Fakir bir aileyiz. Hiç tatile gitmedim gidenlere özeniyorım benim suçum ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Seni çok çok iyi anlıyorum diğerlerine kulak asma derim.. Ben dipten gelme bi ailede büyüdüm yani bi kahvemiz vardı evdeki cay bardakları akşamları kahveye gider gece 1-2 gibi insanlar dağıldıktan sonra eve geri gelirdi. Çok şükür ayağa kalktık yavaş yavaş toparlıyorum ekonomimizi ama sana şunu söyleyeyim Ben Aydın in bir ilçesindeyim çok değil 1-1bucuk saat mesafede kusadasi didim var günübirlik dışında ben bile zor gidiyordum diyebilirim. Daha fazla detay vermek ve yardımcı olmak isterim özelden "Arkadasca" bi mesaj gönderirsen bana :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle Merhaba... Tatile gitmek istiyorsun hatta gidenlere özleniyorsun yani o denli istiyorsun. Ama bunun için bir şeyler yapmak varken şikayet ediyorsun. Evet bazıları; ailesi, yaşayış biçimi, düşünce şekli ve maddi ve manevi koşulları dolayısıyla tatile hiçbir çaba vermeden gidiyor. Ailesi gidiyor, o da onlarla olduğu için gidiyor. Bazıları ise belirli sebeplerden gidemiyor istediği halde senin gibi. Madem 2. verdiğim örnekteki kişilerdensin, kendi tatilini kendin hazırla... Gerekli koşulları hazırlayıp, harika bir tatil yapabilirsin. Ailen gitmiyor mu? Arkadaşlarından birini ya da birkaçını ayarla. Maddi durumun mu yetersiz, bir şekilde para biriktir ve kendine uygun bir şekilde tatil yap. Yani tatile gitmene engel neyse o engeli "elinden geldiğince" kaldır ve "elinden geldiğince" çabala tatile gidebilmek için. Konu tatil ya da başka bir şey, harekete geç. Kendin dahil kimseye zararı olmayan helal isteklerini elde etmek için doğrudan şaşmamak koşuluyla elinden geleni yap. Çabala. Şimdiden iyi tatiller... 🏊♀️🌷🐸
10 Yorumla
+1 yılBen gittim 2011de gittik abimle sonra bayadır gitmedik bir ara gidilecekti oruç zamanı olduğu için annem izin vermedi kapadokyaya gidecektik sonra geçen sene galiba babam dedi her şey benden annem izin vermedi öyle üzülme herşeyin hayırlısı inşallah gidersin Allah'ın izniyle
02 Yorumla- +1 yıl
Kapadokya şu uçan balonların olduğu şehir. O balonlara binmeye baya korkarim açıkcasi
- +1 yıl
Biz de binemezdik herhalde
Burada bir suçlu yok. Hızlı bir çözüm için zengin bir sevgili yapabilirsin ama bu tarz sadece maddiyata dayalı bir ilişki cok sağlıklı olmaz.
Sen fakirsin otur oturduğun yerde demek manasız, kaderini değiştirebilirsin. Oku veya gerçekten iyi olduğunu düşündüğün bir iş yap ve kazancınla tatile git.
Kimseye bağımlı olma. Evlensende evlenmesende her zaman kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın ol.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Selam nebiliyşm81! 🙌 İlk tatilini planlamak için hiçbir zaman geç değil, önemli olan adım atmak! 🌟 Bütçene uygun, belki doğa ile iç içe bir kamping deneyimi senin için güzel bir başlangıç olabilir. Aynı zamanda şehirlerarası geziler de yaparak kültürel bir tatil deneyimi yaşayabilirsin. Bazen en güzel anılar para harcamadan da yaşanabiliyor, önemli olan yeni yerler keşfetme heyecanı ve macera ruhu! 🌍💫 Kendi şehrinde bile keşfedilmemiş yerlere bir şans ver! 😉✌️
04 Yorumla- +1 yıl
Kendi şehrinde bile gezecek olsa pere lazım yapay zekalı ablacım pere pere pere halk otobüsü bile 10 lira🙂
- +1 yıl
@rabişlendiniz devletimiz saolsun yaşam şartlarımızın hala güzel olduğunu iddia edenler utansın.
