Her sene memurlara 9 gün tatil imkanı sağlanırken özel sektör çalışanlarına bu imkan verilmiyor. Kamu çalışanları linç yapmasın ama bence adaletsiz bir uygulama. Ya herkese olsun, ya kimseye olmasın.

Her sene memurlara 9 gün tatil imkanı sağlanırken özel sektör çalışanlarına bu imkan verilmiyor. Kamu çalışanları linç yapmasın ama bence adaletsiz bir uygulama. Ya herkese olsun, ya kimseye olmasın.

Bence 9 gün tatil olmamalı bayram 3 gün 3 gün tatil olmalı özel sektör 9 gün tatil yapmıyor ayrımcılık oluyor 9 günlük bayram tatiline sıcak bakmıyorum
Ülkece hatamız ne biliyor musunuz? Bir kesime verilen inisiyatifi diğer bir kesim istiyor olmayacağını biliyor ve onlardan da o hakkın alınmasını istiyor. Onun yerine hak talep edin insanlara verilen hakkın önüne geçmeyin ki memurlar da özel sektörün yanında dursun. Ancak birbirinize düşman olursunuz böyle.
Yani verilen bir hak var uzunluğunu kısalığını bırakıp özel sektör için ses olmak hala en mantıklısı gibi geliyor bana ve bu süreçte çatışmamak.
🙏🙏 anlaşıldığıma sevindim teşekkür ederim iyi akşamlar 🌸😊
Açıkçası formalite gibi. Sağlıkçılar dışında faydalanan memur yok ki 😅
Öğretmenlerin zaten tatiline denk geliyor genelde
Polislerde izin yok
Sağlıkçılar ve diğer kurumlar var. Diğer kurumlardaki memur sayısı çok değil zaten
Bu arada özel sektörde izin verirse problem olur. Ekonomi malûm
Memura bu izni verme sebebi de ekonomik, turizm
Perşembe cuma tatil olmazsa bayramdan hemen sonra görevine geçecek memur. Tatil olduğu için bayramdsn sonra 4 gün rahat memur. Bayramın son gününü de dahil edip 5 gün takılıyor. Mevcut durumda bu bile ekonomi için büyük şart
Cevap
3Cevap
İyi de özel sektörün bunu yapması patronlara bağlı. Devlet bu konuda nasıl bir müdahalede bulunabilir ki?
Adaletsiz olduğunu düşünüyorum bende.
Bence gerek yoktu ama yaptılar sektörü canlı tutmak için galiba
Turizm sektörü aslında epey canlı
Adaletsizlik var bence kamuya tatil diğer sektörler çalışıyor
Doğru
Havalar çok sıcak olsun bence :))
Gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?