Üff hayatımda hiç kamp yapmadım ama öyle çok istiyorum ki. Anneme söyledim diyo "bir çadır al kendine, çık terasa orada yap kampını".
Siz kamp yaptınız mı be? Anlatın hikayeniz varsa. Bide kamp en güzel hangi mevsimde yapılır?

Üff hayatımda hiç kamp yapmadım ama öyle çok istiyorum ki. Anneme söyledim diyo "bir çadır al kendine, çık terasa orada yap kampını".
Siz kamp yaptınız mı be? Anlatın hikayeniz varsa. Bide kamp en güzel hangi mevsimde yapılır?

Kamp hayatı için gerçekten tam donanımlı olmak lazım. 2-3 gün için geçici çözümler bulunabilir mesela şisme yatak iyi bir alternatif değil gece boyunca suyun üzerinde yatıyormussun hissiyatı veriyor. Sese baya duyarsız olman lazım çunkü doğanın sesi bile bazen rahatsız edebiliyor
Cevap
25Cevap
İzciydim eskiden. Sonra bıraktım. Ondan sonra kuzenimle arkadaşlarla vs yine yaptık. Sonradan benlik olmamaya başladı tamamen bıraktım.
Yapmıştım ama ortamı uygun bulmadığım için erken ayrılıp Ordu'ya gittik.
Kamp yapmayı çok severim. Karavanımı satmadan önce sık sık giderdim kampa. Eskisi kadar olmasa da yine gidiyorum fırsat buldukça
Üniversitedeyken çok yapardık, kulübüne bile katılmıştım. İlkbahar bence, Nisan-Mayıs ayları ideal.
Yapmadım yapmak istiyordum daa ama artık sadece yatağımda yatmak istiyorum 😅 belki ileride birgün denenir.
Ekipmanın sağlam ise her mevsim rahatlıkla kamp yaparsın. Çok kamp attım ama en güzeli Mayıs sonu Temmuz başı
Evet yaptım, en güzel mevsim sonbahar ve ilkbahar benim için.
Hiç yapmadım ama yapmayı çok istiyorum. Bence en uygun mevsim yaz mevsimi.
Yaptım. Soğuk 2 gece geçirdim, bi daha da yapmadım.
Çok yaptım güzel oluyor ben ilk baharda seviyorum
Bir kaç kere yaptım.. Kalabalık bir ortam ve kısa süreli ise çok eğlenceli oluyor..
Yaptım kış dışında her mevsim ayrı güzel oluyor açıkçası
Hayatım kamp doğa dağlar vadiler vahşi yaşam bushcraft
Evet. Deniz kenarında. Hey gidi günler hey.
Kış denemek lazım, atik ailesine özendim
Çok defa. En sevdiğim etkinliklerden biridir kamp yapmak. Sonbahar en güzel mevsim ama her mevsimde tadı ayrı.
Yaptım bence en uygun mevsim bahar
Yaptım ve cidden çok güzel bir şey
yaptım ara sırada yaparım
Evet ekipmanları dizmeye başladım
Çok yaptım yazın
Yazın güzel olur kışın hiç yapılmaz
Yapmadım
Yaptım
Senede 5 kere yapıyorum
Yapmadım. Yapmak da istemem.
Yalnız olmamak gerek yanında biri olmalı
Hayır yapmadım