Tatil & Seyahat konusunda 636 cevap paylaştı. Tekrar bir Türkiye turu yapmaya karar verdim. Kütahya, Eskişehir, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Samsun'a gittim. Bir daha ki tatilde Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin yapacağım. Yemekleri orada halk söylüyor.
05 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel
En İyi Cevaplar
Yemek açısından Adana, Antep, Urfa, Hatay'a gidebilirsiniz. Mersin ve Diyarbakır da aynı şekilde. Tatil yapmak için özellikle yaz Tatili için söylüyorum Antalya ya da Muğlayı Tercih edebilirsiniz. Ayrıca Kış için ise Erzurum ya da Kayseri tercihiniz olabilir. Ben çok yapmasam da bildiklerimi size aktardım🙏
00 Yorumla
- 1 yıl
Heryer gezilmeli her gezilen yerde birsey yenilmeli yani ülkemiz gezilecek mekan ve yemek konusunda zengin şurası burası diye sayarsak sayfalar yetmez. Edirne den başla hakkariye kadar
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
m
1 yılNeyi sevip sevmediğinle alakalı biraz bu aslında
00 Yorumla- 1 yıl
Kayseri Konya Gaziantep Erzincan Erzurum Trabzon gezmeli yemeli içmeli Muğla Bodrum Çanakkale Denizli burada yemek kültürü yok Kayseri'nin pastırması sucuğu Gaziantep'in baklavası kebabı var mesela örnek veriyorum ama Çanakkale Muğla Bodrum Denizli Aydın Kuşadası İzmir Çeşme hiçbirinin yemek kültürü yok çok para ödüyorsun ama adam akıllı lezzet alamıyorsun
00 Yorumla Gezdigim yerlerden söyleyebilirim. Bir cok sehir gezdim ama yemek kültürü güzel olan yerler
Isparta Afyon Konya Edirne İstanbul buralara gideceksen yemek yenilecek yerleri de yazim.
Antep Mersin Adana bunlara da gidip görmek isterim
00 Yorumla- 1 yıl
Kapadokya, Antalya, Bitlis, Gaziantep, Fethiye, Edirne ve dünyanın en çok turist tercihi İstanbul. Bitlis'te büryan enfes tavsiye ederim. Edirne'nin ciğeri ve tâbi ki gastronomi şehri Gaziantep mutlaka gidin.
10 Yorumla Her yeri illa görülmeli diyemem, ama her bölgesinde gidip görülmesi gereken hem tarihi hem coğrafi güzellikleri ile çeşit çeşit tahildan yemeğe ev sahipliği yapan yerler var. Bunların hepsi de gidip mutlaka yerinde görülmeli ve yaşanmalı.
00 YorumlaBana göre; Edirne, Çanakkale, Bursa, Balıkesir Avşa, İzmit Körfez, Muğla, İzmir, Antalya, Adana, Hatay, Antep, Urfa, Mardin, Van, Diyarbakır, Trabzon, Samsun, Konya.
Fark ettiyseniz her biri farklı atmosferleri yaşatacak şehirler.00 YorumlaTürkiye'nin her yeri gezilip görülmeli.
60 a yakın il yüzlerce ilçe gezdim. Tek tek yazamam gözünü kapatıp parmağını haritaya koy neresi denk gelirse git gez. Sen il söyle ben ilçe ve yemeğini söyleyeyim.00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Mardin (eski mardin denen kisım) yemekleri guzel ama kendine has cok bisey yok.
Kapadokya (yiyecek bisey yok)
Yemek icin Gaziantep e gidince zaten 1 hafta gunde 5 ogun yesen bile yetmiyor yiyecekleri denemeye07 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Mardin e hic gitmedin heralde? Aydın da Afyon da oturup. A haber izleyen biri gibi yorum. yaptin.
- 1 yıl
Mardin en çok merak ettiğim yerlerden birisidir teşekkürler
- 1 yıl
Değilim ne için?
- 1 yıl
Balıkesir Çanakkale muhakkak görülmeli Fetiye öyle Gaziantep’te Tahmis kahvecisine uğrayın Yuvarlama, Beyran, Lahmacun, muhakkak yiyin Rum kalede sıra gecelerine katılın Adıyaman’da Nemrut’a çıkın
00 Yorumla - 1 yıl
Trakyadan egeye ordan akdenize ordan doğuya ordan karadeniz ve iç anadoluya bir rota oluşturup her yeri gezmek lazım
02 Yorumla- 1 yıl
Edirne tava ciğeri ve Tekirdağ köftesi çok güzel oluyormuş öyle duymuştum doğru mu?
