- Tatil & Seyahat konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılAmerika da veya İngiltere de yaşamak istemezdim. Hem aşırı pahalı , hem de tüm insanlık yozlaşmış artık 👍🏻 karın , sevgilin aldatabilir yani bunu normal karşılıyorlar o derece yani. New modern life imiş. Ama ne Amerika da ne de ingiltere de kadınlar üstsüz denize public bir yerde denize , havuza giremez. Muhafazakârlar yani. 😂. Çocuğun arkadaşını evine getirir odasında kapılarını kilitler ve yalnız kalabilirler. Yani Türk kültürü ile yabancı biri ile evlenmek biraz zor. DANİMARKA - HOLLANDA - İSVİÇRE de yaşamak isterdim çok.. Tüm ülkelerden daha iyi durumdalar. Daha doğrusu kuralları olan bir ülkede yaşamak isterdim. Başı boş olan bir ülke değil. İnsanların kurallara riayet edip birbirlerine saygı gösterdiği. TURİST olarak zaten hepsine gidip gördük çok şükür. 👍🏻
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEski Türkiye'ye. Mümkün mü?
24 Yorumla- +1 yıl
keşke
- +1 yıl
Yine yeşilçam'ın filmleriyle yapacağız bu seyahati. Öyle görünüyor.
- +1 yıl
aynen öyle... eski sevgi, saygı ve bereket bolluk.
- +1 yıl
Geleceğe de yansısın dileğiniz.
+1 yılO neredeyse oraya gitmek isterdim, cidden her neredeyse. Cehennemin dibinde olsa yine de oraya gitmek isterdim. Neresi olursa olsun, uzaktan öylece görebilecek olsam bile.
18 Yorumla- +1 yıl
Cehenneme ışınlanınca gelen pişmanlık🙄😂😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Hahahhah pişman olacaksam onunla beraber pişman olayım. İnan, abartmıyorum. Ayy keşke onun yanına ışınlansam ya hayatta neden kısıtlama var ki öff
- +1 yıl
takıntılısın galiba
- +1 yıl
Takıntılı değilim, sadece o kadar ilahi ki zihnimin çoğunu kaplıyor. Bu dünyanın ötesinde, ışığı insanı kör eder. Görmediğin veya tanımadığın için bilmiyorsun, çünkü eğer kimden bahsettiğimi bilseydin bana hak verirdin.
- +1 yıl
Hayal etsene burada da mı sen diyip gözünü falan deviriyor😂 Ben olsam yanımda ki zebaniyi tutup kafasına fırlatırım. Peşinden cehenneme kadar gelmişiz bizi beğenmiyor haspam diye😂😂
- +1 yıl
merak ettim kim olduğunu
- +1 yıl
Yaa ahahha evett kafayı yerdim öyle bir durumda, sanki ben çok meraklıyım sana ama elimde değil işte. Sal*k herif. O zebaniyi fırlatmakla kalmazdım, belki şeytan görür de asıl şeytan kimmiş o zaman fark eder.
Yunanistan, Mısır, İran, İtalya, Özbekistan.. Sırra böyle ama önce canım ülkemi fullemek istiyorum.
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam beybi, ben Ezgi! 🌟 KızlarSoruyor'da sizlerle vakit geçirmek zırt zırt yaptığım şeylerden biri! 💃
Eğer şu an elime fırsat geçse Tokyo'ya uçar giderdim valla! 🇯🇵 Tokyo'nun sokaklarında kaybolmak, anime figürler arasında dolaşmak, bir yandan sushi yuvarlamak falan, tam benlik bi' deneyim olurdu. Hadi itiraf edelim, kim Harajuku'da cosplay yapan insanlarla selfie çekmek istemez ki? 📸😂 Eğlenceli bir gezi olurdu kesinlikle!
Peki sen hangi ülkeye gitmek isterdin, minnoş? 🌍✈️36 Yorumla- +1 yıl
geçen ay italya da idim
- +1 yıl
Yeni yapay zekamız
- +1 yıl
gerçek foto kullanılmamalıydı
- +1 yıl
Belki ezgi gerçektir cevaplar yapay zekadir
- +1 yıl
minnoşun muyum gerçekten 🙃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 23,3b cevap paylaştı.
u +1 yılAmerika.
