Hem de nasil, cok gitmek istedigim yerlerden bir tanesi phuket adalari falan tropikal muthis yerler yesillik falan cok seviyom boyle yerleri zaten. Hatta son 1 haftadir falan youtube da uzun zamandir takip ettigim biri son bir aydir tayland da falan Şu an endonezya bali'ye gecmis onlarin videosunu izliyom her gun cok iyi yer gercekten cennet gibi.
Balide fiyatlar tr nin iki katı olarak hesaplanıyor diye biliyorum. Mert Öztürk var yt de. Onu takip edersen videolarında baya bir ülkeden bahsediyor 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben gitmezdim hiç bir şekilde
Hem de nasil, cok gitmek istedigim yerlerden bir tanesi phuket adalari falan tropikal muthis yerler yesillik falan cok seviyom boyle yerleri zaten. Hatta son 1 haftadir falan youtube da uzun zamandir takip ettigim biri son bir aydir tayland da falan Şu an endonezya bali'ye gecmis onlarin videosunu izliyom her gun cok iyi yer gercekten cennet gibi.
Diğer yorumlarda baya gömüldü ama 😂😂
Valla onlar artik hangi acidan bakiyorlarsa bilemicem. Ben daha cok tatil amacli demistim, guzel tropikal bolge yani
Ayn çok değer 😀😀
@DEVIL111 🤣
AGHJDSGFDDF
Gittim çokta gidilecek bir yer değil Pattaya erkekler için zaten eğlence mekanları falan onun dışında bı cacık yok
Hadi ya o zaman eledim teşekkürler
Yani seks turizmi konusunda oldukça tercih ediliyor
Tövbe tövbe
Yani videolarda gördüğüm kadarıyla gidilecek bir yer gibi durmuyor
Tayvan da aynı mı acaba 🤣
Kültürel olarak benzemiyorlardır ama görünüm benziyor olabilir daha çok endolara benziyor 😅
Endonezya mı endo ne 🤣
Evet bak doğru anladın işte 😁
Hiiii tamam 😂😂
Kesinlikle ş e k s turizmi için değerli
😂
Ben gittim aşırı kalabalık
Bi de balayı niyetine düşündük dvhfnfbf
Sakın eniştenin akli karışır
🤣🤣🤣
😉🤣🤣🤣🤣
İkinizin balayı olmaz onun balayı olur 😄
@GEZGİN5334 Allah korusun agddfbbdg
Tayvan nasıl
Orasına eksik kalmaz
@Nusmar Allah'ın işine karışmam da sen koruyamazsin bilgin olsun 😄
@GEZGİN5334 Tutmuyorum gidebilir ama beni kaybeder agaffdbdbvc
@Nusmar bu kadar net konuşma gram üzülmez 😄
@GEZGİN5334 orası gerçekten evliyi bosatir
@Sanalpsikoloq evli olduğunu hatırlamaz bile
@GEZGİN5334 tövbe tövbe😂
@Nusmar onu orada bırakıp sende İskandinavyaya gidersin esitlenirsiniz 😄
@GEZGİN5334 tabii
Genelde erkekler gider
YouTube da evet 😂😂
Evettttttt. Masaj yaptırmadan donme
😂😂😂
Ciddiyım kız.
Kötü ülkeymiş korktum 😂
Herkesin gitmek istedıgı b ülke
Sanmam çok kalabalık ve geri kalmış
Hadi be
Çoğu ülkenin belgeselini, gezi videolarını izledim. Oraya gideceğine bali'ye git daha iyi
Teşekkürler Dubai Bali ve Balkanlar arasında kalmıştık 😂
Balide fiyatlar tr nin iki katı olarak hesaplanıyor diye biliyorum. Mert Öztürk var yt de. Onu takip edersen videolarında baya bir ülkeden bahsediyor 🙂
Teşekkürler ona bakayım ben 😂
Rica ederim
Kesinlikle, evet.
Bali Bali
Endonezya, Bali diyorum