , Paris e on basar
Abartma bir günde bitti mardinin her yeri asla gençlere hitap etmiyor
midyata falan gittin mi
Gittim ve gerçekten çok abartılıyor
Abartılmıyo, sen beğenmeyebilirsin
Abartılıyor bir şey yok
Dediğim gibi beğenmeyebilirsin sana giren çıkan yok
Gençlere hitap etmiyor ve gezilecek bir yer yok giden yarim gününü ayirsa yeter gerek yok fazlasına
Araştırmanı iyi yapmamışsın o halde, günlerce gezip yine de biçok yeri atlamak zorunda kalıyoruz
Allah için ne vardı Antalyadan beter pahalı turist olduğunuzu anlamasınlar yandınız ne fırsatçı memeleketmiş
Banane insanlarından ben tarihi yerlerden bahsediyorum
O kadar da büyük bir tarih merkezi değil iki medrese 3 kilise bana gore tarih kavrami çok farklı asla tarihi bir yer değil
Onlarca kilise, onlarca süryani kilisesi, onlarca sinagog gezdim, köylerinde ve özellikle midyattaki tarihi yapıları gördüm, mimarisi bambaşka, resmi kurumların yapıları bile mimari estetiğe zarar vermesin diye aynı usulle yapılıyo, beyazsu gibi biçok doğal kaynak da var, dediğim gibi beğenmeyebilirsin, ama beğenmemekle kalırsın bizi ilgilendirmez
Tamam kütük mardin galiba güzel değil mardini emekliler gezsin bir günde bitiyor zaten amma uzattın
Uzatan sensin
Ben fikrimi belirtiyorum zaten gezilecek pek bir yer yok yöresel yemekte yok ya urfa ya antep yemekleri yapiyorlar
Bişeyi beğenmemekle yok edebiliyosan ben de seni yok ediyorum bu son mesaj olsun
Hahaahah tamam tekrarı olmaz
Ben çooook seviyorum
İste abartılıyor pek bir cazibesi yok bana göre
Bence çok güzel
Tamam güzel ama çok abartılıyor bir cazibesi yok fazla abartı ve insanları pek iyi değil
Sizin bakış açınız 3 defa gittim bir kez daha gideceğim
Evet benim düşüncem ve asla o abartiyi hak etmiyor orayi emekliler gezsin bir günde bitiyor ve iste cok abartiyorlar yoresel yemekleri bile yok ya urfa ya antep yemeklerini servis ediyorlar fazlaa bartiliyor ve hiç iyi insanlar degiller çesmeyle yarisir pahalilikta ne oluyo orasi mardin fazla havalanmislar
Kürdolarin diyarı
Evet herkes kürtçe konuşuyordu