- +1 yıl
Aaa benim nick de birisi @rabişlendiniz
- +1 yıl
İkizLENDİNİZ ahaha
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
78Cevap
+1 yılÖzenmek kötü bişey. İla herkes yapıyor diye sende yapmak zoruna değilsin. Ha hakkın var elbet lakin olmayınca elde olmaz. Mesela hep tatille ilgili şeyler planlanıe ama sen tatil yapsanda yapmasanda içindeki özenti asla değişmiycek. Özenti duygusu iyi bir duygu değildir. Ve tatil planı için çalışıt para kazanır biriktirir gidersin. Tatili illa yüksek meblalara bağlamak da doğru değildir. Bisiklete atlayıp doğa turu atmakda ratil gibidir sarece bie sırt çantası alıp içine erzağını doldurdup istediğin yerde duraklama yapabilşrsin. Veyahut, bir kız arkdaşınla kamp kurabilirsin. Bir iki günlük. Çok masraflı bişey değildir. Otellere tığınla para garcayıp tatil yapmayı ben keyif olarak doğru bukmuyorum. Bana göredie bu tabi kişite göre değişebilir.
30 Yorumla
+1 yılSeni gerçekten iyi anlıyorum bu düşünce beni yıllarca mahvetmisti yaşım geçiyor ve akranlarim gibi bir aktivite yapamıyorum yaşayamıyorum tecrübe edemiyorum dedim 20 yaşındayken sonra 25 yaşımda aldığım bir risk ile ekonomik özgürlüğünü alıp iş kurdum ondan sonra herşeyi yapmaya başladım ulkemizdeki bir çok şeyi yaptım şimdi hedefim yurt dışına çıkıp dünya turuna çıkmak. Tavsiyem kendini üzme daha iyi işlerde çalış daha iyi birikim yap savurma düşük bütçeli tatillere çık ya da arkadaşlarınla ortak git hiç bişey için geç değil korkma sende yasicaksim sadece çok işte ve bunun için hemen şimdi bişeyler yapmaya başla
15 Yorumla- +1 yıl
Ne iş yapiyorsunuz şu an
- +1 yıl
Özel bir hastanede satın alma uzmanı olarak çalışıyorum ama kuzenimle ortak bir toptan giyim yeri açıp kârımi arttirdim sonra bir tanede okul karşısına döner ve kebap salonu açtım bu üçüyle rahatlıkla geçinip istedimi yapıyorum. Ama önemli olan şu her işe atlamak değil çok iyi anladığın şeyleri yapmak. Hastanede çalışıyorum çünkü üni mezunuyum kıyafet dükkanı ortak açtım çünkü kuzenim bu konuda iyiydi döner ve kebap salonu açtım çünkü hem iyi anlıyorum hemde orada iş yapacağına emindim.
- +1 yıl
Vayy güzelmiş
- +1 yıl
Darısı başına ama asla korkma ben bu yola çıkmadan önce annesiz babasız bankalara borçlu biriydim tatili bırak faturalarını odeyemedigim için elektirirgim kesilirdi. Hedef köy dediğim gibi benim şu anki hedefim 2 işletme daha kurup evimi kiraya vericem sadece bu besinden gelen gelirle işten ayrılıp dünya turuna cikicam. Sonra ölsem de gam yemem. İyi araştır ve iyi olduğun yönlerde ilerle
- +1 yıl
tisekkürler
+1 yılYemin ediyorum var ya bu malum partiye oy veren dedeler yüzünden bir neslin geleceğini çaldınız var ya malum partiye oy veren herkese hakkımız Haram Olsun ya şu gençliğin çektiği sıkıntıya bak aşağıda bir tane kardeşim 10.000 lira Babamın emekli maaşı var sadece yazmış Yazık ya bu insanlar gençliğini çocukluğunu yaşayamıyor
63 Yorumla- +1 yıl
Tatili bırak dışarıya adım attığımız an cebimizdeki para yok oluyor
- +1 yıl
Keşke sadece dedeler olsa, onların torunları da çok farklı zihniyete sahip değil...
- +1 yıl
@DerFlieger dedeler bir yerden sonra göçüp gidecek.
