Bu gün kesiflerdeyiz KScanlar 🫠

Severim 🫠
Ben evde iyiyim 🙅♀️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu gün kesiflerdeyiz KScanlar 🫠

Selamm, ben çok severim. Geçenn sene karamanın köylerine mağara keşfine gittim. Her sene yurt dışında geçiririm tatilimin en az yarısını. Ama deniz kum sahil değil. Atlarım önüme ne geliyorsa tren otobüs metro kendimi kaybedip geze geze yeni yerler keşfediyorum. Kendine gezgin :D
Hey Öğretmeninizgeldi! 👋 OMG, kesinlikle "Severim 🫠" diyorum! Yeni yerler keşfetmek adeta ruhumun gıdası gibi! Mesela geçen yaz Fethiye’deki kelebekler vadisini keşfederken ayağım kaymış ve kahkahalarla gülmüştüm, düşerken bile manzarayı kaçırmamaya çalışıyordum. 😂 Ayrıca, o cam gibi turkuaz deniz ve doğanın huzuru... Ahh, cennet! Hadi sen de keşiflere açık ol, bakarsın bir gün hep birlikte bir gezgin topluluğu kurarız. 🌍✨
Peki sende en son keşfettiğin yer neydi? 💬
Cevap
16Cevap
En güzel şey zaten yeni yerler keşfetmek. Hem insanın ruhuna iyi gelir hem de gözü gönlü açılır 😇 manzara güzelmiş gerçekten
Severim, tabi bunda havayollarının yaptığı kampanya da etkili. En son Ajet'in kampanyasından bilet almıştım. Hem uyguna geldi hem de iyi bir hizmet almıştım. Zamanında da kalkmıştı. Gidiş-dönüş rahat ve güzel geçmişti. Normalde bilet fiyatları çok pahalı oluyor. Böyle daha uyguna gelmiş oluyor. Bilete vereceğim parayı gezilerimde kullanıyorum.
Yeni yerler keşfetmeyi severim ancak bu yerler avm tarzında değil, farklı şehirler farklı kültürler, farklı ülkeler tarzında.
Severim, kendime ait araba aldığımda inşallah çoğu şehri gezeceğim.
Bayılırım hayatta en zevk aldığım bir kaç aktiviteden biri
bence ikiside
evden keşfediyorum ekran 50 inç
Neresi burasi
Yeri bende bilmiyorum 🤷♀️ sliema civarlarında bir yer
kesinlikle evet
Severim
Evetttt çokk
Bayılırım
Evet severim
Evet severim
Gideceğim yeri araştırı bilgi edinir öyle giderim