Güncellemeler
+1 yıl
Bilen biri bana istek atsin ya da şey dicem internetten araştirinca sorumun cevabini bulurum herhalde.
Arkadaşlar daha önce hiç yurt disina çikmadim. Eğitim vs ya da normal yurt disina çikaniniz oldu mu? Vizeli vizesiz ben de gitmek istiyorum ama nasil gidilir bilmiyorum uçaga binmisligim yok. Bileti internetten mi aliyorsunuz uçakta uçus süreci nasil gerçeklesiyor? Uçaga binmeden önceki sürecte neyi kontrol ediyorlar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Vize gerektiren ulkelere ucakla vizesiz gidemezsin. Amacin tam olarak ne? Hangi ulke ya da ulkeler? Pasaportun var mi? Bu isin en kolay kismi yolculuk kismi.
Yukarida yazdim bir arkadsa uçaga binmedim ucaga binerken ne kontrol ediliyor neye bakiyorlar ne isteniyor ne kadar eşya alabiliyorsun onu merak ediyorum. Yani çok afedersiniz mala anlatir gibi baştan anlatmanixi istiyorum. Ucak bileti nasil alinir felan soru size saçma gelicek ama bilmeyen için zor oluyor
Bunu cevaplayacak biri var mi mesele bu
Nereye gitmeyi düşünüyorsun pasaportun var mı?
Pasaport var bordo parasportum var. Valla balkan ülkesi olur farketmez. Yakin zamanda bir staj yapicam daha sonra bir de sırbistan belgrad staj mülakati var olmasini çok istiyorum. Ya merak ettigim şey uçaga binerken neler kontrol ediliyor. Yanina ne kadar eşya alabiliyorsun hiç uçaga binmedim süreci bilmiyorum.
Ülkeye göre değişiyor gideceğin ülke için vize başvurusu yapıyorsun bazı ülkeler belli aşılar isteyebiliyor uçağa binmeden onu kontrol ediyorlar zaten bilet aldıgında onun bilgilendirmesi de yapılacaktır sana eşya için sen uçakta ne kadar ek istersen o kadar alabiliyorsun parası neyse ödeyip öyle ekstem bir şey yok vize alabiliyorsan gerisi kolay😅
Şey dicem ya burdan havaalinda türkler oluyor turkce konuşuluyor. Eee dönerken yabanci bir havalani şirketi orada nasil anlaşiyorsunuz yabanci insanlarla ya da iletisim kurmak gerekiyor mu
Türkçe bilen de olabiliyor benim ihtiyacım olmadı ama dil bilmiyorsan translation uygulamalarını kullanabilirsin sorun yaşamazsın
Bende gidicem ama para ve vize en cok sıkıntılı olay
Nerden başlasam bilemedim
Uzun mu bu kadar konu saniyorum ki uzun
Nerde yasiyon sen hangi şehşr yani
Kocaeli
Biraz araştırsan öğrenirsin vşdeo vlog faln izle
Vizeli ulkelere biraz bu siralar zor
Ne sormak istiyorsan sor
Nereye gideceksin
Valla olursa sırbistan egitim icin o da mülakattan geçersem tabii oncesinde baska bir stajim var. Başarili olursam
Sırbistan çok kötü başka bir ülke olamaz mı
Yok oraya goturuyorlar ben degistiremem ki şirketin tercihi
Eee şirket götürüyor ise bi pasaport işe gerisi onlardan olmaz mı
Onlardan ben yarin bir gun kendim gitsem mülakatta basarili olacagim meçhul. Ben kendi başima nasil çikarim mesele o.
O zaman Sırbistan olmasın ajshhdhd
Tamam kardeş nereye gitmeliyim sen nereye gitmiştin? uçaga yiyecek icek skkuluyor mu? Ya bilmiyorum işte deneyimim yok.