Yaprak dökümündeki eski hallerine baktığım zaman 20’ Li yaşlarında bile aşırı kadınsı daha büyük ve sert görünen biri. Masum bir güzellik yok bir aurası var boyu zayıflığı vs iyi evet ama ne bileyim okka burun büyük gözler uzun kirpikler küçük yüz küçük dudak vs hiçbir kriter yok. Hep aşırı kadınsı ve büyük gösteren biri. Burak özcivitle sevgili olduktan sonra daha genç görünmeye daha güzel daha iyi giyinmeye başlamış sadece. Tabii ki çirkin bir kadın değil. Aşağı dönük olan yüzü yıllar sonra yukarı doğru oluyor ve göz rengi açılıyor yeşil gibi oluyor şu an olan hali aşırı sert ve yaşını almış gibi görünüyor daha 40 olmadan.. yüzü aşırı sert soğuk demiyorum yüzünün yapısı çok sert. Bana göre daha masum ve daha küçük yüzler kadınsı değil genç yüzler güzel gibi tabi güzellik göreceli bir şey sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Güzellik göreceli. Gayet güzel kadınsı da olsa masum da durabilen bir yüzü var.
Masum değil bence yanılıyorsun Fahriye çok kadınsı yüzlü bebek yüzlü değil yüzü çok olgun çok sert mesela Beren saat baby face yüzü çok genç yumuşak yüzü küçük tabii beğenenilirsin o ayrı
Fikrimi söyledim. Sizce dedin. Ben de şahsi fikrimi söyledim. Senin cevabını yorumunu istemedim. Bu kadar boş şeylere takılacak kadar işsiz olma.
Yorum yaptığım için birazdan beni yumruklayacaksın herhalde tepkiye bak komutan falan mısın dostum 🤣
Agresifim ya. Sabah randevum var yıllardır gitmiyorum. Psikiyatra gideceğim.
İnanılmaz agresifim. Öfke problemim var. Kendi kendime içime atmayı öğrendim ama artık o kadar çok attım ki kronikleşen bir baş ağrısına dönüştü başım komple sağ tarafı ağrıyor... Beynimin içine kadar... Sinirden... Uyuyamıyorum da. Zaten yeni kalktım yorgunluktan bayılmasam uyuyamayacağım.
gece gece allah bask dert vermesin begenirim bu arada
Yo dert etmedim fikrimi söyledim niye dert edeyim beğenen yine beğenir
Estetiksiz hali kötü zaten, düzelte düzelte bir noktaya geldi ablam, başarılı.
şu an bile bence daha olgun gözüküyor estetik vs bilmiyorum kimseye bir şey diyemem değişim olduğu belli ama yine abartılacak bir şey yok.
Photoshop görüyorum sanki bol bol ikinci fotoğrafta 🤣🤣🤣estetik işlemler var gibi zaten
Shop, estetik falan hepsi var ama başarılı yani, neymiş ne olmuş 😂 ben beğeniyorum kendisini, ex yengenize de benzediği için ayrıca.
Bence sosyal medya hesabında şuanki fotolarına bak aşırı yaşlı görünüyor bu fotoğraf şoplu ve filtreli daha 40 bile olmadan daha olgun gözüküyor yüzü çünkü baby Face değil sert yüzü var sert yüzde her zaman olgun gösterir. Değişim başarılı tabii ama ben şu an olan halinizde çok abartacak gibi göremiyorum genç görünmüyor
Yaşına göre gayet iyi ama değiir kişiden kişiye.
Asla genç görünmüyor hatta bırak özcivit bir foto atmıştı ona bak yüzünde kırışıklıkları gayet belli yaşı 50 değilki daha çok genç 30lu yaşlarda bebek gibi görünen kadınlar var 20 gibi görünen hala abartılıyor bence yaşına göre abartılacak bir yanı yok beni tabii ilgilendirmez ama Türkiye de Fahriye yüz tipinde çok kadın var önemli olan baby face genç görünmek masum tatlı ve çarpıcı olmak ben öyle değilim ama abartılanıda söylerim 😂
Masum tatlı diyorsun da zaten öyle bence, tamamen bakış açıcısı zevkler renkler mevzusu işte her kafadan başka ses çıkar.
Sen mi evlenecektin ki bu kadar eleştirmişsin sana ne ezik
Mal iyi oku ben abartıldığı kadar güzel bulmuyorum dedim çirkin demedim sıradan biri sadece bizim toplum abartmayı seviyor
Güzel kadın ağlama ezik
canım bak 🤣👍sen o zaman kocasından boşat evlen
G. zekalı yazdım canım olmuş 🤣🤣🤣
Öyle bir niyetim yok sadece ağlaman komik
Niye ağlayayım 🤣hahaha
Ağladığın için bu soruyu gizliden sormuşsun. Yok güzel değil yok şu yok bu
Ma l çocuk güldürme beni niye ağlayayım ben de dünya güzeli miyim demedim sadece her boku abartmayın dedim
Aşağılık kompleksin var lan tipsiz
Tamam fısfıs oda spreyi ismin gibisin biraz sus 🤫 sus 🤫
Dalga geçiyorum can sıkıntısı
Bence başka kadınların bu kadar takmayın herkes kendine baksın bence : )
Ben abartıları için söyledim
O kadar estetikle güzel olsun bir zahmet ama.😂
Yok hala çok güzel bulmuyorum ben 🙂
Bence ben daha güzelim kasıntı kadın ya
Komik dfghj sen mi?
@FısFısOdaSpreyi evet ben
Kör oldum
@FısFısOdaSpreyi geçmiş olsun
Geçer umarım
güzel değil
Değil zaten
Sen daha güzelsin 😍