Diğer Bayramınız bayram gibi geçiyor mu? daktırmaktırr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Normal günden tek farkı daha çok yatıyor olmam sanırım. Ailem akraba ziyaretine gidiyor ben evde yatıyorum dhjdkdjdnxEveett akraba sevmiyorum. Bayramınız bayram gibi geçiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. Bir farkı yok 0 0 Yorumla
Aykar6 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sıkıcı geçiyor. Heryer kapalı sokaklar bomboş. Senin? 1 2 Yorumla daktırmaktırr 1 yıl Aynı ya Yorumla Aykar6 1 yıl Bizim burası küçük bi şehir ve şehirde olanlarda hep köylerindeler. Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bayram tadı eskisi gibi gelmiyor bayrama ben sadece tatil gözüyle bakıyorum 1 0 Yorumla
dreamprent Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Dün yoğundu bugün sakin. Evdeyim yatarak geçiriyorum. 1 0 Yorumla
Fibonacci00 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 83% 1 yıl Çok yoğun geçiyor. Akrabalar akın akın geliyorlar. 😀 1 0 Yorumla
sakızkabugu Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Gayet sakin ve tembellikle geçiyor. Memnunum halimden 1 0 Yorumla
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Kurbanı kesip dağıttığım için bayram anlamını buldu ama memleketten uzak olunca bir şeyler eksik kalıyor. 0 0 Yorumla
Skymoon6774 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bayram gibi baslamadi. Bayram gibi bitmeyecek gibi görünüyor. 0 0 Yorumla
Farukömer7 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bakk gelenin gidenin kaç kişi olduğunu saymayı biraktim artik 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Diğer konusunda 631 cevap paylaştı. İlk defa kafa dinliyorum evde 1 3 Yorumla daktırmaktırr 1 yıl Aynen öylee Yorumla Professore 1 yıl Sende mi tek takılıyon Yorumla daktırmaktırr 1 yıl Bayram ziyaretine gitti annemler gece ancak dönerler evde kafa dinliyoruum Yorumla
garipbirisiya Takip Et Xper 2 Yaş: 49 1 yıl bu zamanda bayram bayram gibi gecebilir mi ekonomi yabancilar pahalilik alim gucu 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Bayram kim 1 1 Yorumla daktırmaktırr 1 yıl Yok bir şey uyu sen Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Güzel ya İzmir’e geldim bende özlemişim 😇 0 2 Yorumla daktırmaktırr 1 yıl Sen gittin ben geldim jdjdjdjdjdn Yorumla MrConfused 1 yıl Ah ah yazdım bunu 😂 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. yok be normal gün tatil işte :D 1 0 Yorumla
Güneşimikaybettimmm Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Eskisi kadar olmasa da geciyor 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yoo diğer günlerden hiç bir farkı yok. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hem de nasıl 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Bayram ilk gün öğlen ezanından sonra bitti 0 0 Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 497 cevap paylaştı. Çok sıkıcı 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet geçiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Bir farkı yok
Sıkıcı geçiyor. Heryer kapalı sokaklar bomboş. Senin?
Aynı ya
Bizim burası küçük bi şehir ve şehirde olanlarda hep köylerindeler.
Bayram tadı eskisi gibi gelmiyor bayrama ben sadece tatil gözüyle bakıyorum
Dün yoğundu bugün sakin. Evdeyim yatarak geçiriyorum.
Çok yoğun geçiyor. Akrabalar akın akın geliyorlar. 😀
Gayet sakin ve tembellikle geçiyor. Memnunum halimden
Kurbanı kesip dağıttığım için bayram anlamını buldu ama memleketten uzak olunca bir şeyler eksik kalıyor.
Bayram gibi baslamadi. Bayram gibi bitmeyecek gibi görünüyor.
Bakk gelenin gidenin kaç kişi olduğunu saymayı biraktim artik
İlk defa kafa dinliyorum evde
Aynen öylee
Sende mi tek takılıyon
Bayram ziyaretine gitti annemler gece ancak dönerler evde kafa dinliyoruum
bu zamanda bayram bayram gibi gecebilir mi ekonomi yabancilar pahalilik alim gucu
Bayram kim
Yok bir şey uyu sen
Güzel ya İzmir’e geldim bende özlemişim 😇
Sen gittin ben geldim jdjdjdjdjdn
Ah ah yazdım bunu 😂
Yok normal günden farkı
yok be normal gün tatil işte :D
Zehirlenene kadar güzeldi
Eskisi kadar olmasa da geciyor
Yoo diğer günlerden hiç bir farkı yok.
Benim istediğim gibi geçiyor
Tatil yapıyorum bayramlık durum yok