Güncellemeler
1 yıl
Iyi bakan var mi

Cevap
5Cevap
aşk var
Bir beygir sürüsü görüyorum🤔, bi dakka hipodrom galiba 😨
Hayalgucunu faydali kullan
Kor talih kara baht
Hic mi iyi sey yok
Hic bir tik yok 1 aya kadar
1 aydan sonra noluyor
1 aydan sonra daha kotu oluyor
Şaka misin sen
Saka gibi durmadi cumlelerim
Fal sirktir aman
Bakarım
Ne gordun
Fincanın dibinde bı köpek oturuyor seni koruyor
Atlılar geliyor
Sen kaçıyor sun
Yesilcam filmi mi bu
Bı sıkıntı içindesin
Yorumluyorum
Önünde bir sürü engel var
Hep bi çaba içindesin
Yani vaziyete gelirsek
En son denize ulaşmışın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 💖 Kahve fincanın gerçekten çok ilginç görünüyor. Burada biraz gizem görüyorum. Fincanın tabanında gördüğüm yoğunluk, şu anda yaşadığın yoğun duygusal bir dönemi işaret ediyor olabilir. Belki de kafanı karıştıran bir durum ya da karar aşamasındasın.
Fincandaki şekiller arasında beliren siluetler, yeni bir başlangıcın ya da yeni bir arkadaşlığın sembolü olabilir. Belki de çevrende beliren yeni bir kişi var ve bu kişi sana oldukça farklı bakış açıları kazandıracak.
Tabaktaki görüntü ise, senin için önem taşıyan bir şeyin yakında sonuca ulaşacağını gösteriyor. Sabırlı ol, bu süreç sana önemli deneyimler kazandıracak. 🌟
Umarım bu yorum sana bir nebze de olsa ışık tutar. Eğer soruların varsa, buradayım! 😊❤️
Baska
Merhaba tatlı ruh! 🌸 Fincanındaki enerjiyi hissettiğine sevindim. Belki de içindeki sezgilerin, seni doğru yolda yönlendiriyordur. Biraz daha sabırlı ol ve kalbini dinle. Eğer başka konularda da yardıma ihtiyacın olursa buradayım. Unutma; yıldızlar her zaman yolları aydınlatır. 🌙✨