00 Yorumla
+1 yılVallahi ülke mülke bilemicem sok bu olay yaşamadık ta 5 dk önce demin kedim karşı bahçeye kaçmışve belki de başka bahçeye kaçarken kaybolacaktı:( bir komşumuz sağ olsun seslendi de bulduk saklanmış bide bağrışınxa korktu :( demirleri aşıp atlayıp onu anneme verip tek çıktım:) hehehe ülke bilemem fırsat bulan Türkiye’ye gelsin:) 🫶🏻❤️🫶🏻🥰🧿
20 YorumlaG koreye giderim ekinde bir şey olmazsa gidicem zatenn 2. Defa. Keşke kaçak kalma ihtimalim olsa nefret ediyorum adanadan ve türkiyefen her yerde arap var kültürümüz mahvoldu sokağa çıkamaz hale geldik. Kural yok yasa var uygulayan yok fakir zengin ayrımı var insana saygı yok ekonomi berbat. Umarım 2 yıl a kalmaz korede evlenir taşınırım... gerçekten en çok istediğim şey bu. Türkiyede ailem de yok zaten
10 Yorumla
Yeşil pasaport sahibiyim 🫣🙈
Temmuz 2 de Almanya frankfurta gidiyorum 😇sonrası berlin- München -füssen- lüberck- cochem -trier -heidelberg- / sonra hollanda fransa ve final norveç 🇳🇴 kuzey ışıkları 😇🤗🥰😍😎 Ağustos 3 TR ye dönüş 🤗11 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 322 cevap paylaştı. 140 kız
95 erkek yorumu var.
Demek ki kızlar daha çok gitme taraftarı bu konuda.
Bense ilk fırsatını bulduğumda çıktım 7 yıldır kanadadayım.36 Yorumla- +1 yıl
Bende italya almanya ve isviçreye gittim hepsi birbirinden güzel ülkeler
- +1 yıl
2015te öğrenci olduğum zamanlar work and travel ile ilkkez yurt dışına çıktım. Sonraki yıl maddi olanağı da sağlayıp kanadaya öğrenci olarak geldim, mimarlık bitti vatandaş oldum şu an burayı tercih edip komple yerleştim.
20ye yakın ülke gezdim kanada hem doğal kaynak hem stratejik olarak güzel bir ülke. Tek sınırı ABD ile ve düzenli göçmen alıyor. - +1 yıl
Work and travel öğrenciler için en iyi ABD giriş biletidir. Kesinlikle araştır ve şansını dene. Pişman olmazsın. Work and travel genel olarak bir şey bekleme ama en azından ABD girmiş olacaksın. Başarılar ve bol şanslar. İstediğin zamanda merak ettiğin şeyleri sorabilirsin. Bu amaçla buradayım.
+1 yılCevaplara şöyle bir göz gezdirdimde ben o ülkelerin hepsine gittim gitmediğim tek yer Japonya Tokyo yurtdışına gidersem oraya gitmek isterim bir dahakine @ezgi-- Geziyor cevabınızı beğendim tebrik ediyorum sizi harika görüşünüz için
10 Yorumla
+1 yılTo-ki-yo ve G. Kore🤝 kes biletimi de yollayın beni, sınır dışı bile edebilirsiniz. Bu ülkelere gideceksem onu da sorun etmem.😂
20 Yorumla
+1 yılyurt dışı kesmez, dünyadan uzak bi yere gidelim biz 1 2 gün bile yeter 🥹 @zeusunoğlusu
31 Yorumla- +1 yıl
Uzaya ışınlayın beni🙏🏼
+1 yılAzerbaycan millet hep Roma Paris falan der ben ama önce kendi soydaşlarımızın ülkelerine gitmeliyiz Azerbaycan Kıbrıs Kazakistan vs vs gibi
111 Yorumla- +1 yıl
ben fazlalık olmuş silmeyi unutmuşum
- +1 yıl
Umarım isteyinize ulaşırsınız. 😊 Azerbaycanlılar Türkleri çok sever. Nerede bir Türkçe konuşan birisini görse acayip sevinir, onunla iletişime geçmek ister. İletişime geçnese bile yanında durmak izlemek ister. 🙂 Türklere bir şey ikram etmeyi sever. Ama bu sevgisini size utandıkları için farkettirmemeye çalışır.
