Tabiri caizse 2.5 aydır deli gibi çalışıyorum, 2023 yılında başıma bela olan inşaatları da bitirdim, villaların iskanlarını da aldım ve artık bir ödülü hakettiğimi düşünerek kendimi ödüllendirdim. Ödül olarak da Phuket ve Bali tatili seçtim. Haziran'a gidiş bileti aldım ama dönüş bileti almadım. Canım ne zaman isterse o zaman döneceğim. Gelsin bol bol gezmeler, masajlar eğlenceler. Sizce insan kendini böyle ödüllendirmeli midir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Borçlarım bitsin kendimi ödüllendirmeyi düşünüyorum yarısı bitti çok şükür bende bittim tabi.
Kendimle gurur duyuyorum çalışıp hem ev geçindirip hem Borç ödediğim için.. bir erkek evini şu devirde zor geçindirirken ben kadın başıma nelerin üstesinden geldim helal olsun bana iyi ki başardım Sizide tebrik ediyorum iyi tatiller şimdiden ☘
Teşekkür ederim, ben de sizi tebrik ederim. Gerçekten kendinle gurur duymakta haklısın. Böyle başarılı , kendine özgüveni yüksek insanlar fazlasıyla hak ediyorlar ödülü. En büyük ödül de size 🏆🏆
Çok teşekkür ederim hepimiz en güzeline en iyisine layıgız 🏆🎉
Herkes değil ama ya, yan gelip başkasının sırtından geçinmeye çalışan, işsiz güçsüz asalak tipler çok var artık. Çalışan, hakedenler diyelim 😂😂😂
Ahahahahah onu düşünmemiştim valla bu zamana kadar daha babamdan para almadım gerisini sen düşün kimsenin desteği olmadan bu günlere geldim çalışan üreten kazananan kazandıran herkese bravo tebrikler hepimize 😄
Hah, şimdi oldu işte. Harikasın. Teşekkür ederim. 🙏
Wow ödülünde baya bi afilli 👏🏻👏🏻👍güzel bir tatili hak ettim diyorsun yani. Valla bende kendim için öyle düşünmüştüm ama sadece 4 güncük çıktı bahtima 😂😂😂😂neyse iyi gezmelerini olsun inşallah
Valla fazlasıyla hakettiğimi düşünüyorum. Çok teşekkür ederim. 🙏🙏🙏
4 gün de iyidir. Yeter ki tatil ve ödül olsun.
O inşaat sonunda bitti😀😀
Gez dolaş ortiii en çok senin hakkın 😀😀
Bi arınma yaşamalı insan gerçekten.
Valla bitti nihayet. 2023 yılını kaosa çevirse de 2024 bahar gibi geldi 😂😂
Teşekkür ederim.
Kendini ödüllendirmek diye bir şey yok. çünkü ödül adı üstünde başkası tarafından verilir.. ya da sen bir şey yaparsın başarırsın öyle kazanmış olursun. ama kendi isteğinle istediğin zaman kendine verebileceğin bir şeyi ödül olarak görmem
Abicim bu ödül değil ama 😂
Ne peki? Basbaya ödüş işte Alla Alla 😂
Biz ödül olarak çikolata alıyoruz sen ülke alıyorsun. Sonrada fakirim diye edebiyat yapıyosun de git ya 😄
Ruhum fakir , ondan 😂😂😂
Bizim de bi tek gönlümüz zengin 😂
Yer değiştirelim 😂
Sen bana gönlünü ver ben sana ruhumu 😂
Sen bana banka kartını ver yeter 😄
Banka kartında anlaştık. Bak sonradan kredi kartına çevirmek yok. 😂😂😂
Aynı şey değil mi o kadar fakirim bak 😂😂
Değil. Kredi kartı kredidir. Limitine kadar ucu açık harcar sonradan ödersin. Ama banka kartı hesabındaki paradan alirz hesapta para yoksa çekmez 😂😂😂
İyisi hangisiyse o 😄
Banka kartı daha concon duruyor 😂
Evet hak ediyor nede olsa
Evet