Tatil & Seyahat Seyahat etmeyi, yeni yerler keşfetmeyi sever misiniz? Lookiee Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu sorunun cevabı kesinlikle kim sevmez ki olmalı. Peki sizin gezip gördüğünüz en güzel yer, mekan neresiydi? Yalnız seyahat etmeyi mi seversiniz ya da kiminle seyahat etmeyi seversiniz? Seyahat etmeyi, yeni yerler keşfetmeyi sever misiniz? Cevapla En Güzel Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
uykusuzpandadiyebiri Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Çok severim, gittiğim en güzel yer kesinlikle İngiltereydi. Sakin oluşları ve her şeyin oluyor olması çok güzeldi..-uykusuzpandadiyebirisi 1 3 Yorumla Lookiee +1 yıl Ben de çok merak ediyorum İngiltereyi, Almanyayı, Fransayı vs Yorumla uykusuzpandadiyebiri +1 yıl Almanya’ya da gittim kesinlikle gitmelisin!🌸 Yorumla Lookiee +1 yıl Aklımda var eğer imkanım olursa gitmeden durmam zaten Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 718 cevap paylaştı. Bayılırım, tarihi gezi ve keşif en sevdiğim... 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kim sevmez ki? 😅Ben bayılırım 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar