Akıllı telefonlar yeni çıkıyordu o zamanlar bende tuşlu Samsung vardı. Mesaj yazma ekranına yazdım teklifi ve ona verdim. Gece herkes uyuyo tabi. Gören oldu mu bilmiyorum ama açıkçası umrumda değildi ve çok hoş bi kızdı.
Bi kaç kere böyle yazıştık ikna etmeye çalıştım ama belki durumu saçma buldu, yine de çok kibar cevaplar verdi. Kabul etmedi. Ama otobüsten birlikte indik başka şehirde.
Son bakışı “pişmanım” diye haykırıyor gibiydi. Sonra ikimizde ayrıldık oradan ve hep içimde ukdedir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Film izlenebilir ya da müzik dinlenebilir
Müzik dinleyebilirsin, dizi veya film izleyebilirsin, kitap okuyabilirsin ya da uyuyabilirsin
Kulaklik yok ve Kucucuk koltukta naail uyuyayim? Yine cok sagol.
🙄 düşünce bile midem bulandı.. otobüs ile veya arabanın arka tarafında hiç yolculuk yapamıyorum 🙄🙄😔😔
film izle müzik dinle yolu seyret baska napcan
Kulaklik yok
molada al
Müzik dinle telefondan oyun yükle
Kulaklik yok ki ama ogun iyi fikirmjs
Yan koltuktaki kızla bakışırım ben
Yan koltukta yasli bir teyze var jxjxnjdjd
Bi keresinde teklif bile ettim ya deli cesareti.
Ne dedi
Akıllı telefonlar yeni çıkıyordu o zamanlar bende tuşlu Samsung vardı. Mesaj yazma ekranına yazdım teklifi ve ona verdim. Gece herkes uyuyo tabi. Gören oldu mu bilmiyorum ama açıkçası umrumda değildi ve çok hoş bi kızdı.
Bi kaç kere böyle yazıştık ikna etmeye çalıştım ama belki durumu saçma buldu, yine de çok kibar cevaplar verdi. Kabul etmedi. Ama otobüsten birlikte indik başka şehirde.
Son bakışı “pişmanım” diye haykırıyor gibiydi. Sonra ikimizde ayrıldık oradan ve hep içimde ukdedir.
Vay Allah yardin etsin. Cocukken winx club yolculuk oneriler vardi ama maalesef o da kalkmis. Ben de sikintisan oluyorum
Neden cevap yazmadin
Ee napmayı planlıyorsun? Uyu belki uyanınca varmış olursun :)
Kucucuk koltukta naail uyuyayim?
Çok mu küçük
Normal yani ama sonucta kucuk
Nereye gidiyorsun
Kulaklığın varsa müzik dinle
Uyumaktan başka çaren yok
Yok ki
Sıkıldın sanırım benim gibi yani normal
Yani sende haklısın
Biriyle konuş muhabbet et veya oyun oyna film izle
Uyumak en temizi
Vallahi iki büklüm yatacaksın artık ben de çok seyahat ettim ben de sevmiyorum ama elden bir şey gelmiyor Başka çaren yok çünkü
Uyunabilir
Dışarıyı izle
Sadece karanlik var neyini izleyeyjm jdjxjxjdndnjd
Telefonun ışığını açıp dışarı tutup izle akjldskjldf
Bu sefer millet desin uyuyamiyoruz
Ayrica yolun neyi guzel tas toprak
Yolu izlerken hayallere dalıyorsun, kulaklıkta da güzel bir müzik çalıyorsa değme keyfine
https://www.youtube.com/watch?v=sGtmnXusGTI
Yat uyu
Uyulunur
Film dizi izle
Kulaklik yok
Kulaklık yoksa sıkıntı oyun oyna telden
Bu mantikli
Nette takıl film izle
halay çekilir
ne sıkıntısı