Ya da yapmayı ister misiniz? Ben şu sıralar düşünüyorum...

Ya da yapmayı ister misiniz? Ben şu sıralar düşünüyorum...

Saroz körfezi Edirne / Enez kamp alanında yaptım muhteşem bir deneyim oldu bir hafta geçirdik orada doğayla iç içe kuş sesleri ile uyanıyorsun çeşmede bulaşık yıkıyorsun çok güzel bir komşuluk ilişkileri oluyor deniz yanı başında bütün ihtiyaçların mevcut çadır kampı deneyimi yasamadıysanız mutlaka bunu deneyimlemenizi tavsiye ederim 🙋 gittiğimiz yerin instigram sayfasını yazayım buraya belki incelemek istersiniz @dama_kamp _alani
tamam bakın fikir edinmiş olursunuz sayfanın üstünde numaraları da var arayadanilirsiniz hem kendi çadırınizla gidebiliyorsunuz çadırınız yoksa ordan temin edebiliyorsunuz araba park sorunu yok
🙋🙋🙋👍👍
Hayatımda yaptığım en iyi tatillerden biri olduğunu söyleyebilirim. Kesinlikle denemelisin Kuzey. Konfor alanının bozulmasından endişelenmeden, hayatında bir kere de olsa o zorluğun tadını almanı tavsiye ederim.
Bı tek ilkokuldayken yapmıştım 😥😥
Kalmalı olarak değil ama günübirlik çok yaptım. Gece kalmam için o bölgeyi iyi bilen birisiyle gitmem lazım.
Cevap
36Cevap
Yok dostum hiç yapmadım. ama bir gün düşünüyorum yapmayı
Yaparsın umarım brom çünkü gerçekten eğlenceli ruha çok iyi geliyor
Aynen öyle brom temiz hava kafa dinlemek gibisi yok, teşekkür ederim
Kamp yapmayı çok severim. Aynı benim gibi kamp yapmayı seven birkaç arkadaşım da olduğu için her sene olmasa da birkaç senede bi yapıyoruz.
Eğer otel konforunda kamp yapmak istiyorsan fethiye de birçok kamp alanı seçenekleri var. Her türlü konfor sağlanıyor. Biraz yalandan kamp gibi oluyor ama güvenli bir biçimde doğayla iç içe birkaç gün geçirmek için ideal.
İzmit kandıra, Artvin Şavşat , Bolu yedigöller de kamp gibi kamp yaparsın. Tuvalet vs var ama elektrik yok :)
Kamp yapamam ben zinhar. Konforlu değil ve tedirgin edici. Ancak lüks karavan falan olursa kıyı şeridinde tatil yapmak gibi bir hayalim var ajdjdkfkfkglglglg
Konfor yoksa biz de yoğuuz işte ajsjsjdkdkkdkdkfkf börtü böcek, tuvalet, banyo, ayrıca yatıp uyumak bile imkansız o ortamda ayyy düşünürken yoruldum
Bir de özel yat kiralayıp şöyle 10 gün akdeniz ege kıyılarında az keşfedilmiş koylarda tatil yapma hayalim var. Diğer özel jetimle kahvaltıya Prag'a
akşam yemeğine Paris'e gitme hayallerimden hiç söz etmeyeyim ajsjdkdkfkfkfkfkgk
Geçen yıl Kocaeli Kandıra Seyrek Plajında 3 gün 2 gece kamp yaptım. O günlerde Eskişehir 42, Kandıra 27 dereceydi. Hem şehir hayatından hem de şehrin aşırı sıcağından 3 günlüğüne kurtulmuştum.
İsterim ama ona bir firsatim olmadı ama yapcam
Henüz yapmadım ama istiyorum. İnsanın kendi ile kalıp, dinlenip, huzurlu hissedebileceği en güzel yerlerden.
