ablamız çektiğim güzelim manzaranın içine ediyor orada olup ama olsun :d

ablamız çektiğim güzelim manzaranın içine ediyor orada olup ama olsun :d

Tek başıma doğada trekking yapıyorum veya doğada hiç bir inanın giremeyeceği yerleri keşfedip, drone ile çekim yapıp paylaşıyorum, tek başına vakit geçirmeli insan bu sayede kendini daha iyi tanıyor, bazen tek olmalı insan kendini dinlemeli, tek başına geçirmiş olduğun zaman içerisinde bazen mantık gelir yanına bunu yap, şunu yapma der istişare edersin mantığınla ve ya geri dönerken neşem yerine gelir, ya da neieliyken hüzün sana gelir, başını yastığa koyduğun an tüm gün içerisinde yapmış olduğun tüm düşünceler geliverir aklıma düşünür durur, uykun gelmez yanına sen düşüncenle birlikteyken rahatsız etmek istemez ya da düşünmeden uyursun.
Geçen sene tek başıma gittim çok eğlendim gerçekten aşırı iyidi ama sadece 4 gün. 4 gün sonra eski sevgilim olacak kişi geldi tatilimi zehir etti bana. Bir daha hep tek başıma gidicem erkek arkadaşım olursa asla götürmüycem 😂
Cevap
57Cevap
Tek başına tatile gitmek bana pek keyif vermez çünkü tatilin amacı zaten sevdiklerine vakit geçirmek eğlenmek. ama tek olunca canım sıkılıyor zaten evde de takılıyorum ya da tatile çıkmadan yakın çevrem de de gezip eğlenirim. ama uzun yola gideceksem biri olmalı ya da arkadaşlar.
Ben tatili kafa dinlemek olarak görüyorum dostum :) elbette aşırı eğlence için arkadaş ortamı gibisi kesinlikle yok :)
Bence de dostum hem eğlenirken hem de dinlenir insan :)
Tek başına deniz tatili harika bir sey
3 kez yaptim
Kücük bir canta bir kac kiyafet hadi ben 4 günlüğüne yokum ✈️
Sabah istediğin saatte kalkarsın
İster kahvaltıya git ister gitme
Bikini 👙 giy gözlüğünü 👓 tak kitabını 📖 al tingir mingir denize gir güneşlen yat kalk
Karışan yok
Kafa dinleme icin süper
Ama şehir tatili tek basina olmaz… denemedim ama sıkıcı olacagini sanıyorum…
Tatil dahil tek başıma yaptığım etkinliklerden de gayet keyif alıyorum. Mesela hiç bilmediğim bir şehre gidip, birkaç gece konaklayıp tek başıma kafama göre oraları keşfetmek. Tabi ki arkadaş ya da aile ile yapılan tatiller de ayrı güzel oluyor
İnanılmaz keyif verir, tek başına bir şeyler yapmaktan daha güzel ne olabilir? Bir de tek tatile çıkma şansımız varsa off diyorum. Herkesten uzaksın, teksin ve seni orada kimse tanımıyor. Nerden bakarsan bak harika bir olay.
Kafamın uyuştuğu birisi olursa giderim ama sırf birisiyle gitmek için gitmem. Ben yönetilmekten hoşlanmıyorum, o an ne yapmak istiyorsam onu yapmalıyım. Bir başkasının isteğini o an gerçekleştirmek bana zulüm geliyor. Tek gitsem daha mutlu olurum.
Evet kesinlikle verir. Zaten oldum olası yalnızlıktan keyif almayı bilen biriyim ben ve kendi konfor alanıma oldukça düşkünüm. Bu nedenle tamamen kafama göre takılmak ve dinlenmek gibisi olamaz. Zira deneyimledim bunu ve oldukça keyif aldım.
Bende öyle düşünüyorum tek gerçekten daha farklı keyif veriyor.
Kafa dinlemek için tek başıma tatil hayal ediyorum bu yaz İzmir veya Balıkesir'de hayallerimdeki gibi bir tatil istiyorum gündüz plajda aksam sahil kenarında elimde kahvem müzik sesiyle herseyi unutmak
Teşekkür ederim inşallah.
evet verir ama ailemle aynı evde yaşarken asla keyif vermez çünkü akşam benimle kavga ediyorlar sıkıldım artık.
