Hazırlayacağım valiz ve çıkacağım yolun vermiş olduğu üşengeçlik..

Hazırlayacağım valiz ve çıkacağım yolun vermiş olduğu üşengeçlik..

Dillere destan uzun bir taşıt yolculuğum olmadı lakin en uzun yolculuğumu kendimle geçiriyorum, sanıyorum ki hiçbir yolculuk kendimle geçirdiğim yolculuğu aşmaz 🌿
Avusturya'da yaşıyorum, her yaz arabamla gidip geliyorum. Viyana'dayım ve buradan İstanbul 1.600km. Gümrüklerde beklediğimi ve verdiğim molayıda sayarsam eğer 17 18 saati geçebiliyor. Hatta gümrükler aşırı dolu olunca 20 saati geçiyor yolculuğum.
Cevap
20Cevap
9 saat sürmüştü
Kac saat bilmiyorum tam olarak ama 3 gun surmustu.
Otobüsle Ankara 'dan Şırnak'a 22 saatte gittim. Hâlâ yolda bile olabilirim. O neydi öyle..
Selamlar otobüs ya da araba ile fazla dayanamıyorum en fazla 2 saattir
Uçakla 8 saat.
18 saat bitmeyecek sanmıştım
14 saat 35 dk. Newyork.
12 🥲
Nağlet gelsin bi bitmedi
İstanbul'dan Mardin'e kadardı
1.5 gündü turkiyeye gitmek icin
Viyanadan çıkınca 17 18 saatte İstanbul'da oluyorum, buradan 1.600km. Macaristan, Sırbistan, Bulgaristan sırayla geçip TR giriyoruz. Gümrük yoğunluklarıda önemli tabi 20 saati geçtiğini biliyorum. Sana göre elbette daha yakınım, Fransa, Hollanda bu ülkeler çok daha uzak. Avusturya'da yaşayanlar olarak bu konuda daha şanslıyız. Almanyadakiler bölgesine göre değişiyor bizden 5 7 saat daha fazla yolculuk yapıyor.
Viyana'da yaşıyorum, buranın nüfusu 1 milyon. Bunun yaklaşık 300 bini Türk. En çok Türk nüfusu viyana'da, diğer şehirlerde de 700 bin civarı Türk var. Toplamda 1 milyon Türk Avusturya'da yaşıyor. Bu oran Fransa'da çok daha fazla, haliyle Fransa nüfusu Avsuturya'ya oranla çok yüksek. 9 milyon nüfuslu bir ülke Avusturya, bunun 1 milyonu Türk.
18 saat. Los Angeles'tı.
17 saat otobüs yolculuğu yapmıştım..
Başkale-İstanbul: 28 saat
24 saat
17 saat İzmir
22 saat
18 saat
15 saat
24 saatti ya🤦🏻
13 saat
24 saat sürdü
1 geceydi