Tatil & Seyahat Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sever misin? GünlükYaşamda Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sever misin? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sever misin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Evet seviyorum 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ülkemde görmediğim yer Hakkari, Van ve Niğde. yurt dışında Balkan ülkeleri , İtalya, Mısır ve Yunan adaları.. İmkan olsa tüm dünyayı görmek isterdim. 0 0 Yorumla
Orichalcos Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Severim ama Ulaşım ağı çok zayıf hem de Maliyetli tabi bu Yurtiçi için söylüyorum yurt dışı için ise Birleşik Arap Emirlikleri Pasaportum olsa güzel olurdu ama maalesef yok 0 0 Yorumla
Çokdiplomalıcahil Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 59% +1 yıl Yurt içi 55 şehir, yurt dışı 29 ülke gezdim.Gezi, doğa, deniz, orman huzur duyduğum sevdiğim şeyler. 0 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Kesfetmeye kesfederimde ben bazi yerlere aşık oluyorum donerken kalbiki orada bırakıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet seviyorum
Ülkemde görmediğim yer Hakkari, Van ve Niğde. yurt dışında Balkan ülkeleri , İtalya, Mısır ve Yunan adaları.. İmkan olsa tüm dünyayı görmek isterdim.
Severim ama Ulaşım ağı çok zayıf hem de Maliyetli tabi bu Yurtiçi için söylüyorum yurt dışı için ise Birleşik Arap Emirlikleri Pasaportum olsa güzel olurdu ama maalesef yok
Yurt içi 55 şehir, yurt dışı 29 ülke gezdim.
Gezi, doğa, deniz, orman huzur duyduğum sevdiğim şeyler.
Kesfetmeye kesfederimde ben bazi yerlere aşık oluyorum donerken kalbiki orada bırakıyorum
Eee nereye gidiyoruz
Yolculuktan nefret ediyorum
Kesinlikle :)