Güncellemeler
+1 yıl
Ben elektrik ve gaz bile olmayan buna benzer bi dağ evinde 2 ay yaşadım. Isınma ve yemek yapmak için bir kuzine, aydınlatma için de gaz lambası vardı sadece. Su da soğuk güğümde ısıtıyodum. Telefon internet falan yoktu. Sabah bi kalkıyorum evin önünde vahşi hayvan izleri oluyordu
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu adayı gördüğüm günden beri gitmeyi çok istiyorum. Yaşamak istemezdim o ayrı.
Ben de gitmek isterim buraya
Yaşarım ohh ne güzel herşeyden herkesten uzak...🥳
Ben 2 ay kafayı dinledim gerçekten. Bir de bahçe ile uğraştım odun kırdım vs vakit geçti sıkılmadım hiç
Odun kırmak sıkıntı işte erkekler böyle bir yerde daha raad kalabilir...😄
Benim kaldığım yerde öyleydi. Bu soruda elektrik var gaz var su var kombi vs her şey var. Odun kesme makinesi de var istersen her şey hayaline kalmış ama iletişim ve sosyal medya yok tek kural bu. Sonuçta bi hayal sorusu olduğu için her şey de hayaline göre var.
İletişim ya da sosyal medya olmasın zaten diğerleri varsa bir ay herşeyden uzak güzel olurdu...
Benim kaldığım yerde elektrik vs yoktu mecburen ısınmak ve yemek yapmak için kuzineye odun hazırlıyodum. Zaten gündüz daha çok mangal gibi dışarıdaki kazanda ateş yakıyordum. Ama meşe odununda bi isli etler yaptım ya tadına doyum olmuyor bir de tek bi meşe kütüğünü oydum içini kapağını da yaptım içki fıçısı yaptım. Keşke alsaydım onu şimdi görüşmüyorum o yerin sahibiyle ona kaldı fıçı
Bana semaverle mangal olsun kâfi...😄
Var var onlar da var
Gereken yaşamsal ihtiyaçlarımı sağladıktan sonra yaşarım elbette.
Tabi ki onlar var. Tv, internet, radyo gibi dışarıdan haber alabileceğin hiç bişey yok
Bikaç tane evcilim varsa yanımda olur.
İstediğin her şey olacak sadece haberleşme yok sosyal medya yok
Ne yapacağım bu adada 😂
Ne yaparsan yap tek başınasın her imkan var sadece iletişim internet tv radyo televizyon yok
Yok ya insan yok bir şey yok, insan konuşmayı unutur 😂
1 ayda unutulmaz ben 2 ay yaşadım hatta elektrik ve gaz da yoktu
1 ay boyunca yaşarım evet harika olurdu
Benle mi
Yaşarım valla çok iyi olur
evi tam zirveye koysalar olur
Orada diğer cepheden çok rüzgar alıyor diye ortaya yaptırdık 😁
deniz manzarasını görmezsek olmaz. bir de üstü açık olacak gece yatarken yıldızları seyre dalarız
Çık manzarayı izlemeye al sandalyeni. Evi mi taşıyalım şimdi oraya zaten helikopterle tuğla falan götürdük çok maliyetli oldu 😂😂
bi sene bile yaşarım
Yaşardım
Evet yaşarım
hayır
Sikilirim
Sıkılmak ama bu şekilde yazildi