Tatil & Seyahat Tatil sonrası yataktan kalkma güçlüğü çektiniz mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Yatakta çalışma fikri çık aklımdan.😅E günaydınnnnn✌️İşte kuzu kuzu geldiim 🤦♀️ Tatil sonrası yataktan kalkma güçlüğü çektiniz mi? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 659 cevap paylaştı. Sana bir şey derdim de neyse 😂😂 ayıp ayıp tek diyeceğim bu 😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben bilgisayarı yatağa çekiyorum portakal suyumu yudumlarken şimdi size kolay gelsin 😅 Yorumla MrConfused +1 yıl Bak yaaaa bende Napayım gariban espressomu yudumluyorum ama yatak yok 😂😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Çekmedim. 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Öğlen 3 de iş başı yapacağım akşam 10 a kadar çalışacağım. :D Akşam vardiyasındayım bu hafta o yüzden rahatım. Güzel güzel uyudum. :D 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aksine zımba gibi kalktım. Gereksiz bir kalkış hem de. 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tatil yaptık da ertesi gün yataktan kalkamaması kaldı. Hastayız boolum. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Dün iyi uyudum, her zamankinden daha kolay kalktım yataktan.. 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 488 cevap paylaştı. Evet 🥺🥺🥺😢😢😢 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 923 cevap paylaştı. Çekmedim , 5 gibi kendiliğimden uyandım 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 429 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 493 cevap paylaştı. cekmedim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sana bir şey derdim de neyse 😂😂 ayıp ayıp tek diyeceğim bu 😂😂
Ben bilgisayarı yatağa çekiyorum portakal suyumu yudumlarken şimdi size kolay gelsin 😅
Bak yaaaa bende Napayım gariban espressomu yudumluyorum ama yatak yok 😂😂
Çekmedim.
Öğlen 3 de iş başı yapacağım akşam 10 a kadar çalışacağım. :D Akşam vardiyasındayım bu hafta o yüzden rahatım. Güzel güzel uyudum. :D
Aksine zımba gibi kalktım. Gereksiz bir kalkış hem de.
Tatil yaptık da ertesi gün yataktan kalkamaması kaldı. Hastayız boolum.
Dün iyi uyudum, her zamankinden daha kolay kalktım yataktan..
Yok hiç zorluk yaşamadık çünkü yatağa giremedik Ki 🤣
Yok çekmedim 😂
Evet 🥺🥺🥺😢😢😢
Yarın sabah cekicem..
hayır gayet rahat uyandım
Hala çıkamadım zaten 😅😅
Çekmedim , 5 gibi kendiliğimden uyandım
Hayır
cekmedim
Evet çektim valla