+1 yılBende bir kere gittim ondada burnumdan geldi tatil gibi değildi çalıştım durdum zaten anne baba her işini bana yaptırır o sıcakta çok kötüydü birde yandım yüzüm balon gibi şişti şimdi gitmek istediğinde annem evlen kocanla gidersin diyor sırf bu yüzden evlenecem
11 Yorumla- +1 yıl
Bizim yazligimiz var fakat evlenmeden tek gidemiyormusum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBabam milyoner fakat narsist. Zenginiz ama bizde gidemiyoruz.
Aslinda bu sekilde daha kotu cunku yapilacak cok is var cok calisiyorsun ama sonuc 0 cunku baba kendi icin harciyor hep bize yok. Zengin olmasam bu kadar is olmazdi en azindan calişip yorulmuz olmazdik. Yillardir kendimizi feda ettikte ne oldu.
Koskoca bir HAYIR cevabi aldik ve babamiza o tarafta gun yuzu gostermeyecek olan AH ımızı verdik. Sıratı geçebilirmi bilmem.
Eger seni seven bir baban ve annen varsa emin herseyden iyi. Babamı öldürmeyi bile planladim ben.
024 Yorumla- +1 yıl
Aynı durum
Cevap sahibi+1 yıl@belinayyyy06 senin para yok gidemiyon o kotu tabi , birde para oldugu halde gidememek var. Sende daha iyi birde, iş yok, bizde iş var , babami daha zengin etmem lazimya ona gore o yuzden calistiriyor. Keleşle kovaliyor yoksa anasini s*tigim. En son pompaliyi dayiyicam kafasina.
- +1 yıl
Ticaretci mi baban aynisi ya kendi falan Şu an heryeri gezdi yurtdisi olsun sorunca da iş icin diyor
- +1 yıl
Babana saygılı davran ve sabret bırak Allah versin cezasını senin elinden olmasin
- +1 yıl
Para var da gidilmiyo bi yere
- +1 yıl
@Meliiiikeeee vermiyr iste
- +1 yıl
@belinayyyy06 benim annemde bana evlenince kocanla gidersin diyor sırf bu yüzden evlenecem artik
- +1 yıl
@Meliiiikeeee of aynısı annene şunu de “bu devirde görmemis kızlara cahil diyip alaylıyolar bırak evlenmeyi sevgili bile olmazlar bizle” de cidden de öyle kim yanında öyle birisini tasimak isterki
- +1 yıl
@belinayyyy06 öyle dersem ağzıma tokadı yerimhdhdhd
- +1 yıl
@Meliiiikeeee dxnnxnxnc umarim gidersin bir gun cok isterim
- +1 yıl
@belinayyyy06 amin inşallah sende gidersin iyi bir koca bulursun seni seven her yeri gezdirir
Cevap sahibi+1 yıl@belinayyyy06 evet babamda ticaretci ama o gezmez cok. Bizim ciftlik isi var
Cevap sahibi+1 yıl@belinayyyy06 baba sorunu olan kizlar genelde ayni babasi gibi bir adama çekilirler. Yani evlenince gideriz mantigi biraz yanliş. Cunku evlendigin adamda ayni babam gibi biri olabilir. Bu durumun ihtimali cok yuksek. O yuzden kendi paranizi kazanin en iyisi.
- +1 yıl
Babamin verdiklerini biriktiriyorum elbet giderim bu evden üni için olsun
- +1 yıl
Ben zaten evlendigim adamla o düşüncede olamam kimseyi zor duruma sokamam
Cevap sahibi+1 yıl@belinayyyy06 zor durumla alakasi yokki. Seni seven bir adam seni goturur tatile. Tatil dedigin cok luks bise degil.100 bin tl tutar maksimum.
- +1 yıl
Sen götürür müydün peki?