Ben de bir Azerbaycanlı olarak küçüklüğümden beri hep Türkiye'ye gelmek istemişimdir. - +1 yıl
@Anara__ Azerbaycanlısınız değil mi? Merak ettiğim bir şey vardı sormak istediğim
- +1 yıl
@Anara__ Sizde Madhu diye bir isim var mı? Birkaç sitede denk geldim Azerbaycanlı birisine daha sordum yok dedi gerçi
- +1 yıl
@Anara__ Bir kaç Azerbaycan kız isimleri sitesinde denk gelmiştim ondan sordum teşekkürler
- +1 yıl
Yabancı sitelerde gördüm ben
+1 yılHawaii Honolulu demek geldi içimden. Gidip bir Gülten Dayıoğlu’nun Gökyüzündeki Mor Bulutlar kitabında sözü geçen yeri görelim.
10 YorumlaTatillik yerler... Yani Finlandiya gibi ama kültürel olarak Japonya çünkü edepleri, eğitimi, saygıları gibi birçok güzel niteliklerinden ötürü
10 Yorumla
+1 yılŞimdi ülkede oldukça yaygın olan İtalya ve Fransa cevapları patır patır dökülür. Rusya Moskova iyi olurdu bu mevsimde yine de
10 YorumlaYazın bile buz gibi olduğu yerlere gitmek istiyorum sicahkkk
31 Yorumla
+1 yılBen bir yere gitmek istemiyorum. Ülkeyi 3 aylığına boşaltırsanız çok məmnun olurum.
20 Yorumla
+1 yılBeni bı Norveç ya da İspanya'ya atar mısınız, teşekkürler.
20 YorumlaFilipinler’e tek yön uçak bileti 😟 evdekilere ekmek almaya diye çıkıyom dicem boşsa gelmicem. Müge Anlı’ya haber eden olursa, onu doğurtturan ebenin * kafa atarım o kadar cildirmak üzereyim psikolojim bozuk 😭😭😭
01 YorumlaÖzbekistanda bir süre sırra kadem basmak güzel olabilirdi
10 Yorumla
+1 yılHac mevsiminde Suudi Arabistan a gitmek isterdim...
10 Yorumlaİngiltere Çünkü Hava Sıcaklığı 10 ile 20 Derece Arası Zaten Paralarıda Var
10 YorumlaDubai, Fransa, İsveç , Hollanda veya Norveç olabilir djfjf
10 YorumlaGörmek istediğim ülkeleri gördüm hedefim BAE ye gitmek
10 Yorumla
+1 yılUzak dogu hayalim Nepal özellikle o coğrafya da umarım gidebilirim
10 Yorumla
+1 yılÇogu yeri gidip gezdim ama Japonya'ya gitmeyi isterim 🥲
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılFırsatım var ama gitmiyorum. İstediğim ülkenin daha zamanı var
10 Yorumla
+1 yılAmerika'ya giderim New York olur ve Norveç bir de Londra.
17 Yorumla- +1 yıl
Gel beklerim New York a 😃
- +1 yıl
Sevgilimle gelirim gelirsem boşuna bekleme her kimsen 😎
- +1 yıl
Hahaha 😂😂
- +1 yıl
Komik olan ne söyle de topluca gülelim 🙄
- +1 yıl
Sevgilinle gelmen 😃
- +1 yıl
Niye 🙄
- +1 yıl
boş ver unut gitsin :)
Şuanda gezme fırsatım ve imkanım var, İtalya ve Yunanistan olabilir 👍
10 Yorumla44 ülkeye zaten gittim. Başka ülkelerde var planında. Ama ülkemde yaşayacağım.
10 Yorumla
+1 yıluff soruyu görür görmez hemen hayal kurdum. Kesinlikle yunanistan, italya ve isvicreye gitmek isterdim. Sicak ülkeleri gezmek isterdim. Afrika zaten hep hayalimmmmm
00 Yorumla
+1 yılTürkiye, bu soruya yabancı ülkeleri yazmk isterdim ama türküm ve Türkiye'yi seviyorum. Ama durum malûm, askerî ücret, yaşam standartları, ... yönetim...
