Tatil & Seyahat Kimler 9 gün tatil yapıyor? lolly_gag Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Tatile gitmeden son iş günüm. Umarım herkes güzel bir tatil planı yapmıştır? Kimler 9 gün tatil yapıyor? Cevapla Tatil Soruları İş Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 654 cevap paylaştı. Biri benim ama gel gelelim bugün nasıl geçecek 😂😂 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl 9. gün evde olacağım tatil planım uymadı İstanbul'da gezilecek çok yer var gider gezerim her yeri rahat rahat 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 430 cevap paylaştı. Tatil olacak diye bugünün uzun bir gün olacağına eminim 😂 0 0 Yorumla
AstronotJuliettt Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Ay benim sigaramdan şu bayram bir geleydi özgürce sigara içmeyi özledim 🥴 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tatil? What is the tatil? Ben çalışıyorum yok tatil falan 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Bende 9 gun hayali ile sevinirken 4 gun nobet kitlemisler az once ogrendim😔 0 0 Yorumla
tugcedemiryol Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Ben de tüm işleri sikistirdim 4 tane ameliyatim var bugün yarın dan itibaren tatil mis gibi olacak 0 0 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Benimki sınırsız bugün istifa ediyorum 0 3 Yorumla lolly_gag +1 yıl hayırdır Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl İş yükü fazla yüklüyorlar o yüzden, çok iş az maaş Yorumla lolly_gag +1 yıl klasik TC Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Benimde son mesai günüm 9 gün tatil başlasınn 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 661 cevap paylaştı. Bu ülkede 10 kişiden 2 si 9 gün tatil yapıyor 0 0 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Ailemle olacağım inşallah memlekete geldim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sağlıkçıyız nerde 9 gün 0 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl Ay çok üzülüyorum bu duruma ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzülme Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 610 cevap paylaştı. Ramazan la pek alakan yok galiba 0 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl evet ilaç kullanıyorum Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Öğretmen misin 🙄 0 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl HAYIR MÜHENDİSİM Cevap sahibi +1 yıl Hımm anladım 🤗 Bu arada popișin çok güzel 🤭 🙊 🙃
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. 9 gun evde olacağım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Biri benim ama gel gelelim bugün nasıl geçecek 😂😂
9. gün evde olacağım tatil planım uymadı İstanbul'da gezilecek çok yer var gider gezerim her yeri rahat rahat
Tatil olacak diye bugünün uzun bir gün olacağına eminim 😂
Ay benim sigaramdan şu bayram bir geleydi özgürce sigara içmeyi özledim 🥴
Tatil? What is the tatil? Ben çalışıyorum yok tatil falan
Bende 9 gun hayali ile sevinirken 4 gun nobet kitlemisler az once ogrendim😔
Memurlar yapar yan gel yatan bankamatik memurları
Ben de tüm işleri sikistirdim 4 tane ameliyatim var bugün yarın dan itibaren tatil mis gibi olacak
Benimki sınırsız bugün istifa ediyorum
hayırdır
İş yükü fazla yüklüyorlar o yüzden, çok iş az maaş
klasik TC
Tatil başladı evet
Benimde son mesai günüm 9 gün tatil başlasınn
Bu ülkede 10 kişiden 2 si 9 gün tatil yapıyor
Ben yapıyorum köye gidecem
Ailemle olacağım inşallah memlekete geldim
Parası olan tatil yapar bide mühendis ler
Sağlıkçıyız nerde 9 gün
Ay çok üzülüyorum bu duruma ya