Tatil & Seyahat Nabiyosunuz istanbullular😍😘🥒🍆? Amniyon___Sivisi Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kadıköy'de otelde alkol sohbet müzik yemek her yol var bizde Güncellemeler+1 yıl Bu beni doyuramadi yokmu sert erkegim yiğidim be Nabiyosunuz istanbullular😍😘🥒🍆? Cevapla Otel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Sigara içiyorum 0 0 Yorumla
EskiLamba Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Efendim ne demeye çalıştığınızı çok anlamadık. Elinizdeki içkiyi bırakır mısınız, anlaşılmıyor. 0 0 Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl hic sevmem böyle ortamlari 1 7 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Bende hic sevmiyorum evde got buyutuo milleti elestirenleri Yorumla Sedefffe +1 yıl gel beraber buyutelim Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Ben seninle aynı ortama girermiyim kizim Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Sen kimsin ben niye senin ayağın geliyorum cesaretin varsa sen gel 😘 Yorumla Sedefffe +1 yıl sizin kokoşmuş ortamlarinizi napayim ben Allah askina Paris eyfel yaninda kafeteryada keyif surerim iydirr Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Viski kalite işi sen anlamazsın anca izlersin Yorumla Sedefffe +1 yıl Ne anlatiyon ya Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu seni alakadar etmez 0 2 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Ay senle takılan var mı acaba konuşma tarzına bak Yorumla ft06yl +1 yıl Edepsizce konuşmadım. Hakaret etmedim. Ne var konuşmamda? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sigara içiyorum
Efendim ne demeye çalıştığınızı çok anlamadık. Elinizdeki içkiyi bırakır mısınız, anlaşılmıyor.
hic sevmem böyle ortamlari
Bende hic sevmiyorum evde got buyutuo milleti elestirenleri
gel beraber buyutelim
Ben seninle aynı ortama girermiyim kizim
Sen kimsin ben niye senin ayağın geliyorum cesaretin varsa sen gel 😘
sizin kokoşmuş ortamlarinizi napayim ben Allah askina
Paris eyfel yaninda kafeteryada keyif surerim iydirr
Viski kalite işi sen anlamazsın anca izlersin
Ne anlatiyon ya
Bu seni alakadar etmez
Ay senle takılan var mı acaba konuşma tarzına bak
Edepsizce konuşmadım. Hakaret etmedim. Ne var konuşmamda?
soguk kahvemi iciyorum
Çay içiyorum☕
Spora gitfem
Kimeee