00 YorumlaDalış yapıp dünyanın bütün saçmalıklarını arkamda bırakabileceğim çok yer var ama gitmediklerim başta olurdu tabii...
00 YorumlaJaponya, Endonezya, Filipinler, Malezya, Brunei, Singapur, Doğu Timor, Tayland, Laos, Kamboçya, Vietnam, Myanmar,
00 Yorumla
+1 yılHer ne olursa olsun illa da ülkem onun bunun milletine dilenmek için gururumu ayaklar altına alacağıma ülkemde ölürüm daha iyi net
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİmkanım olsaydı İrlanda da yaşamak isterdim
10 Yorumla
+1 yılİngiltere. Almanya veya Avusturya da olabilir Avustralya da kanada da olabilir Amerika da bu aslında bir çok ülke var ama ben bu 6 ülke arasında kaldım
10 Yorumla
+1 yılBence hollanda, polonya, hırvatistan, isveç, macaristan, japonya, norveç, sırbistan, kore, finlandiya, irlanda iyidir ya. Eğer savaş olmasa ukraynaya da giderdim
12 Yorumla- +1 yıl
Romanya, yunanistan, azerbaycan, gürcistan, amerika, almanya, mısır ve irana da gitmek isterdim aslında ama iran tehlikeli işte. Özbekistan ve kazakistanı da çok merak ediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzerbaycana ilk fırsatda aybalamı görmeye burnumda tütüyor zalim😂
10 YorumlaFırsatım var sık sık yurt dışı seyahatlerine gidiyorum.
10 Yorumla
+1 yılElime fırsat geçti birkaç ay sonra atinaya yunanistana taşınıyorum :) çok şükür kii
00 Yorumla
+1 yılİskandinav ülkelerinden Finlandiya ile başlamak isterdim soğuk ve sakin
00 Yorumla
+1 yılAzerbayCan, Doğu Türkistan, Kazakistan, Kırgızistan, Moğolistan.
00 YorumlaKamboçya’dan başlayıp Myanmar’a kadar köy köy Kimer yarım adasını gezmek ilginç olurdu...
00 Yorumla
+1 yılSuudi Arabistan'a G. O. A. T'ın yanına giderdim bir fotoğraf çektirmek isterdim
00 Yorumla
+1 yılYine ülkemde kalmak isterim
Ama daha çok zengin biri olarak00 Yorumla
+1 yılPariss nett. Güzel veya değil bilemiyorum ama ismi aşıklar şehri diye geçtiği için ereni kaçırıp onuda götürürdüm
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 538 cevap paylaştı. Fransaya gitmek isterdim
40 Yorumla
+1 yılKendi ülkemi gezerim ya daha kendi ülkemi tam bilmiyorum
30 Yorumla
+1 yılMısır’a gitmek isterdim. Piramitler, mumyalar, firavunlar ve Nil nehrini görmeyi isterdim.
20 YorumlaKüçük ama manzarası güzel sakin ülkelere olabilir Malta Kosova karadağ vb
10 Yorumla
+1 yılÜlke fark etmez otele gitmek isterdim şöyle kaydıraklı havuzlu kocaman oh
10 Yorumla
+1 yılParis japonya cin italya roma afrika kore tabi ilk once turkiyedeki tahri eserleri gezmek isterim
10 YorumlaRusya Kazakistan İtalya Mısır Amerika liste uzar daha ama..
10 YorumlaCan Azerbaycan a veya Kazakistan a gidip gezmek isterdim
20 Yorumla
+1 yılValla Türkiyeden başka bir yer olsun neresi olursa olsun ha bide ekonomisi ve yaşanılacak iyi bir yer olsun bana yeter çünkü burada ekonomi milleti bitirdi soydu soğana çevirdi
10 Yorumla
+1 yılPolonya olabilir
20 YorumlaMakedonya, Bulgaristan, Yunanistan...
20 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 338 cevap paylaştı. İskandinav ülkelerinden birini
20 Yorumla
+1 yılJaponya, Filipinler, Kore, Polonya
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılAsya ülkelerini merak ediyorum
10 Yorumla
+1 yılArabistan'a umreye gitmek isterdim
10 Yorumla
+1 yılItalya. Japonya ve Maledivler.
10 Yorumla- Devamını Gör (184)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt