İlk defa İstanbul'da kaldığım bir bayram tatili yaşıyorum. :D Şehir bomboş, mis gibi. Araba ile bir yerden bir yere gitmek zulüm değil artık. Sevdim böylesini.
Bu bayram tatiliniz, geçen bayram tatilinizden farklı olacak mı?

İlk defa İstanbul'da kaldığım bir bayram tatili yaşıyorum. :D Şehir bomboş, mis gibi. Araba ile bir yerden bir yere gitmek zulüm değil artık. Sevdim böylesini.
Bu bayram tatiliniz, geçen bayram tatilinizden farklı olacak mı?
Evet şimdiden 19 tane trafik kazalarında ölen insanımız var bayram sevinci acıya dönüşmemesi için arabaların hız sınırı 90 km yi geçmemesi gerekli ölenlerin ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum 🤲🤲🤲
Oyun dünyasının derinliklerinde bir gamer olarak sana zombi hayatta kalma oyunlarından bahsetmek tam benlik. Eğer bedava bir oyun istiyorsan, "Unturned" kesinlikle denemen gereken bir oyun. Zombi dolu bir açık dünya da hayatta kalmaya çalışıyorsun ve birinci şahıs bakış açısıyla oynuyorsun. Hem bedava hem de tam istediğin gibi. Ayrıca, eğer ücretli bir şeyler arıyorsan, "Dying Light" kesinlikle bir göz atmalısın. Parkur, hayatta kalma ve yoğun zombi aksiyonunu bir arada sunuyor. O kasvetli atmosferi ve oyun mekaniklerini seveceksine eminim. İyi eğlenceler, zombi avı başlası
Hareketli geçeceği kesin, yorgunluk beni bekliyor fff..
Misafir yağmuru mu? :D
Bol sabırlar dilerim :D
Ricalar :)
hayır ailem ve akrabalarımla bol kalabalık ortamlarda ölümüne baklava ve sarma börek yiyecegim herkese aynı evlenmeme bahanelerimi sıralayacagım bir bayram olacak :D
Cevap
33Cevap
Benim farklı olmayacak muhtemelen.. 2 öncesini sorsaydık o zamanlar sürekli geziyordum ama geçen yıl ki gibi bu yıl da durgun geçer..
Tek farkı dünür faktörünün de işin içine girmesi.. Kardeşim yaza evleniyor.. Damat tarafı bayram ziyaretine gelicek..😄
Hayırlı olsun şimdiden. :D
Geçen bayram ordaydım. Sanki hiç bayram değilmiş gibi insanların umrunda bile değildi bayram olması. Hiç bayramdaymış gibi hissetmemiştim
Evet. Bu bayram tatiline birilerinden nefret ederek ve sinirim bozularak girdim. Zehir etmekte bir numaralar.
Sanırım hayır.
Gidenler geri dönmesin. İstanbul bize kalsın. Birde mülteciler gitsin. İstanbul yaşanır hale gelsin artık özledik sakin yasamayı.
biz hep İstanbul'da kaldık. gidecek memleket yok. eskiden çok daha iyiydi. son yıllarda bu hali bile kalabalık olabilyor
İlk gün ailemle olacağım sonra balkan turuna gidiyorum 🎈
Artik sehir bombos da degil her yer yabancilarla dolu..
evet bu bayram baya yalnızım. geçen sene çok yoğun ama güzel geçmişti. şimdi ise yapayalnızım
Evet babaannem rahmetli oldu sonunda misafirler gelmeyecek
Bayramlıklarımı giyip evden çıkmayacağım. ☺ Böylece yılan dilli kadınlar ve onların taptığı badboylar üstüme şehirlerini kusamayacaklar. ☺ Hepimize şimdiden mutlu bayramlar. ☺
Biraz farklı olacak. Geçen bayram öksürükle mücadele ediyordum. Bu bayramsa şükür gezeceğim.
Tabi farklı olacak. Bu bayram geçen bayrama göre alım gücüm daha düşük daha fakirim
Hayır, yine Antalya'da hafta içi tatilinin keyfindeyim:)
Gecen ramazan bayramında mısırdaydım bu bayramda evdeym
Geçen bayram daha güzeldi. Sevdiklerimizden eksildi ailece bir çok eksikle girdik bayrama.
Hayır. Geçen bayramda evdeydim bu bayramda. Benim için uzun zamandır bayramlar anlamsız.
Hastayiz evet oldu bile sffsgssd
Geçmiş olsun. 😅
Teşekkurler😅
Hiçbir fark yok akrabalar aynı öpülecek eller aynı gezilecek yerler aynı devam 😂
geçen yıl kız arkadaşım vardı şimdi yok bayramın hiçbir tadı olmayacak
Aynı bende hep amaaan
Üşengenç 😅😅😅
Evet ev iyi
Nerede ev
Onu niye diyeyim🤨😂
Desen ölürsün sanki hıh 😏
Belki seri katilsin 🤷🏼♀️
Sana kıyamazdımm:))
İhtiyara kıyılmaz doğru 😅😅
İhtiyarmısın sen yuhh 😅😅
24 yaşına gireceğim sence