Sitenin en minnoş en tatlı en pozitif kızı (kendimi övme seviyem😅) yine uzun bir otobüs yolculuğuna girdi. Bu bir günlük yolda sizce neler yapmalıyım! Yaratıcı fikirleri göreyimm😂
Belki şaşıracaksınız ama otobüste yolculuk yapılır :D şarkı dinlenir film izlenir.. kahve de var.. klasik işte çok yapacak bir şey yok benim için.. eğer gece gidiyorsam ilk olarak uyumayı denerim.. baktım ki uykum çok yok tüm geceyi şarkı açarak ya da telefonda takılarak geçiriyorum.. oda olmadı kitap okurum en son.. ama kitabı da en son çare olarak kullanırım.. gece hem görülmüyor hem de çok bunaltıyor..
Otobüse ilk bindiğinde hepsine baştan uyarmalısın, ütübüsün sahibi benim, hepinizi aşağı alalım diyebilirsin.
Şaka bi' yana hikaye ve roman tarzı kitabın varsa hele okuyup bittirmediğin kitap varsa onu alıp okumak yolda fazlasıyla eşlik edecek, türkü seviyorsan da öne yapabilirim. Ha tabii yanında yemek su bulundurmayı ihmal etme iyi yolculuklar.
Bence bol bol internet ve powerbank stokla. Dizi indir ama kısa kısa bölümlerden oluşmasını tercih edebilirsin ben öyle seviyorum. Müziklerini şimdiden hazırlamak zorunda değilsin. Yolda giderken kendine playlist hazırlamak bence çok daha zevkli. Telefonundaki gereksiz fotoğrafları silmek için de yolculuklar çok avantajlı. Abur cuburunu da yanına stokladıktan sonra bak keyfine
Tablet varsa içerisine 1-2 film atabilirsin onu izler, karikatür dergileri ve bir tane kitap alırsın yanına onları okursun. Hatta tablete powerbank alabilirsen film yerine bir sezon dizi de yükleyebilirsin. Ben ço kanime izlerdim mesela öyle uzun yollarda bitirirdim 1-2 sezonlarını.