Aile & Toplum Ramazan'ın ilk günü nasıl geçiyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor En zor kısımlar başladı akşam vakti hafifden zorlanmaya başlıyorum ben. Acıktım ulaaa Ramazan'ın ilk günü nasıl geçiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Zorlanmıyorum şu yüzden bence anca oturuyorum sonra iştahsızım bunlar artı olabilir 0 29 Yorumla Soran +1 yıl Kaldı 2 saat ama gözümün önü karardı benim ya aç kalmaya hiç dayanamıyorum bende he görsen dersin ki bu yemek falan yemez ama aç kalamıyorum Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Bence o su icmemekten oluyor suyunu tam iç ama akşam yemeği su içme zararlı çünkü yemekten sonra içersin biraz aradan sonra iyi iftarlar Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Rica ederim Yorumla Soran +1 yıl Aslında ben çok da su içen biriyim ama gün içinde bir anda çok değilde çok öğün yiyen biriyim ya ondan da zorluyor olabilir beni bide gün içinde sürekli hareket koşturmaca falan bu günü atlatalım alışırız ama 😀 Yorumla Soran +1 yıl Neyse kaldı 2 saat Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Tabiki sosyal olmakta zorlaştırıyo Yorumla Soran +1 yıl Sizde neden iştah yok? Yemek yemek kadar güzel bir şey olabilir mi ya he 😀 nasıl iştahınız olmaz? Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Aslında yerken var Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Bazen yok Yorumla Soran +1 yıl He öyle benimde yok ya zaten bir kere başladın mı durabilmek de sorun. Valla durabilene helal olsun 😀 Yorumla Soran +1 yıl Bu arada 75 kiloyum 😀 yemeği seven birinin kilosu 75 😀 Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Ya sosyal olsam belki de hissedersin ama ben hep evdeyim o yüzden kolay Yorumla Soran +1 yıl Pek de evde durmak istemiyor gibisin? Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Hep evdeyim ya ondandır Yorumla Soran +1 yıl Yani çalışıyor musun da bu pandemi falan işte o yüzden mi evdesin? Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Ben hiç çalışmadım Yorumla Soran +1 yıl Yani tabi bu zamanda mecbur da evdesin da gitsen nere gidicek gezsen nere gezeceksin eee arkadaşlarada okadar sık gidilemiyor Yorumla Soran +1 yıl O yüzden evde kalmak biraz sıkıcı olabilir senin için Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Benim arkadaşım yok Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yok Yorumla Soran +1 yıl Niye arkadaşın olmasın ki aha ben varım mesala 😀 Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl En son abimle gezdim Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Oda baya oldu Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Sosyal değilim çünkü Yorumla Soran +1 yıl Yani biraz da sormaya çekiniyorum acıkcası yani rahatsızlık vermek istemediğim için Yorumla Soran +1 yıl Okul falan okuldan birileri ne bileyim mahalleden birileri falan komşun meslaa Yorumla Soran +1 yıl He bende değilim 😀 yani bende sosyal biri sayılmam pek Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Ama arkadaşların vardır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Zorlanmıyorum şu yüzden bence anca oturuyorum sonra iştahsızım bunlar artı olabilir
Kaldı 2 saat ama gözümün önü karardı benim ya aç kalmaya hiç dayanamıyorum bende he görsen dersin ki bu yemek falan yemez ama aç kalamıyorum
Bence o su icmemekten oluyor suyunu tam iç ama akşam yemeği su içme zararlı çünkü yemekten sonra içersin biraz aradan sonra iyi iftarlar
Teşekkürler
Rica ederim
Aslında ben çok da su içen biriyim ama gün içinde bir anda çok değilde çok öğün yiyen biriyim ya ondan da zorluyor olabilir beni bide gün içinde sürekli hareket koşturmaca falan bu günü atlatalım alışırız ama 😀
Neyse kaldı 2 saat
Tabiki sosyal olmakta zorlaştırıyo
Sizde neden iştah yok? Yemek yemek kadar güzel bir şey olabilir mi ya he 😀 nasıl iştahınız olmaz?
Aslında yerken var
Bazen yok
He öyle benimde yok ya zaten bir kere başladın mı durabilmek de sorun. Valla durabilene helal olsun 😀
Bu arada 75 kiloyum 😀 yemeği seven birinin kilosu 75 😀
Ya sosyal olsam belki de hissedersin ama ben hep evdeyim o yüzden kolay
Pek de evde durmak istemiyor gibisin?
Hep evdeyim ya ondandır
Yani çalışıyor musun da bu pandemi falan işte o yüzden mi evdesin?
Ben hiç çalışmadım
Yani tabi bu zamanda mecbur da evdesin da gitsen nere gidicek gezsen nere gezeceksin eee arkadaşlarada okadar sık gidilemiyor
O yüzden evde kalmak biraz sıkıcı olabilir senin için
Benim arkadaşım yok
Nasıl yok
Niye arkadaşın olmasın ki aha ben varım mesala 😀
En son abimle gezdim
Oda baya oldu
Sosyal değilim çünkü
Yani biraz da sormaya çekiniyorum acıkcası yani rahatsızlık vermek istemediğim için
Okul falan okuldan birileri ne bileyim mahalleden birileri falan komşun meslaa
He bende değilim 😀 yani bende sosyal biri sayılmam pek
Ama arkadaşların vardır
Şükür ki çok zorlanmadım