Tatil & Seyahat İstanbul'un neyi meşhur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Yiyecek olarak Güncellemeler+1 yıl Vejetaryenim İstanbul'un neyi meşhur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. Boğaz köprüsü. denizi 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Midye her sokakta var.Ortaköy de kumpirTarabyada balık ekmek İstinye parkta pizza , hamburger, sushi , tantuni, tavuk dünyası felan pişman.. sjsjdh 0 1 Yorumla yufufdmrl_ +1 yıl Ortaköye gidipte kumpir yemeye kalkmayın ordaki esnaflar insanı kumpirden soğutur sadece önünden geçsen bile eğer almazsan boş konuşuyorlar git başka yerde ye kumpirini. Yorumla
yagmuronliine Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Balık ekmek EminönüKumpir OrtaköyHıyar Çengelköy 2 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Çoğunlukla Döner bulursun ve eminönündeki balık ekmeği değişik bilet yemek istersen ancak gezmen lazım 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Eminönü balık ekmek biliyorum bir tek o çok güzel 0 0 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 19 senedir İstanbul'da yaşıyorum aktif olarak her yerdeyim inan bende bilmiyorum 0 0 Yorumla
Blowfish12345 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 101% +1 yıl istanbulun pek yemek kültürü yok ama balık ekmek falan yenir ya da döner tarzı şeyler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl gece 3 te Beyoğlu'nda ağa camii kaşı çaprazında sokak köşesinde küçük tüp üstünde kaynayan şirdan'ı 0 0 Yorumla
Aylinnnsss Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Canim senden rica ediyorum şu canım olan yorumlarımi sil 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Olayı anlamadim ama silerim bi sorun varsa Yorumla Aylinnnsss +1 yıl Aşağıda bi hesapla konuşmam var siler misin rica etsem Yorumla Soran +1 yıl Okyy Yorumla Aylinnnsss +1 yıl Teşekkür ederim bebegim Yorumla
yeniarkadaşın Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl mesela kadıköyde asuman tatlısı var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Balık ekmek çok guzeel 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ablacim vejetaryenim et yemiyorum yani ya herkes balik ekmek dediii😓😓😓😓 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kumpir ye Yorumla Soran +1 yıl O da mı meşhurmuss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Ortaköy de böyle sıralı bir yol boyu farklı farklı kumpirci var hepsi yan yana duruyor hatta netten bak oryaa mutlka git derim Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 763 cevap paylaştı. Saymakla bitmez 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eğlenceli hayati 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 408 cevap paylaştı. sütlü nüriye 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 493 cevap paylaştı. hiçbirseyi 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 997 cevap paylaştı. Balık ekmeği 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 794 cevap paylaştı. Hiçbirşeyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Boğaz köprüsü. denizi
Midye her sokakta var.
Ortaköy de kumpir
Tarabyada balık ekmek
İstinye parkta pizza , hamburger, sushi , tantuni, tavuk dünyası felan pişman.. sjsjdh
Ortaköye gidipte kumpir yemeye kalkmayın ordaki esnaflar insanı kumpirden soğutur sadece önünden geçsen bile eğer almazsan boş konuşuyorlar git başka yerde ye kumpirini.
Balık ekmek Eminönü
Kumpir Ortaköy
Hıyar Çengelköy
Çoğunlukla Döner bulursun ve eminönündeki balık ekmeği değişik bilet yemek istersen ancak gezmen lazım
Eminönü balık ekmek biliyorum bir tek o çok güzel
19 senedir İstanbul'da yaşıyorum aktif olarak her yerdeyim inan bende bilmiyorum
istanbulun pek yemek kültürü yok ama balık ekmek falan yenir ya da döner tarzı şeyler
gece 3 te Beyoğlu'nda ağa camii kaşı çaprazında sokak köşesinde küçük tüp üstünde kaynayan şirdan'ı
Canim senden rica ediyorum şu canım olan yorumlarımi sil
Olayı anlamadim ama silerim bi sorun varsa
Aşağıda bi hesapla konuşmam var siler misin rica etsem
Okyy
Teşekkür ederim bebegim
kazığı diye biliyorum
Balık ekmek gelir akla ilk.
Eminönündeki balık ekmek
Balık ekmek
Kumpir
mesela kadıköyde asuman tatlısı var
Eminönü'nde balık ekmek
Balik ekmektir sanırsam
Taşradan gidenler için balık ekmel.
Balık ekmek çok guzeel
Ablacim vejetaryenim et yemiyorum yani ya herkes balik ekmek dediii😓😓😓😓
Kumpir ye
O da mı meşhurmuss
Evet Ortaköy de böyle sıralı bir yol boyu farklı farklı kumpirci var hepsi yan yana duruyor hatta netten bak oryaa mutlka git derim
İstanbul da her şey güzel olabilir
Saymakla bitmez
Eğlenceli hayati
Dilencisi
Islak hamburger
Balık ekmek
Balık ekmek.
sütlü nüriye
hiçbirseyi
Balık ekmek
Eminönü balık ekmek 😋
Kazığı 😂