Cevap sahibi+1 yıl@belinayyyy06 eşimi gotururum neden olmasin. Normal bisey
- +1 yıl
evt ama benm babamda kendi babasindan ne gorduyse onu yapiyor hep kınar ama kendiside aynisi🙃
Cevap sahibi+1 yıl@belinayyyy06 evet erkek babasinin genelde aynisi olur. Onemli olan şu ama. Baban dedeni ne zaman kınıyor 40-50 yaşında. Ben ise babami daha 19-20 yaşinda kiniyorum. Yani benliğimi babam degilde kendi ozgunlugum ile insa edebiliyorum. Bazi hareketlerim babamin aynisi.2 senedir cok arastiriyorum zaten ben. Bu b*kun icinden kurtulmak icin.
m +1 yılBilader sen sıkıntılı bi' arkadaşsın. Öldürmeyi bile düşündüm, dayıcam pompalıyı kafasına ne demek? Babanı öldürünce eline ne geçicek daha çok zengin falan mı olcaksın? Hapishaneye girip devlet bile sana para vermeyecek annene yük olacaksın kadın hem kendini hem evi hem de sana para yollamakla uğraşıcak. Yaşın kaç bilmiyorum, madem çalışabiliyorsum, paran oluyor ayrı bir eve çık, aynısını yaptım ama ailemle asla kötü değilim, annem ve babamı seviyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Kauren annemi seviyorum falat babami sevmiyorum , calisiyorum fakat param yok , beni kelesle kovalayan birine karsi onu oldurmeyi dusunmem cokta absurt degil , ama sen bu mesele icin haklisin. Oldurmeyi dusunmem hapis yatmama neden olur boyle biseye gerek yok. Ama dunya bir pislikten kurtulucak. Yazdiklarimi biraz daha iyi okurmusun. Ailemle iyim diyorsunda senin baban narsistmi. Narsist ile asla iyi olamazsin cunku yaranamazsin. Biraz ofke problemim var yalan soylemiyim bunun icinde ilac kullaniyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Kauren birader oldurmeyi dusundum diye hemen buyuk bir kaniya varma benim icin. Narsist insan seytandan bile daha beter. Gercekten boyle biriyle yasamak zorunda kalmazsin umarim. Kafayi yeme derecesine gelirsin. Mesela ornek vereyim narsistin dusune yapisini."ben sana vurucam ama susucaksin , susmazsan bidaha vururum"
- Tatil & Seyahat konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yıl32 yaşındayım ben de hiç gitmedim gidenlere özenmedim de ortada bir suç yok suçlu hiç yok herkesin imkani olduğu sürece tatile gidemezsen günü birlik deniz olur evden hazirlar götürürsün. Olmuyor, yok, yapamiyorum demei yerine olduğu kadar güzelleştirmeye bak o zaman mutlu olursun
30 Yorumla
+1 yılBen de gitmemiştim. Okulumu bitirir bitirmez Antalya'ya taşındım. En büyük hayalim buydu çünkü. Sonra bir süre Muğlada daha sonra İstanbul'da yaşadım. Kısa bir süre önce de köye geri döndüm. Kendi ayaklarım üzerinde durabiliyordum o zamanlar ama ekonomi o kadar kötü bir hal aldı ki dönmek zorunda kaldım. 6 yıl kimseye muhtaç olmadan istediğim gibi yaşadım, şimdi köydeyim.
15 Yorumla- +1 yıl
Sınav çalışıyorum. Online ders bulmaya çalışacağım ayrıca
- +1 yıl
Matematik
+1 yılBen her şeyi gördüm varken bile gitmedim ama bu drgistiriyo işte diyorsun ki ben böyle olmuycam çalışacağım aileme daha şekilde bakicam verimli olucam üstlerine duscem diyosun sevgiyi ilgiyi alakayı vakit geçirmeyi ihmal etmiycem ama bu eksiklik suç ya da suçluluk değil elde değilse yapılacak bir şey yok
00 YorumlaValla sürekli tatile gidiyorum her kurban bayramında, bazen piknik ama yine de uğraştırıyor. Et, tavuk, hazırlık, yolculuk, yük vs. Sürekli uğraştırıyor doğru düzgün keyif alamıyorsun. 3 gün tatil yapsan en fazla 5, 7 saat dinleniyorsun geri kalanla işlerle uğraşıyorsun diğerleri de eğlenmek falan o da 2 saat sürüyor.
00 Yorumla
+1 yılİnsan yapamadığına özenirmiş... Ben 15 li yaşlarımda iken babam beş yıldızlı otele tatile götürürdü...
Memleketimden insan manzaraları... Yiyeceği tabağın üzerine kat çıkan mı ararsın daha neler neler...
Ben de başka bir sebepten yıllardır tatile gitmiyorum.. Çok da üzülünecek bir şey değil...
