Tatil & Seyahat Issız bir ada da olmak isteyen var mı? DımtısDabadum Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şartları siz belirleyin ama bir yıl kalmak zorundasınız, nasıl bir ada olsun istersiniz? Issız bir ada da olmak isteyen var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
arı_gibi Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl İnsansız olsun, kafi miktarda yiyecek sigara çakmak. 1 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 693 cevap paylaştı. Bir adaya geldik ama ıssız değil.Issız bir ada istemiyorum. 1 0 Yorumla
obirrocky0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Kalirim kurbağa yılan yengeç balık ne varsa ne bulsam yerim. 1 0 Yorumla
shaed Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yemek ve internet olsun şöyle minnak bir adada bir sene kalırım 1 0 Yorumla
ForLive20 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl Zaten her insan içinde bir yerde ıssız bir adada ve şartlarıyla yüzleşiyor. Sence 1 yıl kalmak farkı değiştirir mi? 😅 0 0 Yorumla
Œphelia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Köy zaten ıssız ada gibi 1 4 Yorumla DımtısDabadum +1 yıl Deniz de var mı Yorumla Œphelia +1 yıl Dere var Yorumla DımtısDabadum +1 yıl Peki kal orada Yorumla Œphelia +1 yıl Kalmıyorum 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İnsansız olsun, kafi miktarda yiyecek sigara çakmak.
Bir adaya geldik ama ıssız değil.
Issız bir ada istemiyorum.
Kalirim kurbağa yılan yengeç balık ne varsa ne bulsam yerim.
Yemek ve internet olsun şöyle minnak bir adada bir sene kalırım
Zaten her insan içinde bir yerde ıssız bir adada ve şartlarıyla yüzleşiyor. Sence 1 yıl kalmak farkı değiştirir mi? 😅
Köy zaten ıssız ada gibi
Deniz de var mı
Dere var
Peki kal orada
Kalmıyorum 😅
Beraber gidersek olur
Bazen valla diyorum keske
Kızlarla dolu bir ada ve tek erkek ben olacağım
Yok kalmam
beni götürün o adaya