Yapmak lazım zaten. Kaçmak lazım ara sıra, insan böyle yerlerde bulunup kendini dinledikçe iyileşiyor kesinlikle
Umarım yapabilirsin, yıllık izni fazlasıyla verimli kullanmış olur ve dinlenmiş bir şekilde dönersin. En güzeli
Rica ederim 🙂
İstanbul zaten son derece doğal yaşam alanı ayılar çakallar tilkiler maşallah bu doğal yaşamı hiçbir kamp alanında bulamam
Kamp insanı değilim ya. Çadır da yatsam ya sapıklar, ya katiller ya da vahşi hayvanlar gelir diye korkarım. Birde hijyensiz yaşayamam.
Uzun bir süre şehir dışında dağ evi sayılacak bir yerde kaldım imkanım olsa üç dakika düşünmem oraya yerleşirdim
Evet canlı ve çok doğal bir manzarası var balkonun her mevsim ayrı güzellikte her mevsim farklı tonlarda renklilikte. Manzaranın en güzel tonları akşam güneşinde meydana çıkıyordu.
Böcekler beni korkutuyor 🥲 hiç yapmadım ama yapmak isterim. Ancak bana uygun bir şey olabileceğini düşünmüyorum
Evettt o kadar mükemmeldi ki anlatamam hatırlamak bile huzur veriyor. Aynı yere tekrar tekrar gidebilirim
Ama ama böceklerrrr? 🥹
Hiç yapmadım.. istedim mi? İstedim. Yapacak mıyım? Evet ama kim bilir ne zaman 😂
Ama kamp yapılacaksa deniz kenarında yapılsın öyle daha güzel oluyor
Ay yok kamp bana göre değil.. Kamp denilince aklıma direk çadır geliyor.. 😅 Bende çadır da hayatta kalamam.. 😄
Neymiş nedeni.. 😅 Karavan iyidir iyi.. 😅
Uykudayken kimbilir kimler gelir.. Börtü böcek olur başka bir şey olur.. 😅
Aynen o yüzden ben hiç almayayım.. 😂
Biraz daha güneş açsın ben kışın dağı sevmiyorum genelde ağustosta zevkli olur
Ben dağdaki güzmeyvelerini toplamayı tercih ediyorum ama baharda açan taze otlarla gözleme yapmakta zevkli çiğdemlerinde yeri ayrı yeterki havalar güzel olsun
Bak hele benim hatun gözleme dedi :))
@TantuniSultanSülüman canım bu ara çok istiyo ama köy evine kim gidip yapacak hjjk
Sen gider halledersin yahu
@TantuniSultanSülüman hangi güne sıkıştırayım
İlla araya kaynar bir gün :)20 21 22 Nisanda araya at ben bodrumdayim.:))
@TantuniSultanSülüman tamam deftere yazdım hjkl
Hayır ya yapmadım çadırda. Karavanda da sayılır mı : D
evet ama fark ettim ki ben otel kızıyım. ne öyle sinek böcekk kum toprak :D
Yapmadım ama şu sıra yapmayı çok istiyorum. En yakın zamanda nasip olur umarım.
Gurbete gidip çadırlarda yaşadık geçerli olur mu 🤣
Yağmurlu günlerde iş yoktu keyif yapardık 🤣
Güzeldi ama 😂
Evet hemde çok ama kötü tarafları da vardı tabi sabah saat 7 de tarlaya git sisli hava yerler ıslak ayaklarını hissetmiyorsun 😐
Yağmur yağınca iş olmuyordu bizde işe gelen dükkan taşıyan bir adamdan abur cubur alırdık keyif yapardık 😂
Abilerim çalışıyor ablamlar evlendi evde annemin babamın yanında bi tek ben kaldım inek aldık besliyoruz inşallah güzel olacak her şey 😊
Artık gurbet diye bir nağlet yok 😂
Gurbette arkadaş ortamı yapmak için çok güzel bir şey gerçekten 😂
Her tür insan var 😂
Annemi geride bırakmak dışında kötü bir şey yoktu aslında ama işte uzakta olduğu için arabada midesi çok bulanıyordu gelmezdi küçük kardeşimle beraber kalırlardı köyde döndüğümüzde ilk hafta çok sıkılıyorduk ya 😂
Gün batıyor 😂
Amin 🤗
Olabilir 🤗
Aşırı istediğim bir olay, bir gün yaparım inşallah.
Yapmadım.
İsterdim de çok konforsuz geliyor bana.