- 1 yıl
Evet muhteşem lezzetler
- 1 yıl
Ülkemizde her beklentiye ve her zevke uygun bölgeler var.. Karadenizin farklı bir anlamı, Akenizin farklı bir cazibesi, İçanadolu ve Doğunadolu’nun farklı bir tarihi dokusu var.. Elbette hepsinin de kendine özgü yemekleri ve lezzetleri mevcut...
00 Yorumla - 1 yıl
Üniversite zamanlarımda otostop ve yürüyerek her yere gitmiştim doğa aşığı birisi olarak en sevdiğim yerler Karadeniz ve Batı Akdeniz oldu
00 Yorumla Liste çok uzun sürer, kısacası Türkiye'nin her ilinde oraya özel tadılması gereken yemekler var imkan oldukça denenmeli.
00 YorumlaBen en çok Muğla'ya gitmek istiyorum oralar güzel yer. Yıllık izine çıktığım zaman Muğla'ya gideceğim.
00 Yorumla- 1 yıl
Samsun Çakallı da menemen yiyin
Fatsa da Yalıköy köftesi yiyin01 Yorumla- 1 yıl
Tamamdir not aldim
Safranbolu un eski çarşısı ve lokumları acayip
02 Yorumla- 1 yıl
Deneyeceğiimm
- 1 yıl
Gezip tozma konusunda hoşuna giden bir kaç örnek verir isen daha spesifik olur
02 Yorumla- 1 yıl
Kültürel tarihi alanları merak ediyoruz
- 1 yıl
Sümele manastrı/ Efes / kinidos
Türkiye'de iç Anadolu hariç her yer gezilmelidir her yerin kendine has özellikleri var hepsi görülebilir
00 YorumlaSanırım, Gaziantep, Hatay yemekte çok iyi tavsiye ederim.
00 Yorumla- 1 yıl
Liste kabarık. Biraz azalt seçenekleri.
Filtrele bakalım.00 Yorumla - 1 yıl
Antalya da Kaputas Plajına ve İzmir de Alacatiya gitmeyi çok istiyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Siirt'e gelin büryam ısmarlayayım sizi.. Siirt'in büryanı meşhurdur.
00 Yorumla - 1 yıl
Kapafokya, mardin, doğu karadeniz, egede antik kentler
00 Yorumla - 1 yıl
Her şehrin kendine has yemegi var. Şu an hepsini sayamam. Ancak bir tane örnek vermem gerekirse; sivas ta; sivas köftesi ve et döner yenmeli. Çok seviyorum
00 Yorumla Bursada iskender yemelisin kesinlikle gezilecek yerleri ise Heykel, Kozahan, Kapalı Çarşı, Tophane ve Tophanenin oradaki surlar, Ulucami, Cumalıkızık, teleferikle Uludağ'a çıkabilirsin bir sürü vardır daha da aklıma gelmiyor😊
00 YorumlaTürkiye de gezilecek çok yer var özellikle tarihi yerler
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Adana, Urfa ve Antep gibi şehirler mutlaka görülmeli hepsi lezzetli mutfağa sahippp
00 Yorumla - 1 yıl
Ülkemizin her yerinde bir sürü eşsiz lezzet ve yerler vardır ancak benim önerim kesinlikle kayseri yağlaması olur
00 Yorumla bursada heykele git tophaneyi ulucamiyi gez birde guzel bi iskender ye👊🏻
07 Yorumla- 1 yıl
Teleferik olduğunu duymuştum ilgimi en çok o çekmişti birde akarsu gibi bi yer varmış
- 1 yıl
Teşekkürler hayatım gelirsek eğerki gezeceğiz dediğin yerleri💗
- 1 yıl
türkiyenin her yeri gezilecek yerler çünkü her bir yer ayrı güzellikte.