şu an bile araba bekliyorum annem bana laf yapıyor arayıp.
gezmek bile suç
işte ben çıkamıyorum, bir yere gidiyorum arkadaşlarımla ağzıma s1cyrlar hala kalkmadı mesela araba yine kavga edicekler benimle.
ayriyetten para mı yok çalış diyorlsr ama çalışmama izin vermiyorlar onuda geçtim bir arkadasimda kalmak istiyorum kocan olsun kalırsın en basitide etek mi giyceksin kocan olsun izin verirse giyersin diye baskı yapılıyor
En sevdiğim şey tek başıma takılmak hele bir de tatilse ah ah! , şu an istediğim tek şey yalnızlık ama bir yandan da istemiyorum 😅İyi tatiller ve resim gayet iyi;manzara doğal
Aynen bende böyleyim işte :D
Beni şuraya ışınlasınlar ya.. 😅 İyi tatiller..
En iyi arkadaşlarım yanımda olmadan huzursuz olurum.. Onlar yanımda olsunlar huzur ve keyif muhteşem olur..
Rica ederim.. 😊
Hayır cano ben yalnız tatil sevmem. Kendimle bol bol zaman geçiriyorum zaten. Bana harika gelecek insan isterim
Hayır tek başıma eğlenemem sıkılırım tek yanımda eğlenceli, sevdiğim birisi olmalı mutlaka.
İyi tatiller ve iyi eğlenceler🌸🌸
Rica ederimm 😇
Kafa dinlemek kendinle baş başa kalmak için süper bi fikir ama bi yerden sonra sıkar diye düşünüyorum 😄
Gitmişliğim var ama arkadaşlarımla gitmek çok daha keyifli oluyor
İyi tatiller bu aradaaaa🪻 çiçekler.. 🥹
Herşeyi yanlış yapmayı severim ancak tatili yalnız yapmayı sevmiyorum. Şimdi o güzel manzarada olmak vardı iyi tatiller
Bi gün tek başıma her şey dahil güzel bi otele gidip konaklamak istiyorum eminim keyifli olur. Zaten yalnız yaşıyorum normalde de
Gitmedim hiç ama şu aralar o kadar ihtiyacım var ki buna... Sanırım beni tüm dertlerimden arındıracak böyle bir tatile ihtiyacım var djdjdjdk
Katılıyorum
Eğlenmek içinse tek tercih etmem ama sakinliğe ihtiyacım varsa tek başıma keyif verici olabilir iyi tatiller 😊
Çok iyiii 👍🏼
Yani yarı yarıya olabilir eger kafa dinlemeye gidiyorumsa keyif verir yok gezmek eğlenceyse isteğim ozaman yanımda birisinin olması daha iyidir😃
Bencede en iyisini yapmişsin😃
Güvenilir olması bir numaralı kriterim. Yoksa YouTube seyahat videoları izlerim evimde otururum yine de.
Yeter ki gezmek olsun tek başıma da giderim. Yalnız başıma takılan biriyim çoğunlukla o yüzden giderdim aklımda var zaten öyle şeyler.
Aynı abla fotoğrafı çekilip bir siteye konduğunu bilse seni parçalayabilirdi 😂 yalnız hiçbir şey keyifli değil ki tatil keyifli olsun.
Diğmi sen de haklısın 😂
Hiç gitmedim. Ancak hoşuma gider diye düşünüyorum her zaman olmasa da. Yalnız başına takılabilen biriyim.
Tek sevmem ya ben. Mutlulugumu paylaşmak isterim yakınlarımla o yüzden onlarla giderdim ben
Verir bence hiç tek gidemedim 😂
İyi bayramlar 🍬
Hiç önemli değil ☺🎈🎈🎈
Yanıma çok birini arayan biri değilim. Zevk verir.
Güzel
Evet verir. Geçen sene tek başıma Antalya ya gitmiştim çok iyiydi
O an ki ruh halime bağlı haftalarca yalnız kalmayı isteyebilirim. Burası neresi?