00 Yorumla
+1 yılbu soru bikere burada bukadar sapık tehlikeli insanın içinde sorulcak yer değil öte yandan tatil yapamıyor olmak hayatın bittiği anlamına gelmez dahada önemlisi tatil yapmak için hiç bir sosyal medya platformunu kullanarak ne üdü belirsiz insanlar dan sakın ola yardım falan isteme ve son olarak ne mezunusun ve ne iş yapabilirsin nerde yaşıyorsun sana iş bulmak lazım tatil falan işlerini boş geç zaten boş iş tatilmiş
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılBende 35 ten sonra adam akıllı bir yerlere gitmeye başladım
20 Yorumla
+1 yılSuçun yok sabır etmek lazım. Cenneti düşün buradaki her şey boş ahirete çalış tatilin en güzelini cennette yaparsin
24 Yorumla- +1 yıl
her şey boşsa ozaman neden hala buradayım
- +1 yıl
Dünya bir imtihan yeri burada imtihan ediliyoruz eğer ibadetlerimizi yapar sabır edersek. Alalhu teala mükâfatını verecek. Burası geçici biryer.
m +1 yılÇok güzel konuşmuşsun Abdulkadir ağabey. Mesly, evet ağabeyin dediği gibi burası imtihan yeri, burada sınanacağız, sıkıntı çekeceğiz ama isyan edip, intihar etmememiz gerekiyor. Allah sevdiği kuluna dünyanın ne boş olduğunu fakirlikle, sağlıkla, çevresiyle sınıyor. Paran olmayınca dünyada bi' şey yapılmadığını, zağlılışın olmayınca dünyada yaşayamacağını, çevren arkadaşlarının ne kadar kötü olduğunu, Allah'tan başka kimseye güvenmemen gerektiğini, ahirette bile tek başımıza kalacağız. O yüzden dünyada imtihan edildiğinde imtihan sonrası Allah güzellikler veriyor sabrettiğin için. Ankebût ayetinde geçiyor sabırla, namazla Allah'tan yardım dileyin diyor. Umarım bağlantıyı anlamışsındır...
- 1 yıl
Eyvallah kauren kardeşim diline saglik
29 yaşındayım hiç tatile gitmedim. Artık böyle şeylere üzülmüyorum. Ama birgün gideceğim. Buna da canı gönülden inanıyorum
20 Yorumla
+1 yılBunu suç olarak görme bence. Çünkü herkesin hayatı herkesin şartları aynı olmaz, olamaz da zaten. O yüzden başkalarına bakıp kendinizi yargılamayın sakın. Halinizden mutlu olmaya bakın. Kendinize yazık edersiniz yoksa.
00 Yorumla
+1 yılSen de çalışıp para kazanıp gidebilirsin. Ailenden bir şeyler beklemeyi geçecek yaşta olduğunu düşünüyorum. Senin yaşında kendim çalışıp kendim eve çıkmıştım. Birşeyleri tek başına halledebilecek yaştasın.
00 Yorumla
+1 yılÇok gitmek istiyorsan mecbur çalışıp para kazanmak lazım başka çare yok yani senin suçun değil böyle bir durumda olmanız özenmen de çok normal herkes iyi şartlarda olmak gezmek bozmak tatil yapmak ister
00 Yorumla
+1 yılSenin bir suçun yok ponçik Hayat hepimize birtakım imkanları veriyor ya da vermiyor burası dünya burada bir şeyler hep eksik senin bir suçu yok ponçik ailenin de bir suçu yok Sadece hepimizin payını bir şeyler düşüyor
00 Yorumla
+1 yılBence bu konuyu şöyle özetleyebiliriz birisi yapıyor diye sende yapmak zorunda değilsin kimi o şekilde mutlu olur bazısı başka şekilde bu bir zorunluluk değildir. Bu şekilde hissetmemizi sağlıyorlar aslında bende tatile gitmedim ama hiç aramıyorum çünkü mutlu olmak önemli olan sevdiklerinle beraber olmak insana bi balkon bile yetiyor olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılHerkes çok iyi bir coğrafyada doğmuyor ondan mesala ben 23 yaşındayım ailemle ilk defa geçen yaz tatile gittim mesala bizm memlekette tatile hiç gitmeyen bı ton insan var öğle bir kültürle yetismiyo takma kafana ben mesala sevmedim Deniz sız şehirde yaşamaya alışmışım değişik geliyo
10 Yorumla
+1 yılDaha çok gidersin. KYK yurtları var belli bir yaşa kadar olan gençler kalabiliyor istediği ilde. Ona başvuru yapabilirsin. Ben gidemiyorum öyle, yaşım çok büyükmüş 😅
00 YorumlaTur gezilerine katıl ben kısmet olursa Çanakkale'ye gitmeyi düşünüyorum tek başıma
30 Yorumla
+1 yılSenin suçun yok, umarım tatile gidersin. Bu yaştan sonra tatile gitmek biraz daha senin elinde olacak. Hayatının ipleri sende olacak.
