Yaklaşık 2 senedir ilişkim var ve sevgilimin arabası var arabası var diye onu asla beni şuraya götür şuraya bırak asla demem her zaman kendim giderim ama sengilim benimle kırk yılda bir dışarı çıkıp geziyor ailesiyle tatile gidip full geziyor yani aşırı zoruma gidiyor benimle bir yere gitmeyip onlarla gezmesine
Ona teklif ediyorum şuraya gidelim mi diye gideriz ya sonra diyip geçiştiriyor gerçekten değersiz bir bok parçası gibi hissediyorum ben mi abartıyorum yoksa 🥲🥲
Ona teklif ediyorum şuraya gidelim mi diye gideriz ya sonra diyip geçiştiriyor gerçekten değersiz bir bok parçası gibi hissediyorum ben mi abartıyorum yoksa 🥲🥲
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet ailesine yapışık büyüdü resmen arkadaş ortamı bile yok ikinci ihtimal ne olabilir ki
Bence sizlik bir olay yok. Alışkanlıkla alakalı. İlişki ciddiye ilerlerse evlilik gibi sonrasında sizinle güzel tatiller yapar.
Evet baya ciddiyiz yüzüğümü bile aldı eşyaları aldı her şey tamam aileler de tanıştı ama beni bu denli ihmal edip hep ailesiyle vakit geçirip benimle hiç gezmemesi çok zoruma gidiyor evlendikten sonra şöyle gezcez böyle gezeceğiz diye vaatler veriyor ama şu an benle gezmek istemiyorsa ilerde nasıl gezsin ki
Belki şundan kaynaklı olabilir. Muhafazakar biriyse bunun uygun olmayacağını düşünebilir.
Dinine bağlı biri ama o düşüncede bir değil ben gezmek isteyince geçiştiriyor sadece beni ailesini o kadar gezdiriyor ki yine tatile gidecekler mesela benimle en son ne zaman gezdi onu bile hatırlamıyorum
Muhtemelen sizi elinde gördüğü için olabilir. Nasıl olsa evleneceğiz. İnsanın gözünun alıştığı degersizlesir.
Belki de bilmiyorum çok can sıkıcı ne yapacağım onu da bilmiyorum
Bence en önemli konu konuşmak. Bu konuyu açık bir şekilde onu kışkırtmadan, suçlamadan bu konunun sizi kırdığını belirtin, bakalım ne tepki verecek. Çünkü iletişim en önemli şey. Bizimde 3 yıllık ilişkimiz var ve bu yaz evleneceğiz. Çoğu konuyu münakaşa ederek çözüyoruz.
Şu an kavgasını ediyoruz zaten maalesef bana haklısın tatilden geldikten sonra seni istediğin yere götürcem gezdircem dedi ama bunu daha öncede dedi fakat bir icraat yok ortada bu arada hayırlı olsun mutluluklar dilerim 🥹
Teşekkür ederim, darısı sizin başınıza. O zaman sizde bazı konularda kısıtlamalara gidebilirsiniz. Seks hayatınız var ise bu konuda kendinizi geri çekebilirsiniz gibi orneklendirebiliriz.
sanırım aileden gelen alışkanlıklar var hep aile ortamında olmuş. ikinci ihtimal de kötü şeyler olabilir.
Evet ailesine yapışık büyüdü resmen arkadaş ortamı bile yok ikinci ihtimal ne olabilir ki 🥺
aile diyip farklı ortam yapmış olması ama senin söylediğin din bu tezi çürüttü
aileye dahil olmalısın
Zaten her buluştuğumuzda ailesinin yanındayım beni sürekli evine davet ediyorlar çok seviyolar ama ben sevgilimle vakit geçirmek istiyorum gezmek istiyorum bunu dediğimde hak veriyor ama sadece lafta kalıyor yani ailesine yeterince dahilim :(
istediğin ortamı sen yarat yoksa bu durum seni yorar
Emin olum her şeyi yapıyorum zaten haftada en az bir kere görüşüyoruz ama hep ailesinin yanındayız evlerine oturmaya gidiyorum gezmek istediğim de ise ya yorgunum diyor ya da sonra diyor
sen görüt işte ya da gezmek isteiğin yerde buluş ya da gezmiceksek gelmiyom falan de
Canı nasl isterse onu yapsn
İyiki sevgilim yok böyle sorunlarda yaşamıyorum
Hayır. Eşim hep yanımda 😅
Evlendikten sonra zaten öyle olurda sevgiliyken bunu yapması doğru mu ayrılmalı mıyım kafam çok karışık
Ayril
Sevgilim yok