Genelde evi çok seven biriyim ama her iznimde dışarıdayım sanırım. Arkadaşlarım izin günlerimi ezbere bildiğinden o günlere anında bir plan program yapıyorlar gibi bir şey..
Sizin genelde izin günleriniz nasıl geçer?

Genelde evi çok seven biriyim ama her iznimde dışarıdayım sanırım. Arkadaşlarım izin günlerimi ezbere bildiğinden o günlere anında bir plan program yapıyorlar gibi bir şey..
Sizin genelde izin günleriniz nasıl geçer?

Keyfim ve kahyası ile eşimin keyfi ve kahyası arasındaki anlaşmaya göre karar verdiğimiz durumdur. Genelde kendimizi kapıdan dışarı atmamızla sonuçlanır.
Dışarıda Bir işim yoksa evde vakit geçirmeyi daha çok seviyorum sakin sessiz 👍 çünkü İstanbul'da gezmek demek eziyet demek İstanbul'da yaşayanlar bilirler
Cevap
25Cevap
Kahvaltımı yapar ardından gezmediğim yerler için yola çıkarım. Hava kötüyse zaten çıkmam dışarı.
Pek arkadaşım olmadığı için genelde kendi başıma aktiviteler yapmayı seviyorum mesela sinemaya gitmek kafelere gidip kahve içmek ayda parklarda dolaşmak bana huzur veriyor.. ya da en iyisi evde takılır film dizi izlerim. ya da oyun oynarım şarkı dinlerim.. veya sosyal medyada zaman geçirebilirim.
Dışarıda olmaktan keyif alırım gadası
Dışarda bir şey yok aynı saçma sapan arkadaş buluşmaları, biraz alkol biraz goy goy, şuraya gidelim burayı gezelim vs. Evde daha mutluyum en azından kişisel gelişimim için zamanı daha faydalı kullanıyorum.
Arkadaşlarımı sevmek değil konu,. değişik yaptığımız bir şey yok bak yine yaz geliyor tatile gideceğiz ama geçen yazda gittik sadece mekanlar değişiyor olay akışı aynı git denize gir, güneşlen, otelde açık büfeyi talan et, orayı gez burayı gez vs. Aynı şeyler.
İstanbul gibi bir şehirde dışarı çıkmak çok akıl karı değil. Beşiktaş'ta yaşıyorum. şu an dışarısı ana baba günü. Her gün böyle. Evde oturmak daha iyi hissettiriyor bana.
Ben ev kuşuyum. Dışarı çıkana kadar mızmızlanırım çıkınca eve girmek istemem :D
Moduma göre değişir, bazen eve girmeyi bilmem bazen evden çıkmam. Bu aralar evdeyim havalar kötü.
Dışarı çıkarım zaten sabah akşam evdeyiz yapicak bişi yok askolarimla bı kahve dedikodu gezmek terapim
neye ihtiyacın varsa o ama sadece o. biraz ondan biraz bundan derken bir bakmışsın gün bitmiş hiç bir şey yapamamışsın...
Dışarı çıkıyorum. Evde olunca tatil yaptığımı hissetmiyormuşum gibi geliyor. Dışarı çıkınca biraz rutinin dışına çıkmak iyi geliyor
Bazen evde kalırım. Çamaşır yemek dinlenme derken zaman geçer.
Bazen gezeriz ailecek.
İkisi de gerekli
Dışarı çıkacak hal mı kalıyor markette çalışıyorum ben yorgunluktan geberiyorum.
İkisi de aslında
Yaz ve baharlar dışarıda kışın evde olmayı seviyorum
Genelde evde kalmak zorunda kalıyorum çalışmak zorunda kalabiliyorum
Dışarı çıkmayı tercih ederim ama bazen evde kalasım da gelşyor ruh halime bağlı
Her hafta değişir bu ama evde durmayı tercih etmem. Modum düşükse evdeyimdir.
Bana her gün izin günü zaten 😂 şu an evdeyim çünkü yine önemli iki sınavım var tyt ayt bu sene de kazanacağım inşAllah ve yakınımda ki üniversitelerden birine kayıt olacağım 🤲
Dışarı çıkarım.
İzin günü manitayla ya da agalarla vakit geçirilir. Aksini iddia eden evin eşyasıdır
Ağır tempoda çalışan biriyim ve genelde izin günlerim arkaya attığım işleri yapmakla geçer..
Bu sefer bir ilki başarıp hepsini erteledim ama..
Dışarı çıkarım, evde takılmam.
Ev insanıyım sanırsam. Çok nadir bunalırsam yürüyüşe çıkarım.
Biraz evde takılırım sonra akşama doğru dışarıda dolaşırım
Ruh halime bağlı bazen Alir bı şişe viski meze sigara takılırım evde
O an ki ruh halime gore değişiyor bu.
Evde yatmak isterim ama hep kendimi dışarıda buluyorum sağ olsunlar var olsunlar
İkisini de yapıyorum ama genel anlamda evde kalmak çok iyi oluyor. Evimi özlüyorum çünkü sabah işteyim.
Evde kalmayı seviyorum. Çünkü evimi, kedimi özlüyorum.
Her hafta dışarıdayım hafta sonu gelmeden planlar yapılıyor
Değişiyor ama yarı evde yarı dışarda güzel oluyor
Yorgunluk seviyeme bağlı olurdu
Dışarı çıkmazsam daralırım.
Evde miskinlik yapmak gibisi yok...
Evde kalıp dinlenerek kendimle vakit geçirerek
En güzel planlar evde yapılır bence 😃
Ben genelde boşsam evde takılırım
Dışarı çıkıyorum ev bana göre değil. Evi sadece barınma ve yemek olarak kullanıyorum:))
İzinsiz günlerde bile dışarda olmayı tercih ederim
Her ikiside. Mood göre takılıyorum.
Genelde ev de dinleniyordum.
Evde bunalirim bn anksiyetem varda
İşim olsa izin günlerimi gezerek geçirirdim
Üşengeç olduğum için evde kalırım hep
Evde olmayı seviyorum ben
evde durmam hiçbir zaman
İzin aldığımı hatırlamıyorum.
Çok anlık spontane gelişir genelde
Her zaman evde oluyorum genelde
bana hergun izin var calismadigim icin