Sevgilinizin erkek arkadaşlarıyla yurt dışına tatile gitmesi size nasıl hissettirir?

Erkek arkadaşımla 2 senelik ciddi bir ilişkiye sahibiz. Aramızda 5 yaş fark var. Ben 21 yaşındayım o ise 26. Bu süre zarfında çok zorlu yollar aştık, gerek defalarca ayrıldık, veya ayrılmaya zorlandık gerek barıştık. Aramızdaki olumlu ve olumsuz durumları en yoğun şekilde yaşıyoruz. En son Aralık'ta ayrılıp Mart 'ta barıştık ve bir şeyleri artık daha farklı yapıyoruz. Fakat geçmiş sıkıntılarla maalesef ki hala uğraşıyoruz. Örneğin yaşımdan ve başka durumlardan dolayı, onun her gittiği etkinliğe katılamıyorum. Onunla yurt dışına çıkamıyorum veya şehir dışına tatile gidemiyorum. Ufak tefek günübirlik seyahatler veya 2-3 günlük kamplara katılabiliyorum. Ama o şu anda ailesine bağlı yaşamıyor, ayrı bir hayatı, düzeni ve işi var ben ise hala öğrenciyim. Gezmek ve eğlence ise en sevdiği şeylerden biri. Benim de öyle ama, bir yere kadar. İkimiz de çok kıskancız. Ama buna rağmen kendisi ilişkimiz süresince yurt dışına geçen yaz Sırbistana tatile de gitti (tüm arkadaşlarının sevgilisini tanıyorum), orada festivale de katıldı, şehir dışına da gezmeye gitti. Hiçbirini kısıtlamadım, gitmemesini dilerdim tabii ki orası ayrı bir konu. Bileceğiniz üzere de o uzaktayken aramızdaki sorunlar daha da arttı, hem benim hem onun yüzünden. Şimdi ise tekrardan yaz geldiğinde tatil planları gündem oldu. Sürekli tatile çıktığı en yakın arkadaşı (sevgilisi var, ikisiyle de tanıştım), ve diğer erkek arkadaşlarıyla Temmuz'da Karadağ'a gitmek için plan yaptı. Ama direkt oraya gitmek yerine, önceden arkadaşları oraya Sırbistan'dan geçmeyi, Sırbistan'da ise 2 günlük festivale katılmayı planlamışlar. Sevgilim de onların yaptığı plana sonradan dahil oldu. 9 gün olmayacak, ve ne hissedeceğimi artık bilmiyorum. Ben mi bir şeyleri fazla düşünüyorum, yoksa durum gerçekten rahatsız edici mi bilmiyorum. Bunun güvenle alakası olup olmadığını da bilmiyorum. Sen gelemiyorsun diye ben evleninceye kadar hiç tatil yapıp gezmeyeyim mi, hakkım değil mi diyor. Ben mi yanlış hissediyor veya düşünüyorum?
Sevgilinizin erkek arkadaşlarıyla yurt dışına tatile gitmesi size nasıl hissettirir?