Tatil & Seyahat Hangi şehirde yaşıyorsunuz ve hangi şehirde yaşmak istiyorsunuz? fatoşistizm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor hayatlar vs hayaller değil ama planlar olabilir. yani uçmadan olabilitesi açısından yazın Güncellemeler+1 yıl gncl Hangi şehirde yaşıyorsunuz ve hangi şehirde yaşmak istiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Ankara da yaşıyorum 0 0 Yorumla
AccismuS Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İstanbul da yaşıyorum. Amsterdam fena olmazdı. 1 2 Yorumla fatoşistizm +1 yıl var mı gitme planı Yorumla AccismuS +1 yıl Var ama eksikler mevcut Yorumla
MrNiko Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Merhabalar Konyada yaşıyorum ben memnunum tabi herkes kendi yaşadığı yeri sever 1 3 Yorumla fatoşistizm +1 yıl pek öyle değl gibi Yorumla MrNiko +1 yıl Neden peki Yorumla fatoşistizm +1 yıl baksana yorumlara :d Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl antalyada yaşayıp niğdeye taşınma hayali kurduran bu sisteme lanet ederek okuyorum soruyu 😀 1 4 Yorumla fatoşistizm +1 yıl ooo neden öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 35 bin tl maaş alıyorum 15 bin tl kira veriyorum 2+1 eve. niğdede 3+1 evin kirası 6000 TL 😀🤷 Yorumla fatoşistizm +1 yıl maddiyat diyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl maalesef. yoksa antalya terk edilecek şehir değil cennet gibi. halkı da çok kültürlü. Yorumla
Samurai1251 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bursa'da yaşıyorum ve yaşadığım şehirden memnunum Deniz de var Yeşillik de var mis 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ankaradayım ama İzmir'de yaşamak istiyorum hayat beni buraya nasıl getirdi bilmiyorum 4-5 yıldır buradayım 😀 1 10 Yorumla fatoşistizm +1 yıl haha öncesinde peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öncesinde bursadaydım, öncesinde sivas öncesinde İzmir doğduğum yer. Yorumla fatoşistizm +1 yıl tayinler tayinler mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayat hayat diyelim fatoşcuğum Yorumla fatoşistizm +1 yıl doğrudur, bol şans. Ankara da güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen neredesin Yorumla fatoşistizm +1 yıl İstanbul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neresindesin peki yaşam zor mu Yorumla fatoşistizm +1 yıl yani şehir pahalı her konuda ve kaos kalabalık bunlar hep artıyor da, biz alışığız tabi. sonradan gelenlere çok zor gelebilir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çalışıyor musun Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl İzmirde yasiom İstanbul da yasamayi isterdim 1 6 Yorumla fatoşistizm +1 yıl olabilitesi yani plan vs var mı Yorumla Semaptik +1 yıl Bir kac senete hala istersem olabilir tabi Yorumla Semaptik +1 yıl Sen nerde yasiyorsun? Yorumla fatoşistizm +1 yıl İstanbul Yorumla Semaptik +1 yıl Peki sen hangi şehirde yasamak istiyorsun? Yorumla fatoşistizm +1 yıl haha hiç düşünmedim :ddd sordum ama kendim düşünmedim. ben her şeye rağmen İstanbul ülke içi. ama şöyle bir sene filan Antalya da fena olmazdı. az kafa dinlerdik Yorumla
Medussanıngözleri Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Memleketimde yaşayamıyorum ve ben memleketimde yaşamak istiyorum artık 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 794 cevap paylaştı. İzmir den başka bir yere gitmem 1 2 Yorumla fatoşistizm +1 yıl New York? 😂 Yorumla Gök-mavi +1 yıl Gideceğim tek yer var Yorumla
Darkaya Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Ankara'da kaliyorum ama antalya kemerde kalmayi tercih ediyorum yilda 15 sure ile 3.4 sever giderim 0 0 Yorumla
mahmutbg Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Kahramanmaraşİstanbul 1 2 Yorumla fatoşistizm +1 yıl var mı olabilitesi Yorumla mahmutbg +1 yıl Şuanlik yok Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 383 cevap paylaştı. Ankara 0 10 Yorumla fatoşistizm +1 yıl isim ne :d Yorumla thescorpion +1 yıl napacaksın :) Yorumla fatoşistizm +1 yıl ismin F ile başlamıyorsa hiç :d Yorumla thescorpion +1 yıl Yok M :) Yorumla fatoşistizm +1 yıl peki ama çok benziyorsun bir tanıdığa :dd Yorumla thescorpion +1 yıl kimmiş :) Yorumla fatoşistizm +1 yıl tamı tamına 10 sene öncesinde kalan bir erkek arkadaş :d Ankaralıydı :d Yorumla thescorpion +1 yıl wuu mevzu derin ve çok uzak :) Yorumla fatoşistizm +1 yıl ahaha evet ama aşırı benziyorsun :ddd Yorumla thescorpion +1 yıl benzemez kimse bana :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ankara da yaşıyorum
İstanbul da yaşıyorum. Amsterdam fena olmazdı.
var mı gitme planı
Var ama eksikler mevcut
Merhabalar
Konyada yaşıyorum ben memnunum tabi herkes kendi yaşadığı yeri sever
pek öyle değl gibi
Neden peki
baksana yorumlara :d
antalyada yaşayıp niğdeye taşınma hayali kurduran bu sisteme lanet ederek okuyorum soruyu 😀
ooo neden öyle
35 bin tl maaş alıyorum 15 bin tl kira veriyorum 2+1 eve. niğdede 3+1 evin kirası 6000 TL 😀🤷
maddiyat diyorsun
maalesef. yoksa antalya terk edilecek şehir değil cennet gibi. halkı da çok kültürlü.
Bursa'da yaşıyorum ve yaşadığım şehirden memnunum Deniz de var Yeşillik de var mis
Ankaradayım ama İzmir'de yaşamak istiyorum hayat beni buraya nasıl getirdi bilmiyorum 4-5 yıldır buradayım 😀
haha öncesinde peki?
Öncesinde bursadaydım, öncesinde sivas öncesinde İzmir doğduğum yer.
tayinler tayinler mi
Hayat hayat diyelim fatoşcuğum
doğrudur, bol şans. Ankara da güzel
Sen neredesin
İstanbul
Neresindesin peki yaşam zor mu
yani şehir pahalı her konuda ve kaos kalabalık bunlar hep artıyor da, biz alışığız tabi. sonradan gelenlere
çok zor gelebilir.
Çalışıyor musun
İzmirde yasiom İstanbul da yasamayi isterdim
olabilitesi yani plan vs var mı
Bir kac senete hala istersem olabilir tabi
Sen nerde yasiyorsun?
İstanbul
Peki sen hangi şehirde yasamak istiyorsun?
haha hiç düşünmedim :ddd sordum ama kendim düşünmedim. ben her şeye rağmen İstanbul ülke içi. ama şöyle bir sene filan Antalya da fena olmazdı. az kafa dinlerdik
Memleketimde yaşayamıyorum ve ben memleketimde yaşamak istiyorum artık
İzmir den başka bir yere gitmem
New York? 😂
Gideceğim tek yer var
Ankara'da kaliyorum ama antalya kemerde kalmayi tercih ediyorum yilda 15 sure ile 3.4 sever giderim
İzmir İzmiri seviyorum
Kahramanmaraş
İstanbul
var mı olabilitesi
Şuanlik yok
Ankara Ankara
Antep
İzmir'deyim
İstanbul İstanbul
Ankara
isim ne :d
napacaksın :)