Tek başıma da inanılmaz gezer eğlenirim ama yanımda kafa dengi birisi olmasını daha çok isterim
Ayy ne güzel o çiçekler öyle🤗 adını unuttum dilimin ucunda. İyi gezmeler, iyi keyifler🌸
Hayır çiçeklerin adı djhdfh
Rica ederim 💅🏻
Evet. Tek başıma vakit geçirmeyi seviyorum
İyi tatiller 🙃
Evet arada güzel olur. Özellikle tarihi mekanları kendi başıma gezmek isterim.
Hayırlısı bakalım dostum görücez.
Tek başıma gitmek istemezdim. Yanımda birisi olursa daha iyi olur.
Her insanın zevki farklı diyelim. Güzel ve eğlenceli bir tatil geçirmeni dilerim.
Rica ederim. Tadını çıkar. Yeni yerler keşfet. Özellikle bir yere gidersem mutlaka tarihi alanlara uğruyorum. Oldukça zevkli oluyor.
Tatilin amacına göre değişir ama her türlü zaten keyif için
Sıkıcı olurdu pek keyif alacağımı sanmıyorum, foto çok güzel bu arada 💫
Yok ya ben sevmiyorum yanımda sevdiğim biri olmalı
O abla ve çocuğu kaldırıp atasım geldi ama bence tatil kafa dengi bir arkadaş ile tadı çıkar
Hmm belli baya yoğun bir sokak ama fotoğraf harika olmuş 😇
Rica ederim
Eğer sürekli gezerek geçiriyorsanız keyifli.
Bir yere takılı kalırsanız tad alamıyorsunuz.
Özellikle konaklamıyı çadırda yapmanızı tavsiye ederim.
Tek başına gitsemde tek başına hiçbirşeyden keyif alamıyorum illaki birileriyle tanışır arkadaş olurdum.
Yalnızlığı severim ama tatil olunca tek başıma keyif almıyorum.
tek başıma yaşamak keyif veriyor sadece tatil mi
Bu ara hiç hayır demezdim dinlenmeye doymak benimde hakkım
kadının g*tünü çekmişsin manzaraya ediyor diyorsun gitmesini bekleseydin
Tek gitmek keyifli olsa da eğlenceli olmaz o kesin. Yine de denemek isterdim.
En son İtalya da tek başıma tatildeydim. Hayatımın en huzurlu günleriydi
Evet keyif verir
Kendimle iyi zaman geçirebiliyorum
Hayır. İki üç kız arkadaşımla birlikte çok eğlenirdik.
Çoooook isterim ama gidemem özgürsek o kadar da değil 🤣🤣🤣
Genelde yanlız ya da ailemle gittim. Hepsinin yeri ayrı
Yanımda arkadaşım falan olsa daha keyifli olur benim için.
Hayır vermez. Alışverişe bile gitmek için arkadaş arıyorum kaç gündür
Bana keyif vermez, arkadaş grubu ya da sevgili ile olabilir.
Biriyle beraber gitmek daha iyi gibi sanki , daha tek gidecek olgunluğa erişmedim 😀
İlk başta keyif verici gelebilir sonra birine ihtiyaç duyabilirim.
Tatil tabiki biri olsa daha keyifli sinemaya gitmekte mesela benim için biriyle gidilmesi gerekenlerden. Ama tatil yapmak isteyip kimsede olmayınca mecbur tekte gidilebilir😄
Tek başına değilde kardeşimle tatile gitmeyi, gezip dolaşmayı seviyorum. Bin tane arkadaşa bedel :))
Açıkçası biriyle gezmekten çok tek başıma eğlenmek daha çok hoşuma gidiyor. Tabii bu duruma istisna olan bir arkadaş grubum var, onlarla gezmeyi tek başıma gezmeyi gibi çok seviyorum ama onun yeri çok farklı.
Hiç tatile gitmedim ama gitmek isterdim tek başıma da olsa
Başkasına ait fotoğraf çekip yayınlayıp, dalga geçmeniz hiç hoş olmamış. İnsanlar sokakta yürümesin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?