Bezdum trafik senden 😅 Trafikte kalmakta sevdaya dahil olsun
..

#emre00 #hayırlıramazanlar
Bezdum trafik senden 😅 Trafikte kalmakta sevdaya dahil olsun
..

#emre00 #hayırlıramazanlar
Harika bir gün oldu. Bugün çok mutluyum arkadaşlarımla güzel bir gün geçirdim. Ingiltereden sevdiğim cukolatalrdan getirmişler. Daha ne isteyeyim.
Bugün kötü gecti
Evcil hayvanimlailgili post acmistim görseydin anlardin🤣
Zahmet olucak 🤣
Al bağg bana yaziyo🙄🤣 git oku zaten roman yazmisim anca okursun🤣
Cevap
9Cevap
Benim normal geçiyor.
Güzel geçiyor kardeşim sizin İst trafik sıkıntı 😂 fener yendi benim moral yerinde 😂
Ee dur kalk dur kalk İst öyle 😂 o değil emre sapık piyasaya çıktı ya bu benimm sorulara gizliden geliyordu
Gene bana dua etsin bu feo 😂
Ben söyledim baştan beri diyordum buna banada yaptı kardeşim gizliden geldi soruma kime kiskanirsa sanada gelmiştir bu benim soruma geldi gizliden ordan ben oldunu anladım sonra bunların olaylar patlak verdi bu çıktı harbi tehlikeli ki sosyetic sapıklık yaptı onuda uyarmistim insanı direk tanırım sarraf olmuşum kardeşim 😂
Vallahi seri katil sapığı cikardik harbi kardeşim 😂 benim sorumada yazmış böyle artık hangi kıza asiksa yazisindan şeklinden anliyosun
Ki sanada yazmıştır kesin gizliden bu soruna
Banada bu yazmış gerçi sevdiklerimiz cevabı vermiş lan dedim bu kim benim kimseyle aramda bişey olmaz sorularda sohbet ediyormusum felan fisman bu sorunlu yapıyormuş onu misal burdan birisini beğeniyor senin soruna geliyor buda onu kıskanıyor sana catmaha geliyor gizli gizli kardeşim 😂 Lut kavmi gibi harbi her dal var
Sakin bugün kızım hasta onla ilgilenmekle geçiyor
1 ay mangal yiyemeyecegim için mangal yapcam ahah
Çok güzel geçiyor :D güzel haberler, yeni yeni şeyler. Bugün benim günüm 🥳
Hem de nasıl :D
Bilmukabele
Cuma akşamı Kütahya'dan getirdiğim kız arkadaşımla Eskişehir içindeki Kentpark ve Şelalepark'a gittik. Kız arkadaşım saat 15:10'da trenle Kütahya'ya gitti.
Bu deli trafiği bildiğim için bu yüzden evimde uslu uslu oturuyorum. Kalabalıklar trafik beni bayıyor artık. Sakinlik istiyorum.
Koşturmaca doluydu.. bir arkadaşın doğum gününe de yetiştim..💃
iyi geçiyor Ramazan ayının herkese bol bereketli mutlu geçmesini diliyorum inşallah 🤲🏻🌹
Dinlenme, temizlik, arkadaşlarla vakit geçirme, ev bakma her şey var 😅
Hep bir yolculuktasın he 😃 otur bi yerinde
Gezmeye bahane arıyon he 😄
aşkımız köprü trafiği gibi hep sıkışık olsun hiç bitmesin
farklı değil
gün içinde birlikte yemek yiyeceğim adam arıyorum
Off yine mi yarın pazartesi
Evde bol dinlenmeli hafif mide ağrılı gecti.
Seninle aynı trafikteyim
Kötü
Guzel geçti
Güzel
Evde sakin geçiyor.
Güzel geçiyor
Mükk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?