Tatil sezonu başlıyor. 🏖️
Tatilde tek başına turlara katılır mısın? Herkes turda birileriyle giderken, tek gitmek abes midir? 🙄
Tatilde tek başına turlara katılır mısın? Herkes turda birileriyle giderken, tek gitmek abes midir? 🙄

Ben katılmazdım tek başına güzel olmuyor çünkü. yanında sevgili veya arkadaş varken daha güzel ve eğlenceli geçer. illa tatil yapacaksam da zaten bildiğim yerlere giderdim tek başıma. kısa sürerdi tatilim.
Benim canım sıkılır ya tek gidemem 😂 Zaten 2 aylık plan yaptım umarım bozulmaz. Sırayla Kocaeli, İzmir, Bursa, Balıkesir, Antalya, Çanakkale ve Mardin'e gideceğim 😂 Mardin ne alaka diye hiç sorma 😂😂
Cevap
11Cevap
Bugüne kadar katıldığım turlara hep yalnız gittim. Birileri olsun istedim ama kimse çıkmadı.
Katılımda çoğunlukla evli çiftler oluyor ve onların da ezici çoğunluğu yaşlı insanlardan oluşuyor. Nadiren de genç birkaç kişi oluyor ve evet yalnız olmak sıkıcı oluyor.
Haydi gidelim senle hem güler hem gezeriz 😂😂 iki deli hahaha
Çabuk çabuk jshdjshd
Bende var boş ver jabfjs
Hemde çok eğlenceli olur, belki yeni birilerini bile tanırım neden olmasın ki
Katılmam sıkılırım bu pazar mesela tura katılacak 5 kişiyi daha ikna ettim
Kapadokya
Evet yarın yola çıkacaz öteki gün dönecez
Tek başıma hiç tatile gitmedim. Tek başıma tatil turuna katılmazdım sanırım.
İlla yanımda birisi ya da birileri olsun diye düşünmem, tek başıma da katılabilirim..
Bence değil. Turla yine biriyle tanışırsın ne bileyim bir gruba dahil olursun. Tursuz tek başına çok sıkıcı olabilir.
Evet, güzel olur. AA ama tatil turunda iyi yürekli ile denk gelirsem doğum gününü de kutlardım parti şeklinde 😊
Nadiren de olsa tek başına katılabilir insan. Sonuçta kafa dinlemek için gidiyoruz, insan dinlemek için değil 😊
Tek başıma bir kaç gün bir yerlere kaçtım ama tura katılmak başka olay. Ben daha sakin şekilde tatili seven biriyim. Keyifli geceler..
3 yıldır tek gezerim. Keyifl. He sevgili ya da eş olsa daha iyi olabilir belki ama onunda zamanı gelir
niye katılmayayım ki hayatta çift olmaktan daha önemli şeyler var.
Karadeniz turuna gideceğim ben de tek başıma bakalım nasıl olacak
tek başına tatile çıkmak sıkıcıdır. bence enaz 4 kişi olmak gerekir.
Katılırım Ama muhtemelen tek başıma devam etmem yine yeni bir arkadaş katılırdı bana jdjd
Ben tek gitmem. Yanımda illa bir bayan olacak.
Evet pazartesi veya arife günü uzun zaman olmayacağım kafam cok dolu iyi gelir inşallah
Tek giderim yolda buluruz kafa dengi elbet 😂 bulamasam da sıkıntı tinne.
Tek başına katılırım elbette
Ben tek başıma yapmak istiyorum da her şeyi işte babam izin vermiyor illa dadı gibi birisi olacak yanımda😔😅
Tek Katılıp çift oluruz belkii 😂🤭🤭
Katılırım ama turdan ayrı takılırım ajdjwu
Katılırım Neden olmasın
Tek giderim ama tek dönmem :)
Neden, olmassın
Tek de gidebilirim. Ortam öyle gelişmişse
tek gitmem senle giderim ama
Evet cok gzl
Sıkıcı olur
katılırdım
Katılırım.
Giderim nolcak