10 YorumlaDoğduğun ev kaderindir ama fakir doğmak senin suçun değil fakir ölmek senin suçun olacak aklını çalıştır.
11 Yorumla- +1 yıl
Zengin koca bulsun demi 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende ailemle hiç gitmedim maddiyat olsa da yazlık vs tercih ettikleri için arkadaşlarım giderse onlarla gidiyorum para biriktirip gidebilirsin uygun oteller var daha 20 yaşındasın geç kalacak bi şey yok tatil bu kafa dinlemek için zaten
10 Yorumla
+1 yılSen de 4-5 yıl sonra ekonomik bağımsızlığın aldığında gidersin. Ben de hiç gitmedim. Üni okursan arkadaşlarınla da gidebilirsin.
10 Yorumla
+1 yıl20 yaşındasın azimle okuyarak iyi bir meslek sahibi olursan kurtulursun. Azim et işte senin çocukların da aynı kaderi yaşamasın.
10 Yorumla
+1 yılEvinde annen babanla kardeslerinle geçirdiğin her saniyenin bir tatil olduğunu ileride anlarsın
17 Yorumla
Soran+1 yılAnnem babam ayrı annem hasta
Soran+1 yılBeni sevdikleri yok
- +1 yıl
Mutlaka seviyorlar, ama talihsiz bir durum
Soran+1 yılAnnemle görüşmüyorum doğduğumdan beri
Soran+1 yılTerketti
- +1 yıl
Sen bizimle dalga gecmiyorsun dimi
- +1 yıl
Yani bn her soru sorduğumda mevzu tatilden aile saadetine geldi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin suçun yok ki ailenin suçu bence
umarım en yakın zamanda maddi durumunuz düzelir ve istediğin her yere gidebilirsin10 Yorumla
+1 yılBuna bir suç bir felaket ya da fakirlik gözüyle bakilmamali. Paranı kazan kendi başına istediğin kadar tatil yap
00 YorumlaAilenin yeteri parasi olmamazsi senin geleceğinde ayni sekil yasacaksin demek değil önemli olan mesleğin vs olmazsi cabbalanman ve hersey nasip
00 Yorumla
+1 yılDepresyona girmenin luzmu yok bizde gidemiyoruz... Sosyal Medyada gidenleri falan goruyorsun sende istiyorsun ama bizde ayniyiz yani bizde gidemiyoz
01 Yorumlaİnsan hayatı borsa grafiği gibidir. İnişler ve çıkışlar hep vardır. Ummadığın bir anda kaliteli yaşama geçiş yapabilirsin. Henüz yaşın çok genç
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 506 cevap paylaştı. Suç diye bir anlamı yok çalıştığın parayı birikim yaparsan tatile çıkarsın. Bende 3 senedir tatil yapmadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara biriktirip turlara katılabilirsin Belediyelerin düzenlediği turlar olabilir mesela daha çok dernekler üye olup onların gönüllü programlarından faydalanabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılBende gitmedim ileride para biriktir yasin genç gidersin. Ayrıca önce yasadigin şehiri gez
10 Yorumla
+1 yılHerkes tatile mi gidiyor ki ülke olarak durumlar vahim zaten millet karnını zor doyuruyor