Yapmadim hic. Belki ilerde olabilir. Su an istedigim soylenemez.
Havalar ısınınca planlıyorum ihtiyacım var..
Umarım ya valla şu havalar izin verse iyi gelir birde közde kahve falan
🙏🎈
Havalar biraz daha topladimi kampa devam kampsiz olmaz
Şu Nisan ortasi bı gelsinde Mayıs'a girerken ilk kampı atarım sonrası gelir
Atik ailesi gibi konforlu bi kamp olcaksa neden olmasın.
Kamp yapmak nasip olmadı hiç.. Ama çok istediğim aktivitelerden biri..
Mevsimlik işçi gibi Max köyde amelelik yapmışızdır bağ zamanı sjsj
Yaptım acayip iyi geliyor tabiki kafa dengi bir arkadaşla mükemmel oluyor
Yanında güvende hissettiğim biriyle olabilir belki …. Tabii ayısıyla kuşuyla falan karşılaşmayacağımıza emin olduğumuz bir yerde 😀
Cok yaptim güzel oluyo isteyen varsa gelebilir gideriz
Trekking'den hoşlanıyorum cros'tan ve balıkçılıktan ama hiç sabaha kadar bir çadırın içinde yatmadım
Resimdeki kare şaka mı 😍 hiç kamp yapmadım ama resimdeki gibi olacaksa neden olmasın? 🤣😍
Ben kamp olayını sevmiyorum çok sıkıcı geliyo. Bana denizli güneşli yerler lazım
Kamp bana göre degil
Rahatima cok düskün biriyim
Oteli tercih ederim
İstemem böceği var kurdu var 😆benlik değil
Hep yapmak istemişimdir ama daha hiç yapamadım.
Evet çok güzel oluyor bi iki defa yaptım çok dinleniyor huzur veriyor insana bayılıyorum
Hayır yapmadım, hiç benlik bişey değil çünkü...
Çok kez yaptım. Güzel manzaralı bir yere kuluçlan
Şehir hayatı yaşamıyorum tatile İstanbul'a gittiğimizde insanlar çok agresif suratsız sinirli büyük ihtimal kalabalık bir şehir olduğu ve çok gürültülü olduğu için ama şunu söyleyeyim iyi ki orada yaşamıyorum
Ben ilk defa geçen sene kız kardeşimle kampa gittim evet kesinlikle eğlenceliydi ama konfor açısından bana göre değil Karavan felan olursa tekrar gitmeyi düşünebilirim..
Yinede keyif aldın peki kamptan
Aslen Adıyamanlı misin 🤔
Kamp yapma fırsatım olmadı ama isterim köye gitmekte sayılıyor mu şehir hayatından kaçmak olarak yazlık evimiz tam bir ormana bakıyor manzarası 😂
Bende düşünüyorum Gençlik kamplarına başvuracağım
Evet birçok kez yaptım.
Şehir hayatında uzakta yaşıyorum gerek duymuyorum
Kamp sayılmaz gece kalmadığım için
Kamp yapmadım. Sadece ormana pikniğe giderim
Bu yaz yapacağım kamp
Teşekkür ederim 🙂
Yapmadım ama yapmak isterim
Yapmalısın bir gün gerçekten keyifli
Karavanla isterim tabi ki
Kamp yapmak isterim yapmadım
Umarım
Yioo, şehir hayatını seviyorum.
Sen çık mağaralı sarı :D
orada kal hep :D
İnternetsiz ol sana ulaşamayalım :D
Yok, sevinirim senin adına :D
İstediğin dağda yaşamak ya :D
Yaptım. hayvanlarla iyi anlasiyom
Yapmadim, yapmak istemem
Aynen
Yapmadım ama çok isterim.
Umarım bir gün nasip olur🙂
Evet birkaç kere yaptım
Evet 2 gun kalmıştım
Yapmak istiyorum ama hiç yapmadım henüz...
Umarım 😊
Hiç yapmadım ama olsaydı hiç fena olmazdı
Bencede
sevgilimle yaptık evet
hiç kamp yapmadım ama yapmak isterim
umarım
Yaşadığım yer şehir hayatına uzak zaten 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?