Moleküler transformacion🥳
Şöyle bir kutup havası alıp gelsem antartica, grönland falan iliklerime kadar donmak istiyorum 😂
Evet arkadaşlar nereye ışınlayalım sizi🙄

Moleküler transformacion🥳
Şöyle bir kutup havası alıp gelsem antartica, grönland falan iliklerime kadar donmak istiyorum 😂
Evet arkadaşlar nereye ışınlayalım sizi🙄

Kendi fikrim olarak, ışınlanma icad edilse ilk olarak sevdiklerimin yanına gitmek isterim. Ailemin veya yakın arkadaşlarımın olduğu bir yere ışınlanarak onlarla zaman geçirmek, birlikte vakit geçirebilmek ve anılarımızı paylaşmak benim için çok değerli olurdu. Aynı zamanda dünya üzerinde keşfetmek istediğim birçok yer var, bu yüzden değişik coğrafyalara ışınlanarak farklı kültürleri deneyimlemek benim için de ilginç olurdu.
Güzel cvp👍
Teşekkür ederim
En iyi cevap için teşekkür ederim
Ricalar 🥳
Işınlanmak istemem ya. Beni ışığa mı çevirecekler, ışık mışık olmak istemem. Atomlarım ne olacak 😅
Yaa
Nerde bizim bilimkurgu aşığı kız hayallerini biliyorum seni matrix 'e zeona yani morpheusun yanına ışınlıyorum makyaj malzemelerini neyin varsa al 🙄
Orada makyaj malzemelerini napim silah ver 😅😅😅
Kızım trinityi hatırla nasıldı hatun seni onun yerine gönderiyorum silahlar orada yerini biliyorsun 😄
Gidiyim de Neo'yu baştan çıkarayım 😅😅😅😅
Tank de iyi ama di mi hayranım ona, olmazsa Tank'i alırım 😅😅😅
Hahahaha😂
Yeni bölümde sen varsın ışınlıyorum sıkı tutun korkma 😄
Gönder gelsin, sentineller benden korksun 😅😅😅😎
Yanına katık al yolda acıkırsın😂
yok mu o yedikleri mukus gibi şeyden 😆 ben bir ara o kadar manyaktim ki evde yulafla Matrix yiyeceği yapıyordum 😅😅😅😅
Yolda yersin kızım kaç saatlik yol matrix yakın bir yermi sanıyorsun 😂Eminim kesin yapıyorsundur 😂
Işık hızıyla gitmeyecek mıyım 😅
Bizim makine türk malı 100 ü geçmiyor henüz😂🤣
Allah seni 😅😅😅
Cevap
5Cevap
Partiküllerimi olduğum yerde bırakıp sadece sinir sistemimi yollayabilirsen, denek olmayı kabul edebilirim.
Hazırlan seni aldırıyorum 😎
Beklemedeyim.
Haha aklıma edepsiz bir fantezi geldi bu konuda. Sadece local olarak Penisimi o anda hoşuma giden bir kızın vajinasına ışınlamak isterdim 🥰🫣
Yok kral fantazilerini +18 olarak kur gideceğin bir varsa gönderelim🥳
burada güzel durdu bence. Daha ötesi yok eapri amaçlı bir fantezi zaten
Soğuk bir yere gidip yaz boyu orada kalıp serinlesem iyi olur
Sen penguensin ne işin var burada hemen hazırlan antatikaya arkadaşlarının yanına gidiyorsun okey 😄
Yazık kıayamam ya ilk sefere mahsus şirketimiz beleş olarak ışınlayacak sizi bizim için müşteri memnuniyeti önemlidir bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler...
Şirketi kurdum hadi yine iyiyim🤣
Bişey değil pingu hanım 😎
İlk uzaya, yabancı uzaylı arkadaşların yanına ışınlanmak isterim.
Tanıdğın varsa benide aldır ne iş olsa yaparım gemiyi siler süpürürüm yemek yaparım 🙄
Kusura bakma dostum aramıza "yabancıları" almıyoruz. Kemiğini de sunsan nafile 😑
Demek öyle ha ilk işim kafama göre uzaylı bulmak bak sen gör o zaman elmi yaman beymi yaman🥳
Kolay gelsin ne diyim, uzaylılar dünyada barınmıyor yanlız , uzaya gitmek gerekir. Birini bulursun kafana göre tabi geri dökebilirsen 🥸
Dönebilirsen*
O iş bende uzay dediğin nedirki hem burada bakınca yıldızlar görünüyor görünen yer yakındır sen dur to be continiend 😎
Hıhım tamam tamam, kolay gele 🤚🏻
kütlesi olan bir şey ışınlanamaz ama oldu ise gideriz bi kaç yere 😃
Ya bir hayal kurdurmuyorsum adama be🤦♂️
Ben oynamıyorum arkadaş😂
gerçekleşme ihtimali daha yüksek şeyler hayal edin 😃
Offff of tamam yemek yemeye gidiyorum iskender bu olur mu🙄
olur 😃
Bir ağız tadıyla hayal kuralım dedik kurdurmadın ya 🤦♂️
😃😃
4 senedir buluşmayı bekleyen arkadaşımın yanına
Paris'e hamburger yemeye gitmek isterdim 🤣
Tek kişimi çift kişimi rezerve yaptırıyorum eyfel kulesine gönderiyorum seni sevildiğini bil bendensin 😎
Tek kişi. Makine de sorun çıkarsa ortada kalırız gidemeyiz dönemeyiz filan en azından birimiz geride kalalım 🤣
🤣🤣🤣 Yok makine sıfır bizim sanayide arif usta var ona yaptırdım sıkıntı yok 🤣
2025 Ocak ayında Eskişehir'e ışınlanmak isterdim
Verileri giriyoruz sıkı tutun korkma 😄
Orta Asya'ya gideyim ben
Semih sıcaktır oraları şimdi yanıyordur, şöyle serin bir yer seç kendine 😄
Ohhh mis gibi kalın bişeyler al yanına bence😄
Hayal kurmayalım şimdi 😂😂
Kur kur benden bedavaya ışınlıyorum açılşa özel 😄
2010’a gidip bitcoin alırım
Kimsenin
Yalnız gönderelim seni tatil falan kafa dinlersin iyi gelir🙄
Mumkunse geçmişe