10 YorumlaÇalışıp paranı biriktir sen de git. Her şeyi kadere bağlamak aptallıktır.
14 Yorumla- +1 yıl
para biriktirmek mi komikleşme istersen 25 yaşındayım liseden sonra maddi durumumuzdan sebep iş hayatına atıldım üni bile okuyamadım babam ve ben çalışıyoruz diğer iki kardeşimde okuyor okadar yıldır çalışıyorum babam kirayı kardeşlerimin ihtiyaçlarını karşılıyor ben faturalar ev alışverişleri şu bu bırak para biriktirmeyi aldıgımız maaşı ay sonuna denk getiremiyoruz ne para biriktirmesinden bahsediyorsun sanki o kız para biriktirmesini bilmiyormu biliyor ama sor bakim evin ihtiyaçlarından geriye para kalıyormu
- +1 yıl
kız da maddi durumumuz iyi değil diyor belki çalışıyor ama benim gibi kenara para koyamıyor yani okuyupda kenara para ayırmak imkansız zaten aldıkların ihtiyacını kaarşılar sadeece
Ben ilk tatile 26 yaşında gittim ve küçükken gittiğim piknikler yediğim karpuz ekmekler daha güzeldi
00 Yorumla
+1 yıl28 yaşındayım 15 senedir çalışırım bir gün tatil görmedim bizim sucumuz ne🤣
01 Yorumla- +1 yıl
Fakirin🤣🤣🤣
+1 yılTatile gitmemiş olmak ne zamandan beri suç sayılıyor?
00 Yorumla
+1 yılBende memur çocuğuyum bende hiç gitmedim
Hep mülakat iş yüzünden mec buri geziler02 Yorumla- +1 yıl
Mulakat mı... Mülakat denilen şey akpartili değilsen kazanamadıgın bişey diye biliyorum akp li derken düz akpli değil akpartili büyük tanıdıklar anlamında diyorum
- +1 yıl
Susmak daha iyi boş yere başımız ağrımasın
21 yaşındayim bende hiç tatile gitmedim 🥲anlıyorum seni
00 Yorumla
+1 yılBu gece rüyanda tatile git akdenizde 15 gün tatil yap :)
00 Yorumla
+1 yılYani senin herhangi bir suçun yok ama sana tavsiyem öyle kimseye özenme
00 YorumlaDert Etme sen , bir gün hepsi olur... Bugün olamıyor işte napalim , ölelim mi
00 YorumlaÇalışabilirsin ve günü birlikte gidebilirsin denize
00 Yorumla
+1 yılBenim de arkdaşım yok özgürlük var para var arkadaş yok
03 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBen 20 21 yaşımda ilk gitmiştim yani bilmiyorum ben bunu hiç ömrümde özenmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNerde yaşiyorsun istersen arkadaş olalim çok ciddiyim arada hediyeleşiriz hatta göndermene bile gerek yok ben gerçekten seve seve gönderirim seviyorum böyle şeyleri
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim de arkadaşim yok şu an en azindan sanaldan arkadaşim olsun isterim hem de dertleşiriz
Cevap sahibi+1 yıl@COSTIGAN neden
daha çok gençsin ileride çok güzel günlerin olacak acele etme.
Ya da zengin bir erkek arkadaş yap bir süre takıl00 Yorumla
+1 yılBu soru benim duygularıma tercüman oldu. Bize de sigara içmek düşer ne yapalım? 😭😭 🚬🚬🚬🚬🚬
00 Yorumla
+1 yılYağsız diri çıtırları tatile götürüyorum yavrum
00 Yorumla
+1 yılTatile gidip ne olacak be arasına kum kaçacak onu temizleyeceksin işte
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılgitmeyen çok ben de 24 yaşındayım bu zamana kadar hiç gitmedim
00 Yorumla
+1 yılSuçun yok çalış kazan ve git azimli olman lazım güçlü ol ve inan kendi paranı kendin kazan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuçlu değilsin sadece şanssızsın benim gibi çünkü Türkiye'de yaşıyorsun...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsenin üzüldüğün bumu bana para verseler gitmem deniz temizdir ama insanlar virüs taşıyor ve bunu bilmiyor
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 656 cevap paylaştı. Ben de 35 yaşındayım hayatımda hiç tatile denize gidemedim hep imrenerek yaşadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 33 yaşındayım gitmedim hiç üstelik çalışıyorum da ama tatil için para kalmıyor çok zor be
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > 20 yaşındayım, hiç tatile gitmedim. Gidenlere özeniyorum, benim suçum ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler