AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Niye çalışmasın anlamadım? Daha çok arabistana gittiğini söylemek için konu açmışsın gibi.
Orası doğru bitık
👍
Karşilaştirmayi anlamadim internet var sonuçta neden açılmasın
Burayı onlyfans gibi düşünyordum çünkü bitık
İnternet fark etmez kiii ederse de vpn kulllanırsın
😂😂😂 vpn ile KS ye mi giriyorsun 😅
Oraya gidersem öyle yaparım diye düşündüm. Açılmazsa vs.
Vpn siz giremezsin zaten. 👍🏻👍🏻 ayrıca çok yüksek oluyor internet paketleri..
Otelin beleş internetini kullanıyorum vallah numaram da hala çalışyor
Hayret , modemden kısıtlama yapmamışlar henüz. Dikkatli ol , Arabistan safi problemdir. Dubai öyle değil ama , Paris gibidir. 👍🏻
Yani varya çok tuhaf şeylere şahit oldum. Buradaki insanların ta kendileri bir ucube zaten Abi sorma annannemden beni bir afgan istedi ya bula bula beni afgan buldu .
Allahım ya
😂😂😂😅 dışarı başını örtmeden çıkıp şimdi ramazanda ağzına bişi atsana , bak neler oluyor bi gör 😅 namaz saatlerinde az kaçmadım koca göbekli mutavva' nın elindeki sopadan 😅😅 camiye namaza kovalıyorlar.
Sendemi arabistanda yaşıyordun sgfdsg
Buarada sokakta alenen yemek yemek suç. Vallah şeker yiyordum kadın uyardı bunu duyunca tutuşma yaşamıştım
Ben 5 yıl yaşadım bütün şehirlerini bilirim. İçeri atarlar aman sakın yeme. Uçakla ıraya giderken kağıda imza atıyorsun dışarda yemek yemeyeceğine ve ülkenin kurallarına harfiyle uyacağına dair. Hâlâ cuma namazından sonra kafa kesme ve kırbaç cezası var mı acaba? Yazık oradaki filipino ' lara çok üzülüyorum. 😅😅
O tarz şeylere şahit olmadım. Ama yani saçma şeyler görüyorum. Peçe takmıyorum ama kapalıyım yani kapatıyorum başımı dışarıda ama biyere girdiğimde herkes bana bakıyor anlayamadım
Peçe takmak zorunda değilsin artık. Yüzün açık olabilir. Prens Salman sayesinde kadınlara özgürlük geldi. Araba dahi kullanabilirsin şu an. Cidde' de misin? Cidde ve Riyadh en modern yeridir. Ama çok dikkatli ol yine de..
Onu biliyoruz heralde ama insanların bakışları yetiyor zaten. Çıplak geziyormuşum gibi bakıyorlar
Mekkedeyim.
En sofu olan bölgedir mekke. Baksınlar , yabancı olduğunuzu hemen anlıyorlar zaten anında. Bütün araplar şakır şakır ingilizce bilir. Mekke de türkistanlı çoktur zaten..
Endonezyalı insanlar çok ya. Anlıyorlar zaten yabancı olduğumu.
En çok filipinli vardır orada. 500 dolara çalışıyorlar aylık. Somalili ve afganlı da çok var. Onlar amelelik yapıyorlar işte..
Abi mağzaya girdim adam afgan beni annannemden istedi diyorum.
tiktok var mı İstanbul'a yanına geleceğem diyor peşimden geldi sonra. Türk tl dalga geçiyorlar bide değeri kalmamış
😂😂😂 hepsinin türk kimliği var onların. 350 - 400 bin dolara aldılar aileleriyle birlikte hemde. Arabistanda 400 bin doları kazanmak çocuk oyuncağı gibi bir şey çünkü..
Vallah bilmiyorum. Stc felan varmış o ne biliyormusun
Stc nedir? İlk defa duydum.
Bilmiyorum vallah sana soruyorum yani.
İlk defa duydum stc yi? Ne hakkında söyleniyor bu stc , neyle ilgili yani?
Nebilim havalimanında babama bi kağıt verdiler stc felan yazıyordu
O işte Arabistanda yaşarken uyulması gereken kurallar listesi..
