Güncellemeler
1 yıl
ya bu kendini din propagandası yapmaya adamış kullannıcı ne ayaktır ya. saçma sapan bir yorum yaptı, yoruma sorduğum soruya yanıt veremiyor, bir de üste çıkmak için beyinsiz beyinsiz mahşer muhşer diyor. mide bulandırıyorsunuz başka bir şey değil yaptığınız. şikayet ediyorum senin hesabını!!!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yakınlarında çok güzel yerler var. Oylat var. Yalova var. Bursa. Bolu. Harika ve temiz ve kafa dinlemelik. Oksijeni yeter.
Nereye gifersen git Allah'a yaklaşmak için bir yol tutmadığın sürece kalıcı bir mutluluk imkansız
ah şunu suriyeli araplara afganlara deseydin de kaçıp kaçıp dolmasaydılar batı ülkeletine de buraya da. daha huzurlu olurduk biz de öylece
Anlaşılan ben müslüman birisine yorum yapmadım galiba kusura bakma
pardon da dediğimin neresi yanlış? araplar niye buraya kaçıyor şu dindar müslümanlar. allaha oldukları yerde yaklaşıp mutlu olamıyorlar mı
En azından senin gibi dinsiz ya da din düşmanı değiller. Yeryüzüne mı sığamıyorsun sana ne zararları var
neden dinsiz batı ülkelerine geliyorlar? ve sorumun cevabını vermedin. mutlu olmanın yolu allaha yaklaşmaksa neden kendi ülkelerinde bunu yapıp mutlu kalmıyorlar?
Ben Arap mıyım değilim benimle uğraş onlarla değil
güzel abicim. ben cidden soru soruyorum. allaha yaklaşmıyor mu bunlar da mutlu olup kalmıyorlar yurtlarında. basit bir soru. neden oraya buraya çekiyorsun.
Soruya cvp veren benim farklı tarafa çeken sensin ayrıca ırkçılık yapan ilk melun şeytandır yolun yol değil
siz hepinz aynısınız ha. mantıklı cevap istenirken sizden kıvırıyorsunuz. sadece dikta edin bir şeyi o kadar. bir fikir attın ortaya savunamıyorsun yahu. basit bir soruya cevap veremiyorsun, sürekli ordan oraya sekiyorsun.
Sizinle mahşerde hesaplaşırız İnşallah orada yüzü kararan ve suçlu olan ben olmayacağım
başlarım maşherine be!!! daha dikta ettiği şeye soru sorulduğnda cevap veremiyor. arabın islamını yaymayı görev edinmiş kendince ama savunmayo beceremiyor. diktanıza!!!
Dinen senin gibiler ebedi cehennem güle güle
anan da cennete gider 100 tane arap kökenli nuriyle takılır artık. seni ybaz seni
Özrün kabahatinden büyük
yallah!!!
Eskişehire gel bende oraya kaçıcam takılırız beraber
eskişehirde ne var ki
Bilmiyorum gidince görücem bende fazla olay olmuyor kalabalıkta değildir ögrenciler olmadığı icin bi değişiklik olur
Allah belami versin 1 ay oldu aynisini düşünüyorum İstanbul iyice daraltti içimi
ben son yıllardor böyleyim hep. şehir dışına yurtdışına da çıktım son sene içinde ama yok banamısın demiyor
Beraber gidelim alanya veya datca gibi yerlere düşünürsen
Akyaka Fethiye olabilir sakın yerler
İzmire gelirsen eşlik ederim
Şu mantıksızları ve abazaları salsan mı?
derken?
Şu altta dınle ilgili konuşan kişiyi diyorum. Bi laf vardır dinini tilkiden öğrenme diye buda o ayak gibi
Sal gitsin
ha. umrumda değil de ulu orta her yerde saçma sapan cümleler kurmamayı da öğrensin bir zahmet.
Bu yaştan sonra öğrenecegını sanmıyorum
İzmire neden gelmiyorsun?
bilmiyom ki :d
Kaç yaşındasın? İstersen özle gel orada müzakere edelim ikna ederim seni clzlsls
Tek tatil mi yapacaksın
tek gideyim diyorm.
Bende tatile gitmek istiyorum ama kimsem yok cesaret edemiyorum
Bayburt senin için ideal olabilir
😂
Başka yerlere
Kusadssi
Bizim köye git
Yozgat sorgun
Antalya
kalabalıktır
Degil