00 Yorumla Muğla kesinlikle
Fethiye Bodrum Marmaris kesinlikle gidilmeli00 Yorumla- 1 yıl
tamam canım ben şimdi çıkıyorum eve doğru geçiyorum haberin ola seni seviyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Bütün şehirler gezilmeli ve o şehre özgü yemekleri yenmeli
00 Yorumla Bunun için bir internet sitesi vardı yemekler için onun dışında heryeri görülmeli bence
00 YorumlaHemen her şehir gezmeye değer bence. Beşeri ya da doğal güzellikler olsun her yer değer.
00 Yorumla- 1 yıl
Nasıl bı şey istiyorsun doğal tarihi plaj gece kulübü vs nedir aradığın
00 Yorumla - 1 yıl
Kültürel faaliyetlere müsait şehirler
034 Yorumla- 1 yıl
Tubik'im sadece kültürsel faaliyetler mi? 😊
- 1 yıl
Evet kertenkele
- 1 yıl
Ama olmaz ki Tubik'im
- 1 yıl
Ne olmalı caniko
- 1 yıl
Doğa sporları yapılabilmeli mesela
- 1 yıl
burada gezmekten bahsediyor evinde yap sporunu
- 1 yıl
Peki. Kültürel faaliyetlerden kastın ne mesela
- 1 yıl
Tarihi mekanlar falan işte
- 1 yıl
Hmmm merakın var mı tarihsel mekanlara
- 1 yıl
Kertenkele senin işin yok mu yaaaavv bak benim koca mahpusta çıkarsa kurşuna dizer he
- 1 yıl
canım 😒 hadi defol
- 1 yıl
Sıkıntı oluyorsa stalku bırakayım
- 1 yıl
Ne kadar kabasın
- 1 yıl
Profil fotoğrafını görüp hoşlanmıştım senden
- 1 yıl
Güzel kızsın
- 1 yıl
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- 1 yıl
Kaba mıyım? Sen bi yazdıklarına baksana.
- 1 yıl
Ayrıca agresifsin şimdi anladım
- 1 yıl
Sinirli ✍🏻
- 1 yıl
Hat safhada gergin
- 1 yıl
Olabilir
- 1 yıl
Olmamalı
- 1 yıl
Sıkıldım senden
- 1 yıl
Hep ters hep ters. Buna can mı dayanır
- 1 yıl
Çokta tın 🛎️
- 1 yıl
Zil emojisi de mi koydun😅
- 1 yıl
Hee koyduk noldu
- 1 yıl
Hee mi?
- 1 yıl
Hee
- 1 yıl
Gebeyim doğa sporları pek işime yaramayacaktır teşekkürler yine de 💗
- 1 yıl
Aaa kac aylık
- 1 yıl
3 haftalık daha
- 1 yıl
Öyle hemen belli oluyor mu 3 haftada
- 1 yıl
Doktorum öyle demişti
- 1 yıl
Zonguldakın her yerini gezmek hayalim
10 Yorumla - 1 yıl
Diyarbakır başta ciğer olmak üzere hersey
10 Yorumla - 1 yıl
Karadeniz derim ege kiyilri falan
00 Yorumla - 1 yıl
Gaziantep birinci sırayı alır.
00 Yorumla Sivas ve sivasta köfte
00 Yorumla- 1 yıl
Her yerde her şeyi yemeli.
00 Yorumla - 1 yıl
Bütün şehirler gezmeli
00 Yorumla Karaburun gizli cennetim
00 YorumlaAntalya'da teleferiğe binme de. Dikkat et.
04 Yorumla- 1 yıl
Niye tehlikeli mi kopuyor mu demirleri falan
- 1 yıl
@alya_guclu5656 haberleri duymadin mi
- 1 yıl
Bugün gördüm Allah ailesine sabır dayanma gücü versin ölmüş galiba 🤲🙁
- 1 yıl
@alya_guclu5656
Kazada Memiş Enes Gümüş (54) hayatını kaybetti. 17 kişi ise yaralandı. Sistemin durması nedeniyle havada asılı kalan 24 kabindeki 174 kişi yaklaşık 22,5 saat süren çalışmaların sonunda kurtarıldı.
- 1 yıl
İzmirde boyoz kumru yenilmeli
00 Yorumla - 1 yıl
Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'yu mutlaka gör
00 Yorumla - 1 yıl
Hadi kalk gidelim. Bende yoldaş arıyorum kendime
00 Yorumla - 1 yıl
İzmir, İstanbul, Karadeniz Bölgesi
00 Yorumla - 1 yıl
İstanbul mutlaka gezilmeli
00 Yorumla - 1 yıl
Karadeniz turu veya doğu expres