Şeker bayramında oradaysan şayet orada 1 gün önce başlıyor şeker bayramı 😂😂😂 arabistan böyle bir ülke işte. 😂
Anlattıklarınızı okuyunca şükrettim turkiyede doğduğuma😳😯😲 beterin beteri varmış bir daha şikayet etmem yemek yediğin için içeri atılmak mi
Kafa kesmemi😳😳😳😳😳
@Tutku97 aaa bilmiyormuydun bunu yoksa?
Yok kalktı diye biliyordum idam falan 100 sopa olayı kalkmadı mi bunlar halen
Ben cuma namazından sonra çok seyrettim kırbaç olayını. Genelde 80 tane vuruyorlar 😂 ama kafa kesmeye asla gitmedim , gitmemde zaten 👍🏻
Birsey sorcam alkol yasaktır kesin Suudi Arabistanda zaten de şey sorucam orada yaşayan biri hala sevgili yapamıyor mu erkekle buluşmak yasak mı halen acaba 🙄
Ay ben en iyisi arap ülkelerinden uzak durayım direk idam edilirim😀😂😂😂😂
Genelde filipinolar oluyor böyle. Çok canım oldukları için. Orada ki kuyumcular cuma namazına giderken kapılarını kilitlemezler sadece balık ağı ile örterler kapılarını. Bunlarda hırsızlık yaparlar genelde ve yakalanırlar hemen. Siz orada telefonunuzu yere düşürün 2 saat sonra gelin alın aynı yerden kimse uzanıp alamaz onu yerden 😂😂
Oradaki canım ne ya 😂 s*alak olmalıydı o. 👍🏻
@Tutku97 hepsi her şey devam ediyor , kaldıramazlar onu. Hırsızlık gasp ayyuka çıkar yoksa.👍🏻 evet alkol yasak ama herkes evinde içiyor bol bol. Yeterki yakalanma. Orada en çok satılan şey kırmızı ve beyaz üzüm suyudur 😂😂😂. Bir de konsolosluklarda alkol serbest. Dışarı çıkıp yakalanma ama. 😂
Arap ülkeleri içinde Dubai süperdir. her şey serbest orada. Ve avrupadan çok daha güzeldir. 👍🏻
Ya ben dünya haritasına bakıyorum bugün komple bir ülke seçip gezicem bu sene belki ama Arap ülkelerinden uzak dursam iyi olur 😂 bak turist kaybediyorlar turistte gitmez yasaklı ülkelere
@Tutku97 suudi arabistan turist kabül etmiyor zaten 👍🏻
Umre - hacılık ya da çalışma 👍🏻
İşte imkSn varsa Bey'in Yok adlı calisma
Bisus ya
İnternet olayını iyi anlamamışsın
Agshagjdag ne alakası var ya
Baya her yerde internet var
Ordan bile burası vys
Sürekli mi yaşıyorsun orada?
Hayır umredeyiz
Hava nasıl şu an aşırı sıcak mı?
Nefes alamıyoruz. Esmiyor çok sıcak. Hastayım şu an zaten
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.
Ara ara bilgi v erirsen sevinirim sanırım en uygun zamanda gitmek gerekli umreye iklim açısından.
Aralıkta da gitmiştik. 1 yıllık vize veriyorlar artık bizde paramız boşa gitmesin diye ikinci kez gittik. Hepimiz hasta olmuştuk geçen seferde. Bu sefer de daha da bir sıcak. Yemekleri çok yağlı yiyemezsiniz vallah çok kötü Allah affetsin İstanbuldan getirdiğim hazır gıdalarla hayatta kalmayı çalışyorum vallah dgskfjsa
çok geçmiş olsun. Gülen yüzün hiç solmasın.
Sağol abi. Amin seninde
Rica ederim. Kalacaksan arada bilgi verirsen sevinirim
Veririm inşallah.
Mekkede misin şu an?
Evet cuma geldim
medineye de geçersin sanırım.
2 haftalığına geldik son 4 günü medinede geçireceğez. Burada iftardan sonra çalışyor herkes. şu an heryer kapalı zaten yazında bu şekilde çalışyorlarmış sıcaktan.
tamam arada paylaşım yapsan foto filan iyi olur bence.
Tamam inşallah.
Dikkat et recmetmesinler seni
Yok abi merak etme yallah hacı deyip geçiştiryorlar bizi
Nalaka dksksk
Ben de kullandım orada.